Valla sorma suandada odada bıraktım mutfaga geçtim gece gece tartışmak istemiyom gsnin macımı varmış nee bide benimki güya bjk li top olsun yeter hepsini izler
Aynen canım benimkide fenerli ama her maça bakar ne varsa planını dahi maçlara göre yapar ona göre misafir cagirabilirim allahtan bu gece nobette de mactan kurtuldummValla sorma suandada odada bıraktım mutfaga geçtim gece gece tartışmak istemiyom gsnin macımı varmış nee bide benimki güya bjk li top olsun yeter hepsini izler
ayy kız sen çok yaşa emi dalga geçiyo bideben olsam karadenizde gemiler batışa geçmiş ti :))) inşallah test bozuktur :)
Sabahlar olmasın esesimmm senle ayni batlaooo tam gaz çalışmayaaaaa
Kızlar yarın saat 11gibi aşılmamam yapılacak yine stres tavan yapmış durumda geçen aşılamadan sonra bi jel vermişlerdi ister kullan ister kulanma dediler bende kullanmadım acaba bu aşılamadan sonra kullansammı daha önce kullanan varmı dua edin kızlar banaallahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
benimkide öyle ama maç hastası değil av hastası baya belgesi falan var sezon açılsımı benim iş bitti delirtiyo beniiiooff bu erkekler aynı mııı yahuuuuuu ..
kızıncada baska bi kötü alıskanlıgım yok lafına sıgınırlar..
Aynen kıscem bi top bide haber pür dikkatValla sorma suandada odada bıraktım mutfaga geçtim gece gece tartışmak istemiyom gsnin macımı varmış nee bide benimki güya bjk li top olsun yeter hepsini izler
Gebelik kuzucan ovulasyon testinin hediyesi gebelik testi hadi simdide bunla avunalim adamlar ovulasyoncu gebelik garANti yanlıştır kırmızılı gelene kdr hamişiz o kdrrrKız bu ovulasyon testi mi gebelik yazıyo anlamadım
Aynen canım benimkide fenerli ama her maça bakar ne varsa planını dahi maçlara göre yapar ona göre misafir cagirabilirim allahtan bu gece nobette de mactan kurtuldumm
Aynen valla herşeyimizi maçlara göre ayarlıyoz bizde ben de kendimi mutfaga kapadım ne kadar uzak o kadar iyiAynen canım benimkide fenerli ama her maça bakar ne varsa planını dahi maçlara göre yapar ona göre misafir cagirabilirim allahtan bu gece nobette de mactan kurtuldumm
Hepimiz yaşayalım canım benim ne yapalım allahın takdiri işte illa bi gun nasip olacak sabırla bekleyeceğiz bende çok seviyorummm kiiio kadar neseliki cok sevdim
aynen yaaa allahhım çok bekletmesin inşallahh tüm isteyenleri de bizlerideeeeeeeeo kadar neseliki cok sevdim
insallah oyle olur da bu hayatta cekilmiyor ben biraz guleydim yeterdi cokmu sey istiyorum millete ozenmekten biktimhayırlısı be kıscem,üzülme ..
ahiretimiz güzeldir insallah ..
Strese sokuyolar kendileriyle bizide kafanı raht tut allahın izniyle bebisin inşaallah seninle olacakkAynen valla herşeyimizi maçlara göre ayarlıyoz bizde ben de kendimi mutfaga kapadım ne kadar uzak o kadar iyi
iyyim kıscem,sen gözükmüosun asıl ..
napaım aynı kıscem,seni sormalı nerelerdesn :)
benimkide öyle ama maç hastası değil av hastası baya belgesi falan var sezon açılsımı benim iş bitti delirtiyo beniii
erkek işte ancak o kadar oluyo akılları napaalım idare etcez artık değişimi yok ki eskiyi getir yeniyi götürAynen kıscem bi top bide haber pür dikkat