inank i bende tam tersini düşünüyorum sonuçta hamile kalan kadın onda sorun olmayınca daha kolay oluyoooo etrafta gördüğüm de genelde böyyyllle varisokel zor tabi aman bunlllar bahane Allah nasipetsin yeterki doktor olmaz diyyo oluyyoo
inşallah canm valla bıde bılmedn olmus korunuyodkvs dıyenlere delı oluyorm ulan bnm canm cıkıyoo
kazalen oldu dıt dırııııı dıttt dıııtıtıtıtıtıt nuri alcoo aklıma geldii
Aynen tatlm
her yolu denedkAma durum malum tuttu dustu tuttu dustu sormaaa doktorlarda öyle önerıyor aman allahm versn ne yapalm
Hoşbuldum fıstığım oda olacak inşallah
biz ne yaparsak yapalım tatlım zamanı gelmediyse ister her gün ister bir gün aralıklarla istersen ayda bir kere yap olmayacaksa olmaz.allah yeterki alnımıza bu kaderi yazsın er ya da geç olsun yeterki
inank i bende tam tersini düşünüyorum sonuçta hamile kalan kadın onda sorun olmayınca daha kolay oluyoooo etrafta gördüğüm de genelde böyyyllle varisokel zor tabi aman bunlllar bahane Allah nasipetsin yeterki doktor olmaz diyyo oluyyoo
insallahh dadlummmmmmmmm
kesnliklee ol derse olur rabbimmm
biz ne yaparsak yapalım tatlım zamanı gelmediyse ister her gün ister bir gün aralıklarla istersen ayda bir kere yap olmayacaksa olmaz.allah yeterki alnımıza bu kaderi yazsın er ya da geç olsun yeterki
:26::26::26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44:
yok cnm baba adayı daha önemli
Sperm mühim olan,kadın hastalıkları kolay tedavi oluyor eğer ; tüplerde sorun yoksa
]:26::26::26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44:
beline kuvvet dedikleri bu olsa gerekk
Hiçte kusura bakmasın bebek gelcekse gelir
Geldiğinde popişi yicek sopayıı
evet canım ama hamile kalan kadın ama iş erkeğe daha çok düşüyor spermler iyi değilse kadın çok iyi olsa bile olmuyor ama sperm iyi ise kadın tedavi görüyorsa bir şekilde hamile kalıyor...çok kişide gördüm adet görmeyip ilaçla olup hamile kalanı ama spermlerde sorun olanın 3 4 5 6 7 yıl olmayınca olmuyor tatlım biz 2.5 yıldır bekliyoruz yazın 3 yıl olacak
baharda meyva vern ağaçlar çiçekler gibi bu bahar bizede gelsiiiin inşallllh
benim 5 yıııl oldu zaman artık sanki daha yavaş geçiyyyo 5 aşılma denemesi 1 tane aşılama dış gebelik olduuu ve bir yııl ara 2 tüp bebek vve kocamaaan bii boşluuuukkk
kızlar benim kocam gene yok ya bugünde tek basımayım
sende sorun ney tatlm ben de5 kayıpp
bende yalnızım eşim geç geliyyyoo
ben de polikstik over belesı vaaarr
inşallah canm orası öyle tabıkı
hemde ne yıyecek yeterkı kucagma bır alım soracam ona bunlarn hesabınıı
benim 5 yıııl oldu zaman artık sanki daha yavaş geçiyyyo 5 aşılma denemesi 1 tane aşılama dış gebelik olduuu ve bir yııl ara 2 tüp bebek vve kocamaaan bii boşluuuukkk
sende sorun ney tatlm ben de5 kayıpp
bende yalnızım eşim geç geliyyyoo
bende yanlızım eşim diger koltukta yıne uyuyooo
bende de pko var.yumurtam ilaçla ve iğneyle büyüyor çatlıyor ama tutmuyor maalesef.1 başarısız aşılama var bende de
bende de pko var.yumurtam ilaçla ve iğneyle büyüyor çatlıyor ama tutmuyor maalesef.1 başarısız aşılama var bende de
bende de o zıkkım işte eşte problem yok bana sorn ne dedklerımde dıyorm kı artık tohumda problem yok problem tarlada dıyorm bnm 2 kendılınden 1 aşılama 2 tup kaldm dustu
bende de o zıkkım işte eşte problem yok bana sorn ne dedklerımde dıyorm kı artık tohumda problem yok problem tarlada dıyorm bnm 2 kendılınden 1 aşılama 2 tup kaldm dustu