canım belirtilerin nezaman başlamıştı peki birde sorunun neydi kaç yıldır bekliyorsun idrarda çıktıysa kanda garanti çıkar hatta değerin en az 100 dür şimdi sıra duada bizlerede dua et canıminşallah canım amin çok sağol, sağ tarafım belim ve kasığım karnım da hep ağrı vardı,göğüslerim çok hassastı bn pek ihtimal vermiyordum insan inanamıyo zaten,inşallah sende hamişsindir canım
tm cnm insallah olmazsın :)ben olmadım bekliyorum canm her ay 5 6 gün geçiyo zatn.
kızlaaaarrr çift çizgiyiiiiiii gördüüüüüümmm çoookkkk şükür sonunda çift çizgi inanamıyoruuuuuummmm halaaaaaelim ayağım titriyor sabahtan beri yaaa ne yapcamı bilemiyorummmmmm ama dr. a gitmeden de emin değilim
Ne güzel severim ben misafir çağırmayı misafirlige gitmeyi ama calistigmdan pek cagiramiyrmay herkes öyle diyo ya bende iyice kaptrdim karnima dokunup kızım diye konuşuyorum hep
BU AY SIFIRDAN BAŞLAYALIM..YENİ AY YENİ UMUT.. BELKİ BEBEK SEVİNCİNDEN DAHA BÜYÜK BİR SEVİNÇ BİZİ KARŞILAYACAK KİMBİLİR..CANIM EŞİMM BENİMM SEN OL GERİSİ OLMASA DA OLUR
incir kuru hakkinda bilgiai olan varmi
Ayyy cok cok sevindim ne guzel bi haber bu maslh kuzum dikkat et kendine..yyaaaaaa hala inanamıyorum sanırım doktora gitmeden de inanmıycam çok saol
Bat 26, ama pkoluyum net degil o yuzden
Ne güzel severim ben misafir çağırmayı misafirlige gitmeyi ama calistigmdan pek cagiramiyrmay herkes öyle diyo ya bende iyice kaptrdim karnima dokunup kızım diye konuşuyorum hep
Kizlar asilamadan sonraki kontrlume gidiyorum.. dr la akraba olduk ..git gel..
inşallah canım çok sağoltm ekliorm cnm ins.hamisde kalırız :)
gaziantep canım sensende saol cnm nerden ?