aşılama daha kolay canım tüp de yumurtya toplma var maleseeeff
amin canımm benim herşayde bir hayır vardır.
h
aynı soruuuyu bende sürekli soruyorum sonra diyorum Allahtan umudunu kesmeeeee tam anlatamıyorum ama canım bi çift peygamberlerimizden birinin yanına gelmiş bizim coçuğumuz olmuyor diye rabbim peygamberimize demişki onların çocuğu olmayacak çift duyunca cok üzülmüş aradan biraz vakit gecmiş peygamberimiz o çift ile karşılaşmııış ve cocukları var mııış Rabbim nasıl olur demiş onlar umudunu ALLAHTAN hiç kasmemişler Rabbim de nasip etmiiiş
ben yaza tüp bebek düşünüyorum.belki olur o zamana kadar.16 aylık süreçte ilaçla 4 sefer tek yumurtam oldu çatladı ama tutmadı.iğneli ilk ayımda 5 yumurtam oldu aşılama tutumadı.yani biraz da nasip diyorum.toplamda 5 ay başarılı bir ay geçti.o yüzden eşim de tüp için erken diyor.ben de yaza diyorum bakalım hayırlısı o zamana.
aynen tatlım Allahtan ümit kesilmez yeterki allahım istesin olmayacak şey yok yani...biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz tek çaremiz var dua etmek başka elimizden gelen bir şey yok artık böyle düşünüyorum....
insallah gerek kalmadan hamis kalırızzzz
ben cook yıprandım cocuk mevzusundan
benim saclar bembeyaz olduuuu 1 yıldaa
hayırlısı olsuuun canım bende yaza 3.tüp bebeği deneyecem inşalllah son oluuur
aynen ya çok yıpratıcı bi süreç insanı psikolojik olarak ciddi anlamda sıkıntı yaşıyor. en iyisi çok fazla takılmayıp bir kaç ay gebelik istediğimizi unutmak galiba
aynen tatlım Allahtan ümit kesilmez yeterki allahım istesin olmayacak şey yok yani...biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz tek çaremiz var dua etmek başka elimizden gelen bir şey yok artık böyle düşünüyorum....
ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
anotomi cnm eşinin sperm değerleri nedir?kac milyon?
vallla sorun yok diyyye hiç aklımda değil ama onda sorun yook kaç doktoooor bakttııı:44::44::44::44:
eşime dedim hiç olmaya bilir artııık bunu da düşüüün ALLLAH vermezse elden ne gelirrr öbür dünyada olurr ama demi çoçuğumuzzz
anladım cnm :129::129::129::129::129:
hayırlısıyla dilerim bizlerinde olur avlatcılarımızz
evet canım bu dünyada anne baba olmayan öteki dünyada olacakmış
ah inşalllllah anneleri onlarııı çok özledi annelerini bekletmesinllleer artttıııık
preeseed i deneyen varmı kızlar aranızda?:44::44:
ben onu da düşünmeye basladım ama 150 tl falanmıs?
faydası olurmu ki? ooff çare aramak bizimkiiiiiiiiiiiiiiii
sıpalarımız gell gell özledikkk gel popişi dövcem seniii
canım ne ki o ben bilmiyoruuum:44::44::44::44: