arkadaşlar aşılama vakiiit kaybbııı olan çoook az hele bide iğne ile oluyorsa tip bebek yapılmalııı
tatlım senin oluyooo düşüyomu gerekli testleri yaptırdın mı neden düşüyo
tatlım senin oluyooo düşüyomu gerekli testleri yaptırdın mı neden düşüyo
hayırlısını istemek lazım ;
ne kullanıyosun cnm?
bende yalnızım eşim geç geliyyyoo
hallah bizlere sabır versin tatlım çok zor bir süerç bazen düşünüyorum acaba boşuna mı bekliyoruz belki de hiç olmayacak yok ovulasyon testleri yok her ay bat beklemeler 2.5 yıldır her ay aynı şeyler kim bilir kaç 2.5 yıllar geçireceğiz. allahım kimseyi bebekle sınamasın inş rabbim tez zamanda nasip eder inş koca yıllar biranda tebessümle anacağımız hatıralar döner...
rabbim duy sesimiziii , hayırlı evlatlar nasip ett
emeklerimizii boşaa çıkarmaaaaaaaaaaaaaaaa
ele güldürme,bizi üzme rabbimm insallahhhhhh
Cnm burda yazamam reklama girer özeline yazayım
Hatunlarrr iyi geceler uykumuz geldiiiiYarın görüşürüz hepinize mutlu geceler
doktor tüp demeyince olmuyor ki + yasın geciyor olması sartı mı var tüp te? :26:
cesaretim de yookkk tüp bebeğe cnm ya,olursa olur ,olmazsa napalımmm
bana ilk tüp bebek dediler yıkıldım ağlamam durmuyoduuu dolmuşta bile ağladıııım dünyanın sonu geldi sandım halbuki aşılama da aynı şeeyy şartlar var tabi tüp bebek için ben 2 taneden fazla aşılma yapıyoor doktorlarr onu diyorum benim 6 tane aşılma denendiii o zaman bu işlerde bilgim yoktuuu maleseff
kızlar benimde yumurtalarım sadece iğne ile büyüyor ve çatlıyor. daha ilk tedavimi geçen ay oldum çatladı ama olmadı. bu ayda boş bekledim. bakalım adet olunca tekrardan iğneye başlıcaz. allah hepimize yardım etsin
ama aşılama kolay bir işlemm
tüp bebek kolay değil sanırım :26:
amin canım Rabbim herkese yardım etsiiin kolay değil yaşadıklarımız
ama aşılama kolay bir işlemm
tüp bebek kolay değil sanırım :26:
amin canım Rabbim herkese yardım etsiiin kolay değil yaşadıklarımız