cnm benim batt listede yazmıyobeni eklemedinmi listeye
amın inşllah cnm insallah bat olmazsın cnm hamile kalmıs olursun inşallah rabbım cok buyuk verıcek hepımıze
[/QUOTE]cok gecmiş olsun cnm allah sifalar versin. sende bizim aklımızdasın cnm bnm üsütmussundur cnm ondan agrıyodur cok gecmiş olsun. cnm benim bat ımda 8 mart dünya kadınlar günü :)
hanifecim listeye ekleyeceğim cnm,cookk tskler ederımm
kızlarr anneannem rahatsızlandı onunla mesguldüm giremedim,hep aklımdaydınız.
insallahh yapcam listeyi,benimde bat 9 mart kızlar karnım ağrıyor nedense bugunnn
Ayyu insAllah herkese hayirli saglikli evlat verirbenm 20 subat son 1 gun kaldiii heycanla bekliorummm ama cok korkuyorummm .((
4 mart canım..
cnm benim batt listede yazmıyobeni eklemedinmi listeye
eses cnm benim batım önemli değil çünki eşimde lokosit olduğu için biz herhalukarda korunmak zorundayız anlıcan benim batım ne olursa olsun gebe kalmam mümkün değil zaten de eşimde 1 veya 2 tane sperm çıkışı oluyor onunlada olması mümkün değil :26:
ama ben burayı bırakmam hep yazışır muhabbet ederiz şeker
Ayyu insAllah herkese hayirli saglikli evlat verirbenm 20 subat son 1 gun kaldiii heycanla bekliorummm ama cok korkuyorummm .((
[/QUOTE]cok gecmiş olsun cnm allah sifalar versin. sende bizim aklımızdasın cnm bnm üsütmussundur cnm ondan agrıyodur cok gecmiş olsun. cnm benim bat ımda 8 mart dünya kadınlar günü :)
Ahahahah tam gunuymuş senın bat canım 8 mart kadınlar gunu senın için anneler gunu olsun İnşallah o gun ... Kırmızılarında kesilsin gelmesin İniaşşalh Sağlıcakla kal canım ...
kızlarr anneannem rahatsızlandı onunla mesguldüm giremedim,hep aklımdaydınız.
insallahh yapcam listeyi,benimde bat 9 mart kızlar karnım ağrıyor nedense bugunnn
tamam canımm listeye ekliyorumm tatlımmmm
insallahh ugurlu gelir hamis kalırızzz insallahhhh
berre 4 mart beklemede
hanide 9 mart beklemede
listeye eklenecekler
eklenmek isteyenler yazabilir kızlarr ....
Günaydın kızlar nasılsınız bugün?
Benide Listeye ekler misiniz lütfen
2 Mart..
browni hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canım hahahahahah pınarada haber ettim oda gelcek inş...
berre 4 mart beklemede
hanide 9 mart beklemede
listeye eklenecekler
berre 4 mart beklemede
hanide 9 mart beklemede
listeye eklenecekler
2 Mart..
browni hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canım hahahahahah pınarada haber ettim oda gelcek inş...
geldim kızlarrrranlattın bakalım gorusmeyelı neler oldu
Burayamı taşındık ahahahaha senın kankaya soyle oda buraya gelsin pınarrrrrrrrrrrr ..
Sus kiz sus :))))Burayamı taşındık ahahahaha senın kankaya soyle oda buraya gelsin pınarrrrrrrrrrrr ..
2 Mart..
Merhaba canım ..hiç bir zaman olmaz deme cnm hz.Meryem ile ilğili kitap yada film izlemeni tavsiye ederim cnm..lokosit içinde ameliyatla eşinizden uygun spermler alınıp tüp bebek yapıla biliyor artık biliyorsundur umarım .. milenyum tarihindeyiz balım tıp çok ilerledi ..Önce Allah (c.c) sonra hekimler ..üzülmeni istemem eşine iyi bak bu rahatsızlığınıd sakın olaki bi kızgınlık yada kavga anında yuzune vurma cnm sana karşı zaten şuan o çokkk diblerdedir kendince .. Allah Bizi bugun bu unlere getirdiyse anlımıza yazmışsa anne olmayı bebegimizide birgun kucagımıza verir İnşallah .. eşine çok iyi bak cnm bolll bol keç boynuzu haşla suyunu içir bunu mutlaka yap 5 se 10 olur spermleri Allah (c.c)hu izniyle umudunu hiç yitirme canım benım .. Sağlıcakla kal İnşAllah ....
insallahh cnmm cookk saolll.keciboynuzu 1haftadır içiyorr bakalım insallah kısmetseee
Ayyy son gun Rabbimiz İnşallah bebeginin mujdesini sana verir Kırmızılarında 9 ay gelmez İnşallah canım dualrımız senınle ... gecen ay ben bi gun geciktim .. sende bir gun daha ekle tarihinne klomen ve ignedn dir dediler .. İnşallah bebegin senledir cnm sen hiç test yaptınmı ... offf ne heycanlısın şimdi değilmi ya o heycanı yaşamak bile bi başka offfffffffff hayırlı haberlerinle yaarsın İnşallah sağlıcakla kal cnm
insallah hamilesindirrr canımmm benimmmm
canım ilk sayfadaki liste güncel mi?beni dün akşam eklemiştin ama şimdi görünmüyor.
Yaş: xxxx x: deneme Tedavi : ( İğne & klomen ) bat : >>> Böyle yap bize eses07
selam canım.. Benide eklermisin listeye
26 şubat
geldim kızlarrrranlattın bakalım gorusmeyelı neler oldu
Burayamı taşındık ahahahaha senın kankaya soyle oda buraya gelsin pınarrrrrrrrrrrr ..
Cok tesekkur ederim test yapmadim cunku 12 gun gecti yumurtlama dneminden test yapsam cikaricak test war mi ki esescim 20 subat .((
Sus kiz sus :))))
Canım adetinden 12 gun gectiyse ve dediğin gibi agrılaın varsa bu yumurtlama agrıların olabilir sakın boş gecme bu gunleri hamilemisin değilmisin anlamak için çok çok erken cnm adetden 12 sonrası ... ama adetin gectiği gün 12 gunse bi test al canım .. Hayırlısı olsun hakkında İnşallah...Cok tesekkur ederim test yapmadim cunku 12 gun gecti yumurtlama dneminden test yapsam cikaricak test war mi ki esescim 20 subat .((
Canım adetinden 12 gun gectiyse ve dediğin gibi agrılaın varsa bu yumurtlama agrıların olabilir sakın boş gecme bu gunleri hamilemisin değilmisin anlamak için çok çok erken cnm adetden 12 sonrası ... ama adetin gectiği gün 12 gunse bi test al canım .. Hayırlısı olsun hakkında İnşallah...