sen bizim lidersininşalllah güzel haberler vereceksin
ilaçla olmuyor musun canım ?
anotomi cnm incirin gözünü seveyim
soğann böööqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq :120::120::120:
hosgeldin tatlım iyiyim cok süükürr
balıkcının dedigi gibi rastgeleeeee
sen nasılsın tatlısımmmmmmmmm
ilaçla olmuyor musun canım ?
aynenbenim verdğim bat formalite den belki tüp bebek den kaynaklı olabilirim gününde belli olmuyooor kii
Iyi akşamlarr nasılsınız kızlar ????
oluyorum canım eczaneden tarlusal alıyorum 12 sonra da adet oluyorum
Iyi akşamlarr nasılsınız kızlar ????
iyilik tatlım ne olsun iş güç koşuşturuyorum. biran önce çalışmalar geçip bat beklemek istiyorum alıştık artık 2.5 yıldır aynı sistem çalışıyoruz
oluyorum canım eczaneden tarlusal alıyorum 12 gün sonra da adet oluyorum
hosgeldin sultanım,bizler iyiyiz cok sükürr .. Senn nasılsın
tarlusak adet getiricimi?
doktor kontrolsüz mü iciyosun?anotomi cnm? :26:
jonguil dilerim emekler bosa cıkmaz bacımm
tarlusak adet getiricimi?
Doktor kontrolsüz mü iciyosun?anotomi cnm? :26:
Jonguil dilerim emekler bosa cıkmaz bacımm
saolun bende ıyıym nasılsınız dıye sorm dedm topıgmızde hamiş yomu daha merak ettmKızlar boş durmayın çalışınn
hmm anladım canım her ay içmen mi gerekiyor allah kolaylık versin tatlım allah çaresi olmayan şey vermesin. eşin de sorun var mıydı
saolun bende ıyıym nasılsınız dıye sorm dedm topıgmızde hamiş yomu daha merak ettmKızlar boş durmayın çalışınn
tarlusal söktürücü bnde kullanıyorm
evet malesef kötü bazen kullanmıyorum bide mecbur ayı geçiyor gün geliyo 10 geçmesini bekle sonraaa 12 gün ilaç kulllan aaah işim zor eşimde problem yok soruun bende maleseff
merhaba canım aynen boş durmamak lazım çalışmadan olmuyor bebeksizin sorun ne canım?
iyi akşamlar kızlar
gelemedim bugün hiç.yarın misafirlerim olacak hazırlık yaptım.ben normalde çalışıyorum bu hafta izinliydim ptesi işbaşı.akşamları katılırım aranıza.
eses bugun de regl olmadım.sabah ilk idrarla test yaptım tek çizgi.hafif ağrılarım var.sanırım biraz sarkacak BAT
evet malesef kötü bazen kullanmıyorum bide mecbur ayı geçiyor gün geliyo 10 geçmesini bekle sonraaa 12 gün ilaç kulllan aaah işim zor eşimde problem yok soruun bende maleseff
saol canm bnde ıyıymiyiyiz canım sen nasılsınn
annemmmm bel fıtığı mı olakk beee
yanı arkadasm ama allah verrse olur ya mıllet bırkerede şıpdıye kalıyo bn pko yum canm yaamerhaba canım aynen boş durmamak lazım çalışmadan olmuyor bebekSizin sorun ne canım?