infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kurabiye83 canım sen gel barii anlat derdini annem kimse yok ortada bari sen gell öyle uzaktan bakma şekerimm :KK52::KK52:

aman iyi ol canım bende ehh işte idare eder yorgunum biraz üstünden uzak bide başım ağrıyor yaa biraz burda stres atayım dedim ondada kimsecikleri bulamadım

hmmm...iyi yaptın..bnde iş yerindeyim...boş boş oturuyorum o yüzden bugün kulup den çıkamdımmm..:)))) pinekliyorumm burdaaa...

hmmm...iyi yaptın..bnde iş yerindeyim...boş boş oturuyorum o yüzden bugün kulup den çıkamdımmm..:)))) pinekliyorumm burdaaa...

ohhh ne güzel iştee canımm bende aynı valla yaa evdeyim canım sıkılıyorr bugün tek başıma kaldım benim alt komşum da yokk iyice sıkıldm anlayacağınn yalnızları oynuyorum :KK50:

ohhh ne güzel iştee canımm bende aynı valla yaa evdeyim canım sıkılıyorr bugün tek başıma kaldım benim alt komşum da yokk iyice sıkıldm anlayacağınn yalnızları oynuyorum :KK50:

boşver kafanı dinlersin... :)) bnde genelde aynı durumdayım canımm...ama şikayetçi dğeilim.. :))

tamam tatlım kızlarda yazsınlar da yarın liste yaparız olmazsaa :KK36:

Slm cnm bat ne anlamadim

Aminnn inşallah cumlemize

Merhaba kızlar..benim bat 10 mart...

2 mart cnm bat tarihi

benimde istenmeyesice batım 5 mart tatlımmm:KK36::KK36:

eses nerelerdesin şekerimm ortalıkta in cin top oynuyor yahuu bu arada duyduğuma göre liste yapıyormuşsun beni de unutma emii benim bat 22 şubat ( inşllah olmam ama yaa bebiş olsa keşkee ):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hey millett nerelrdesiniz yaaaa kimsecikler yok ortada canım sıkıldı benim yaa hadi gelinde azcık dertleşek :26::26:

kurabiye83 canım sen gel barii anlat derdini annem kimse yok ortada bari sen gell öyle uzaktan bakma şekerimm :KK52::KK52:

kızlarr anneannem rahatsızlandı onunla mesguldüm giremedim,hep aklımdaydınız.
insallahh yapcam listeyi,benimde bat 9 mart kızlar karnım ağrıyor nedense bugunnn :KK14:

hoşbuldum:KK16:evet 3,5 yıllık evliyim 3 kere kimyasal gebelik yaşadım..
yapabileceğim herşeyi yaptım hiç bir şeyde problem yok son olarak rahim filmimide çekildim 3 gün önce oda temiz çıktı çok şükür..
artık takdir Allah'ın zamanını bekliyorum ...doktorum kan sulandırıcı iğnelere başlıcak sanırım önümüzdeki ay ondan olduğunu tahmin ediyor:26:

berre cnm bat ı yazarsan liste yapıorum da :KK54::KK54:

*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.
[/

Teşekküe ederim canım inşallah hayırlısıyla bebek sahibi olucaz. :emir_bebek: :nazar:

bat nedir kızlar liste yapıorum da :KK16::KK16::KK16::KK16:

X