Ne güzel severim ben misafir çağırmayı misafirlige gitmeyi ama calistigmdan pek cagiramiyrmsükür kıscem bende bolbol misafir cagııorm geziorm
insallah güzeller güzeli bi kızın olacak gibi hissediorm hafizem :)
Ayy cnmmmmm çok sevindim ya benimde içime doğmuştu belirtilerini okuyunca hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip eylesinkızlaaaarrr çift çizgiyiiiiiii gördüüüüüümmm çoookkkk şükür sonunda çift çizgi inanamıyoruuuuuummmm halaaaaaelim ayağım titriyor sabahtan beri yaaa ne yapcamı bilemiyorummmmmm ama dr. a gitmeden de emin değilim
ayyyyyyyyyyyyyy süper haber bu canım hemen kan testine gitkızlaaaarrr çift çizgiyiiiiiii gördüüüüüümmm çoookkkk şükür sonunda çift çizgi inanamıyoruuuuuummmm halaaaaaelim ayağım titriyor sabahtan beri yaaa ne yapcamı bilemiyorummmmmm ama dr. a gitmeden de emin değilim
yyaaaaaa hala inanamıyorum sanırım doktora gitmeden de inanmıycam çok saolAyy cnmmmmm çok sevindim ya benimde içime doğmuştu belirtilerini okuyunca hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin
ben olmadım bekliyorum canm her ay 5 6 gün geçiyo zatn.papatyaptr ******** :) ******* 20 kasım beklemede
beyazzambak94 ****** :) ****** 22 kasım beklemede
ECEM8736 ******** :) ******* 23 kasım beklemede
cemrecinar ****** :)********** 23 kasım beklemede
nurduaa ********** :) ********* 23 kasım beklemede
mrtly ********* :) ********* 26 kasım beklemede
semus06 ********:) ********* 28 kasım beklemede
naptınız kısceler ??
yarın gidebilcem maalesef yaaa bugün gidemem hastane yakın değil bizeayyyyyyyyyyyyyy süper haber bu canım hemen kan testine git
canmmm çok sevindimm inşallah kan testinde normal çıkarr çok mutlu oldum hayrlı olsun :)yarın gidebilcem maalesef yaaa bugün gidemem hastane yakın değil bizenasıl inancam yaaa teste bakıp duruyorum hala
aayyyy hadi inşallah sende pozitif görürsn cnm tüm kalbimle istiyorum ,inş. beraber hamiş oluruz sölemesi bile acaip geliyor çift çizgiiiiii yaaa gördümben olmadım bekliyorum canm her ay 5 6 gün geçiyo zatn.
sağol canım benmmmmmmmmcanmmm çok sevindimm inşallah kan testinde normal çıkarr çok mutlu oldum hayrlı olsun :)
inş canm ama ben pek umutlu değilim kendimden. se beni boşver anlat bakalım belirtiler neydi:)aayyyy hadi inşallah sende pozitif görürsn cnm tüm kalbimle istiyorum ,inş. beraber hamiş oluruz sölemesi bile acaip geliyor çift çizgiiiiii yaaa gördüm
resmini paylaşsana bizimle canım ayy valla heyecanlandım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahaayyyy hadi inşallah sende pozitif görürsn cnm tüm kalbimle istiyorum ,inş. beraber hamiş oluruz sölemesi bile acaip geliyor çift çizgiiiiii yaaa gördüm
aslında biraz ,hissediyordum da her ay olmadığından pek düşünmemeye çalışıyordum sağ kasığım da bi haftadır ağrı batma fln vardı ,belimin sağ tarafı da ağrıyordu hep orda bi yere uzanınca fln bi doluluk gibi bişey hissediyrdum ama kilo aldığımdan göbeğimden eğilemiyorum fln diyordum....ve ilk defa başıma gelen bişey bikaç gündür göğüslerim çok acıyodu yatakta bile bi yere değse çok sızlıyordu ,,bilmiyorummm yaaaa inş. test doğrudur kan testindede çıkar yaaainş canm ama ben pek umutlu değilim kendimden. se beni boşver anlat bakalım belirtiler neydi:)
yükleyemedim cnm yaa kusura bakma pc de çıkmıyor telefondan aktaramdım yaa...inşallah Rabbim isteyen btün arkadşlarımıza nasip etsin sanada inşallah hayırlsıylaresmini paylaşsana bizimle canım ayy valla heyecanlandım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Öyle oluyo cnm normaldir ben kan tahlili yaptrdgm halde doktora gidip keseyi gördüğüm halde kalp atislarini duyan a kadar inanamistm :)yyaaaaaa hala inanamıyorum sanırım doktora gitmeden de inanmıycam çok saol
Öyle oluyo cnm normaldir ben kan tahlili yaptrdgm halde doktora gidip keseyi gördüğüm halde kalp atislarini duyan a kadar inanamistm :)
kızlaaaarrr çift çizgiyiiiiiii gördüüüüüümmm çoookkkk şükür sonunda çift çizgi inanamıyoruuuuuummmm halaaaaaelim ayağım titriyor sabahtan beri yaaa ne yapcamı bilemiyorummmmmm ama dr. a gitmeden de emin değilim
caanımmm benim gönülerimiz hep bir zaten buna inanıyorum çookk sağol ,sizlerden bu tebrikleri okuycağımı fln hiç düşünemiyordum Rabbime çok şükür dualarımızı kabul etti ...inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini canıımmmmmCanim benim allahta biliyor cook sevindim allah daim etsin tatlim sağlıcakla kucagina almayida Rabbim sana gostersin cok sevindim coook
çok mutlu oldum sizin adınıza tebriklercaanımmm benim gönülerimiz hep bir zaten buna inanıyorum çookk sağol ,sizlerden bu tebrikleri okuycağımı fln hiç düşünemiyordum Rabbime çok şükür dualarımızı kabul etti ...inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini canıımmmmm
çok teşekkür ederim Rabbim isteyen bütün arkadaşlara nasip eder sanada inşallah hayırlı zamandaçok mutlu oldum sizin adınıza tebrikler