Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canim adimi gormek bile bir umut bu listede...
58 kişilik listemiz ağzından taşıyor
dilerim herkes hamiş kalırrrrrrrrrr
ben hala adet olmadım böyle oldukça daha da kötü oluyorum. karın ağrısı yok ama ben yaratmaya çalışıyorum sanki. sadece sağ bacağım ağrıyor birde sabah peçeteye kahverengi akıntı geldi. ama hala adet yok (((( olsa da rahatlasam böylesi çok daha fazla stres yapıyorrrrrr ne yapacambilmiyorum
aaa sende hamiss olmaaaaa
Bir sayfa öncesine yazdimm sanirimm hamileyimm diyorum okusanizaa ulennnn [
Super ya hayirlisii olsun ins degerlerin yukselirde Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder.belirtilerin nelerdi acaba varmiydi?
aaa sende hamiss olmaaaaa
selam kızlar
ben de hala regl olmadımm.off bir an önce olsam da tedavime başlasam
2yıldır istiyoruz canım.çok sagol.
ben hala adet olmadım böyle oldukça daha da kötü oluyorum. karın ağrısı yok ama ben yaratmaya çalışıyorum sanki. sadece sağ bacağım ağrıyor birde sabah peçeteye kahverengi akıntı geldi. ama hala adet yok (((( olsa da rahatlasam böylesi çok daha fazla stres yapıyorrrrrr ne yapacambilmiyorum
eses nasilsin topigini yeni gordum hayirli olur insallah listene benide eklermisin 7 mart :) ayni tarihi bekliyoruz
sanmıyorum canım ya psikolojik mi bilmem ama garip bir karın ağrısı tarzı birşey var. olucamda olamıyorum heral.birde demin garip bir akıntı geldi yumurta akı gibi ama sarı bir akıntı. değişik birşeyler varda kist mi bilemiyorum canım
selam kızlar
ben de hala regl olmadımm.off bir an önce olsam da tedavime başlasam
bende randevu alıcam doktordan bekliyorum canım geciktikçe dahada kötü stres oluyroum
bende randevu alıcam doktordan bekliyorum canım geciktikçe dahada kötü stres oluyroum
rabbimden ümit kesilmez.benimde umutsuzluğa düştüğüm çokoluyor canım ya.ama alıyorum elime kuran ı kerim meryem suresini okuyorum.rabbim bizide sevindireceki nşallah.
Canim adetine 3 gün kala bu değer düşük ama yinede normal gibi bir değer inş tutunacakbebegimm
Ammiinnn amiiinnn canimmm aminnnn
Auyyhh oleeyy okeyyyy
isyan hamisssssssssssssssss