- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
gaziantep canım sen
antepe gelmiştim ..
alanya cnm antalya ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gaziantep canım sen
negüzel denizolan şehirleri çok sverim bende yarı mersinliyim yarı adana ama gaziantepte evliyimantepe gelmiştim ..
alanya cnm antalya ..
negüzel denizolan şehirleri çok sverim bende yarı mersinliyim yarı adana ama gaziantepte evliyim
inşallah çok sağol canıımmmmm , Rabbim herkese nasip etsin
yumurtalık gelişimi için , adet düzensizliğine iyi geliyor diye biliyorum , hiç denemedim ..
incir kürü deneyenler arkadaşa yardımcı olalım kısçelerim ..
kızlar arkadaşa gitmiştik çaya,kahve makinası bi anda patladı
korkuyla kaçarken kolumu çarptım kapıya ağrıyo 2 gündür ..
tebrikler :) İnşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın :)
Geçmiş olsun canim dikkat et kendine
Ben her sabah ac karina 3 veya 4 adet çiğ incir tuketiyordum suda kaynatilan bir kür var onu denemedim benim bildigim kadariyla yumrtanin catlamasina yardimci oluyor bende öyle olmustu
geçmiş olsun kızçem dikkat kendine..kızlar arkadaşa gitmiştik çaya,kahve makinası bi anda patladı
korkuyla kaçarken kolumu çarptım kapıya ağrıyo 2 gündür ..
geçmiş olsun kızçem dikkat kendine..
nasılsın ne alemdesin varmı güzel gelişmeler
geçmiş olsun kızçem dikkat kendine..
nasılsın ne alemdesin varmı güzel gelişmeler
aynen kuru dolmayı çok güzel yaparım bençokda severim baklayı çok sevmem ama yinede çok güzelantepin kuru dolması ve baklavası harikaydı
yok nerde , aksilikler beni seviyor
simdi ovulasyon yaptım,cizgi mizgi yok
iyim kuzum yaa ben internetten almıştım ggdan ovulasyon ve gebelik testi 20 gebelik 1o ovulasyon hepsi bitti bende bittimsen neler yapıosun sernes :)
aynen kuru dolmayı çok güzel yaparım bençokda severim baklayı çok sevmem ama yinede çok güzel
canım sana tavsiyem benm bir arkadaşım var 28 günde bir regl oluyor ama 3 ay üstüste yumurtlama takibine gitti yumurtlama yok demiş doktor ama anlamadığımız nokta yumurtlamadan nasıl adet olunuyor bunu doktora açıklamamış adetlerin düzenliyse bile yumurtlama olmayabilir 2 ay yumurtlama günlerinde takibe git benceyok nerde , aksilikler beni seviyor
simdi ovulasyon yaptım,cizgi mizgi yok
iyim kuzum yaa ben internetten almıştım ggdan ovulasyon ve gebelik testi 20 gebelik 1o ovulasyon hepsi bitti bende bittim
bizde beklemedeyiz eşimin 2.spermogram tarihini bekiyoruz nasipse sonra bişeler yaptırcaz inşAllah 1buçuk ay var yaklaşıkhakkımızdan hayırlısı oofffff offffff çok bunaldım artık hiç sabrım kalmadı Rabbim affetsin yardımcımız olsun inşAllah
2 buçuk sneelik evliyim canım ben sen kaçyıllık evlisin temmuz 2012 de evlendimbanada yeme icme de ..
mm bayılırımm ..
cok kilo aldım off evleneli ..
sen ne kadarlık evlisin :)
canım sana tavsiyem benm bir arkadaşım var 28 günde bir regl oluyor ama 3 ay üstüste yumurtlama takibine gitti yumurtlama yok demiş doktor ama anlamadığımız nokta yumurtlamadan nasıl adet olunuyor bunu doktora açıklamamış adetlerin düzenliyse bile yumurtlama olmayabilir 2 ay yumurtlama günlerinde takibe git bence