- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
yapmaylaaa olsaydı bebişleer gece gündüüüz yapardııııııkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarlusak adet getiricimi?
doktor kontrolsüz mü iciyosun?anotomi cnm? :26:
jonguil dilerim emekler bosa cıkmaz bacımm
saol canm bnde ıyıym
valla sızı bılmeem ama benm sonumm
yanı arkadasm ama allah verrse olur ya mıllet bırkerede şıpdıye kalıyo bn pko yum canm yaa
adet söktürücü canım eskiden doktora gider kan testi sonrası kullanırdım şimdi direk kullanıyoruuum
çok yapınca spermlerin kalitesi düşüyor canım en güzeli bir gün aralıklarla çalışmak
saol canm bnde ıyıym
valla sızı bılmeem ama benm sonumm
yanı arkadasm ama allah verrse olur ya mıllet bırkerede şıpdıye kalıyo bn pko yum canm yaa
doktor kontrolsüz kullanıyo msunuz kızlar?kist yapmasın :26::26:
çok yapınca spermlerin kalitesi düşüyor canım en güzeli bir gün aralıklarla çalışmak
ama öyle değil mi kızlaar:122::127::128::129::132::130:
ama öyle değil mi kızlaar:122::127::128::129::132::130:
ya ben şaka yaptııım zateeeen kafayı yeriz öyle olsa bebek yapacağııız diyee
:122::122::122::122::122::122::129::129::129::129::129::129::129::129::129::118::118::118::118::118:
Selamlar canlar nasılsınız topiğimizden biri hamile çıkaydı devamı gelirdi artık
canım benim bende diyorum ki dua dua dua illaki dua ama o duygu bam başka bişi kendinde yaşamışsın şahsen ben kendimi ağlamaktan alamıyorum hatta geçene annemlerde hıçkıra hıçkıra ağladım çocum diyor anne nolur ağlama herkezin içinde ne bilim her kezin duygularını yaşama şekli farklı bende böle rahatlıyorum...
Evet bende ayni yollardan gectim cokta iyi anliyorum seni aglayarak iyi hissediyosan agla madem fakat cok istiyosan cocuk bi netten arastir stres uzulme ve aglamanin cocuk olmasini nasil imkansizlastirdigini olacagi varsada olmuyomus gunluk tut yada mektup yaz bi ugras bul
ya ben şaka yaptııım zateeeen kafayı yeriz öyle olsa bebek yapacağııız diyee
Evet bende ayni yollardan gectim cokta iyi anliyorum seni aglayarak iyi hissediyosan agla madem fakat cok istiyosan cocuk bi netten arastir stres uzulme ve aglamanin cocuk olmasini nasil imkansizlastirdigini olacagi varsada olmuyomus gunluk tut yada mektup yaz bi ugras bul
öyle yappanda var canım hatta günde 3 kere falan nasıl dayanıyorlarsa anlamadım
inşallah canm valla bıde bılmedn olmus korunuyodk vs dıyenlere delı oluyormulan bnm canm cıkıyoohiç sorma üstüne düşse hamile kalan kişiler var bizim kaç senedir tutturamadık Geçmiş olsun canım allah inş en kısa zamanda nasip eder
Aynen tatlmama öyle değil mi kızlaar:122::127::128::129::132::130:
tatlım kadında olduğu zaman genelde çaresi oluyor ama erkekte oldumu olan sperm mi değerlendiriyorlar çaersi çok zor oluyor yani en çaresi olan şey varikosel onun şansı 3 hastadan birine şans gülüyor yani düşün...
Hoşbuldum fıstığım oda olacak inşallahhosgeldin dadlum bugün tık yok kimsedeeenn
inşallah canm valla bıde bılmedn olmus korunuyodk vs dıyenlere delı oluyormulan bnm canm cıkıyoo
Aynen tatlm
her yolu denedk Ama durum malum tuttu dustu tuttu dustu sormaaa doktorlarda öyle önerıyor aman allahm versn ne yapalm