infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

anotomi cnm incirin gözünü seveyim :KK9::KK9:
soğann böööqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
:120::120::120:

hosgeldin tatlım iyiyim cok süükürr :KK16::KK16:
balıkcının dedigi gibi rastgeleeeee :KK9::KK9::KK9:
sen nasılsın tatlısımmmmmmmmm :KK19:

iyilik tatlım ne olsun iş güç koşuşturuyorum. biran önce çalışmalar geçip bat beklemek istiyorum alıştık artık 2.5 yıldır aynı sistem çalışıyoruz:KK9::KK9:

iyilik tatlım ne olsun iş güç koşuşturuyorum. biran önce çalışmalar geçip bat beklemek istiyorum alıştık artık 2.5 yıldır aynı sistem çalışıyoruz:KK9::KK9:

oluyorum canım eczaneden tarlusal alıyorum 12 gün sonra da adet oluyorum

tarlusak adet getiricimi?
doktor kontrolsüz mü iciyosun?anotomi cnm? :26:

jonguil dilerim emekler bosa cıkmaz bacımm :KK52::KK52::KK52:

hmm anladım canım her ay içmen mi gerekiyor allah kolaylık versin tatlım allah çaresi olmayan şey vermesin. eşin de sorun var mıydı

evet malesef kötü bazen kullanmıyorum bide mecbur ayı geçiyor gün geliyo 10 geçmesini bekle sonraaa 12 gün ilaç kulllan aaah işim zor eşimde problem yok soruun bende maleseff:KK14::KK14:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

gelemedim bugün hiç.yarın misafirlerim olacak hazırlık yaptım.ben normalde çalışıyorum bu hafta izinliydim ptesi işbaşı.akşamları katılırım aranıza.

eses bugun de regl olmadım.sabah ilk idrarla test yaptım tek çizgi.hafif ağrılarım var.sanırım biraz sarkacak BAT

saolun bende ıyıym nasılsınız dıye sorm dedm topıgmızde hamiş yomu daha merak ettm :KK1::KK1: Kızlar boş durmayın çalışınn :KK19:

tarlusal söktürücü bnde kullanıyorm

evet malesef kötü bazen kullanmıyorum bide mecbur ayı geçiyor gün geliyo 10 geçmesini bekle sonraaa 12 gün ilaç kulllan aaah işim zor eşimde problem yok soruun bende maleseff:KK14::KK14:

merhaba canım aynen boş durmamak lazım çalışmadan olmuyor bebek:KK9::KK9: sizin sorun ne canım?

doktor kontrolsüz kullanıyo msunuz kızlar?kist yapmasın :26::26:

iyi akşamlar kızlar

gelemedim bugün hiç.yarın misafirlerim olacak hazırlık yaptım.ben normalde çalışıyorum bu hafta izinliydim ptesi işbaşı.akşamları katılırım aranıza.

eses bugun de regl olmadım.sabah ilk idrarla test yaptım tek çizgi.hafif ağrılarım var.sanırım biraz sarkacak BAT

insallah hamissindir tatlım hosgeldin :KK48::KK48:
haydi hayırlı haberlerini beklioruzzzzzzz :KK19::KK19:

tatlım kadında olduğu zaman genelde çaresi oluyor ama erkekte oldumu olan sperm mi değerlendiriyorlar çaersi çok zor oluyor yani en çaresi olan şey varikosel onun şansı 3 hastadan birine şans gülüyor yani düşün...

X