infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kurabiye83 canım sen gel barii anlat derdini annem kimse yok ortada bari sen gell öyle uzaktan bakma şekerimm

aman iyi ol canım bende ehh işte idare eder yorgunum biraz üstünden uzak bide başım ağrıyor yaa biraz burda stres atayım dedim ondada kimsecikleri bulamadım

hmmm...iyi yaptın..bnde iş yerindeyim...boş boş oturuyorum o yüzden bugün kulup den çıkamdımmm..:)))) pinekliyorumm burdaaa...

hmmm...iyi yaptın..bnde iş yerindeyim...boş boş oturuyorum o yüzden bugün kulup den çıkamdımmm..:)))) pinekliyorumm burdaaa...

ohhh ne güzel iştee canımm bende aynı valla yaa evdeyim canım sıkılıyorr bugün tek başıma kaldım benim alt komşum da yokk iyice sıkıldm anlayacağınn yalnızları oynuyorum

ohhh ne güzel iştee canımm bende aynı valla yaa evdeyim canım sıkılıyorr bugün tek başıma kaldım benim alt komşum da yokk iyice sıkıldm anlayacağınn yalnızları oynuyorum

boşver kafanı dinlersin... :)) bnde genelde aynı durumdayım canımm...ama şikayetçi dğeilim.. :))

berre cnm bat ı yazarsan liste yapıorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…