İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii
İsim bat durum
Lility 2 mart beklemede
sndz 3 mart beklemede
isyan 5 mart beklemede
eses07 9mart beklemede
delinefsim 10 mart beklemede
cano1985 22 subat beklemede
sevva 15 mart beklemede
sewda22 17 mart beklemede
cemrem29 ? mart beklemede
sipsirine ? mart beklemede
inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler
kızlar listeyide düzenlicem tamam yazsın herkes bat ını adı olmayanlarr canlarımm
insallahhhhhhhhhhhhhhhh ugurlu gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr listeemmmmmmmmm
bat neydi canom
:93::93::93::93::80::80::80::80::80::80::80: :116::116::116::116::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::123::123::123::123::123::123::132::132::132::132::132::129::129::129::128::128::128::128::128::131:
listeye eklenmek isteyenler yazarlarsa hemen eklerim kızlar tesekkürlerrr
kızlarr anneannem rahatsızlandı onunla mesguldüm giremedim,hep aklımdaydınız.
insallahh yapcam listeyi,benimde bat 9 mart kızlar karnım ağrıyor nedense bugunnn
ay canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
ay canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
aaa cevaplamakta geç kaldımm liste oluşmuş bileee :))))
Herkese merhaba ...
Konu çok güzel düşünülmüş tebrikler ....
Bende nedeni belirsiz kısırlık mı denir ne denir demeye elim varmıyo ama öyle diyolar
Benım ve eşimin test sonucları normal temiz hgs hormon vs vs ...4 bucuk yıllık evliyiz ..ikinci defa klomen tedavisindeyim
sat 01 şubat 28 gunde bir oluyo hep hiç şaşmıyo ...
Kızlar sizler gibi içimde ki evlat hasretini kelimelere dökerek anlatamam şuan bile aglıyorum .. Rabbim Bizlere acısın İnşallah merhamet etsin dualarımızı kabul etsin bize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin .. Aminn.. İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..Öpüyorum sizleri ..
Bu topiç bize hayırlı ugurlu gelsin İnşallah güzeller güzeli anne adayları..
İnşallah balım ya amin inşallah hepimiz bir gün anne oluruz
Bat günün nedir listeye ekleyeyim seni
Aynı durumdayiz cnm ben desorun yo sebepsiz
Inşallah bızlerınde olur canım
Canom bebeğim düzeltebilirim canım yeni bat ne zamancanım benim
tatlım batt ne zaman?
liste yapıryomn da
İnşallah balım ya amin inşallah hepimiz bir gün anne oluruz
Bat günün nedir listeye ekleyeyim seni
Aynı durumdayiz cnm ben desorun yo sebepsiz
Inşallah bızlerınde olur canım
Canom bebeğim düzeltebilirim canım yeni bat ne zamancanım benim
29 şubat balım bat tarihi .. eline emegine sağlık ... ayhh içim kıpır kıpır olduheheheheh
merhaba herkese bende geldimbenim bat tarihim 19 şubat ya da 20 şubat eklerseniz sevinirim gerçi adet olacağım belli ama yazın yeni batı veririm sonra
İnşallah inşallahhh hamile olursun canım benim yaaaa
Bize bi moral lazımhemen ekliyorum canım
canım bat 13 mart. inşallah listemiz hep hamileeeeeeee yazar
ah ah canım nerde o günler inş ama yavaş yavaş karın ağrım başladı adet ağrılarım yani bu ayda olmadısiz kaç aydır deniyorsunuz canım
29 şubat balım bat tarihi .. eline emegine sağlık ... ayhh içim kıpır kıpır olduheheheheh
Kızlar inanıyorum kiolacak gibime geliyor inşallah inşallahh hamile kalacağız inanıyorum
Kızlar inanıyorum kiolacak gibime geliyor inşallah inşallahh hamile kalacağız inanıyorum
inş tatlım allah nasip etsin hepimize
İnşallah balım ya inşallah canım benim
Allah'ım bu rahatsızlığı olan ve bu listede yer alan kadınlara merhamet etsin İnşallah .. hanımlar Çok güzel bu liste olayı heheheheheh patır patır hamile kalırız İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
Ayy inşallah ya inşallah canım benim Sağol inşallah rabbim dualarımızi kabul eylesin