infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

arkadaşlar aşılama vakiiit kaybbııı olan çoook az hele bide iğne ile oluyorsa tip bebek yapılmalııı

doktor tüp demeyince olmuyor ki + yasın geciyor olması sartı mı var tüp te? :26:
cesaretim de yookkk tüp bebeğe cnm ya,olursa olur ,olmazsa napalımmm :KK14:

rabbim duy sesimiziii , hayırlı evlatlar nasip ett :KK14:
emeklerimizii boşaa çıkarmaaaaaaaaaaaaaaaa :KK43:
ele güldürme,bizi üzme rabbimm insallahhhhhh :KK25:

tatlım senin oluyooo düşüyomu gerekli testleri yaptırdın mı neden düşüyo:KK50::KK50:

kızlar benimde yumurtalarım sadece iğne ile büyüyor ve çatlıyor. daha ilk tedavimi geçen ay oldum çatladı ama olmadı. bu ayda boş bekledim. bakalım adet olunca tekrardan iğneye başlıcaz. allah hepimize yardım etsin

ben yaza tüp bebek düşünüyorum.belki olur o zamana kadar.16 aylık süreçte ilaçla 4 sefer tek yumurtam oldu çatladı ama tutmadı.iğneli ilk ayımda 5 yumurtam oldu aşılama tutumadı.yani biraz da nasip diyorum.toplamda 5 ay başarılı bir ay geçti.o yüzden eşim de tüp için erken diyor.ben de yaza diyorum bakalım hayırlısı o zamana.

rabbim duy sesimiziii , hayırlı evlatlar nasip ett :KK14:
emeklerimizii boşaa çıkarmaaaaaaaaaaaaaaaa :KK43:
ele güldürme,bizi üzme rabbimm insallahhhhhh :KK25:

sayısız kapın var rabbimm,hayırlısını ac bizleree :KK25::KK25:

:KK43::KK43::KK43: allah bizlere sabır versin tatlım çok zor bir süerç bazen düşünüyorum acaba boşuna mı bekliyoruz belki de hiç olmayacak yok ovulasyon testleri yok her ay bat beklemeler 2.5 yıldır her ay aynı şeyler kim bilir kaç 2.5 yıllar geçireceğiz. allahım kimseyi bebekle sınamasın inş rabbim tez zamanda nasip eder inş koca yıllar biranda tebessümle anacağımız hatıralar döner...
h
aynı soruuuyu bende sürekli soruyorum sonra diyorum Allahtan umudunu kesmeeeee tam anlatamıyorum ama canım bi çift peygamberlerimizden birinin yanına gelmiş bizim coçuğumuz olmuyor diye rabbim peygamberimize demişki onların çocuğu olmayacak çift duyunca cok üzülmüş aradan biraz vakit gecmiş peygamberimiz o çift ile karşılaşmııış ve cocukları var mııış Rabbim nasıl olur demiş onlar umudunu ALLAHTAN hiç kasmemişler Rabbim de nasip etmiiiş :KK16::KK16::KK16:

Hz.Ali (r.h) Efendimizin parmağında ki yüzüğünde yazılı olan ;

" Mülk Allah'ındır " :KK16::KK16::KK16:

Mübarek cuma günü tüm dualarım tek bir şeye,
Allahım beni onsuz bırakma:emir_bebek::emir_bebek:

doktor tüp demeyince olmuyor ki + yasın geciyor olması sartı mı var tüp te? :26:
cesaretim de yookkk tüp bebeğe cnm ya,olursa olur ,olmazsa napalımmm :KK14:

bana ilk tüp bebek dediler yıkıldım ağlamam durmuyoduuu dolmuşta bile ağladıııım dünyanın sonu geldi sandım halbuki aşılama da aynı şeeyy şartlar var tabi tüp bebek için ben 2 taneden fazla aşılma yapıyoor doktorlarr onu diyorum benim 6 tane aşılma denendiii o zaman bu işlerde bilgim yoktuuu maleseff

bana ilk tüp bebek dediler yıkıldım ağlamam durmuyoduuu dolmuşta bile ağladıııım dünyanın sonu geldi sandım halbuki aşılama da aynı şeeyy şartlar var tabi tüp bebek için ben 2 taneden fazla aşılma yapıyoor doktorlarr onu diyorum benim 6 tane aşılma denendiii o zaman bu işlerde bilgim yoktuuu maleseff

ama aşılama kolay bir işlemm :KK14:
tüp bebek kolay değil sanırım :26:

kızlar benimde yumurtalarım sadece iğne ile büyüyor ve çatlıyor. daha ilk tedavimi geçen ay oldum çatladı ama olmadı. bu ayda boş bekledim. bakalım adet olunca tekrardan iğneye başlıcaz. allah hepimize yardım etsin

amin canım Rabbim herkese yardım etsiiin kolay değil yaşadıklarımız:KK55:

X