infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii
İsim bat durum
Lility 2 mart beklemede
sndz 3 mart beklemede
isyan 5 mart beklemede
eses07 9mart beklemede
delinefsim 10 mart beklemede
cano1985 22 subat beklemede
sevva 15 mart beklemede
sewda22 17 mart beklemede
cemrem29 ? mart beklemede
sipsirine ? mart beklemede

inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler

Son düzenleme:
kızlar listeyide düzenlicem tamam yazsın herkes bat ını adı olmayanlarr canlarımm
insallahhhhhhhhhhhhhhhh ugurlu gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr listeemmmmmmmmm

kızlar listeyide düzenlicem tamam yazsın herkes bat ını adı olmayanlarr canlarımm
insallahhhhhhhhhhhhhhhh ugurlu gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr listeemmmmmmmmm

:93::93::93::93::80::80::80::80::80::80::80::116::116::116::116::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::123::123::123::123::123::123::132::132::132::132::132::129::129::129::128::128::128::128::128::131:

listeye eklenmek isteyenler yazarlarsa hemen eklerim kızlar tesekkürlerrr

Son düzenleme:

aaa cevaplamakta geç kaldımm liste oluşmuş bileee :))))

Herkese merhaba ...

Konu çok güzel düşünülmüş tebrikler ....

Bende nedeni belirsiz kısırlık mı denir ne denir demeye elim varmıyo ama öyle diyolar

Benım ve eşimin test sonucları normal temiz hgs hormon vs vs ...4 bucuk yıllık evliyiz ..ikinci defa klomen tedavisindeyim

sat 01 şubat 28 gunde bir oluyo hep hiç şaşmıyo ...

Kızlar sizler gibi içimde ki evlat hasretini kelimelere dökerek anlatamam şuan bile aglıyorum .. Rabbim Bizlere acısın İnşallah merhamet etsin dualarımızı kabul etsin bize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin .. Aminn.. İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..Öpüyorum sizleri ..

Bu topiç bize hayırlı ugurlu gelsin İnşallah güzeller güzeli anne adayları..

merhaba herkese bende geldim benim bat tarihim 19 şubat ya da 20 şubat eklerseniz sevinirim gerçi adet olacağım belli ama yazın yeni batı veririm sonra

merhaba herkese bende geldim benim bat tarihim 19 şubat ya da 20 şubat eklerseniz sevinirim gerçi adet olacağım belli ama yazın yeni batı veririm sonra

İnşallah inşallahhh hamile olursun canım benim yaaaa
Bize bi moral lazım hemen ekliyorum canım

İnşallah inşallahhh hamile olursun canım benim yaaaa
Bize bi moral lazım hemen ekliyorum canım

ah ah canım nerde o günler inş ama yavaş yavaş karın ağrım başladı adet ağrılarım yani bu ayda olmadı siz kaç aydır deniyorsunuz canım

Allah'ım bu rahatsızlığı olan ve bu listede yer alan kadınlara merhamet etsin İnşallah .. hanımlar Çok güzel bu liste olayı heheheheheh patır patır hamile kalırız İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…