infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

sacma gelecek ama hem erkek hem de kiz isimlerine bakmaktan alikoyamiyorum kendimi.her gun bi isimle esimi ariyorum aa bak bu isim guzelmis anlami buymus falan diye. .

yok yok sacma değil,hayeller olmadan yaşayamaz insan..

olmayan cocugumuza isim aramak bile içimizdeki umudu gösteriyor..

Biz tartısıyoruz bile yok o isim olurmu yok bu daha güzel değilmi falan diye

sacma gelecek ama hem erkek hem de kiz isimlerine bakmaktan alikoyamiyorum kendimi.her gun bi isimle esimi ariyorum aa bak bu isim guzelmis anlami buymus falan diye. .

evt tatlim cok dinliyoruz normalde 10-12gunjm var adetime sancim var sivilcem var negatif diyorum..

yok yok sacma değil,hayeller olmadan yaşayamaz insan..

olmayan cocugumuza isim aramak bile içimizdeki umudu gösteriyor..

Biz tartısıyoruz bile yok o isim olurmu yok bu daha güzel değilmi falan diye

Ben de tartisiyorum hatta kusuyorum sonra da dogmamis cocuga don bicjyorum diyorum ara verip bidaha basliyorum gecen yune isim buldum soyledim kocama oda tamam olsun birakalim dedi adam pes etti artik

evt tatlim cok dinliyoruz normalde 10-12gunjm var adetime sancim var sivilcem var negatif diyorum..

Çok var daha bi sürü gün umudun var :)

sadecimle benşm 2 günümüz kaldı siz güçlü olun bizi teselli edeceksiniz daha

Bencede iyiki varsiniz ama evim okadar daginik ki kamyon gelse goturur teli birakip evi topluyamiyorum..

Bi temizlik arası verelim bencede,bende hem evi topladım hem pcye kostum bi yandan: ))

temizlikte yapmak lazım bugün benim eve

Arkadaşlar şimdi size bir şey söylicem iyi dinleyin. Bana bunu çok dindar bir öğretmen arkadaş söyledi ben henüz yapamadım ne yazık ki ama tecrübeye sahipmiş işe yaratığı belki biliyosnuzdur ama yine de söyleyim deneyin inşallahhhhhhh sonuç alırız. Şimdi adetin tam bittiği gün abdest aldığınız günden itibaren her gün bir acze hurmasına 7 tane eşiniz 7 tane de keniniz ayetelkürsi okuyup o hurmayı yiyip birlikte olucaksnız 7 gün devam edicek bu niyetle. Sonra beklemeye geçilirken her gün az ya da çok sadaka verilecek. Bir de bu ay içinde can acıtıcı büyük bir sadaka da ayriyeten verilecek tabi hepsini yaparken niyet edilmesi lazım Salih evlat için. Bu ay içinde ayrıca 70.000 lemyelid velemyüled denilecek elle birlikte de olur tek de olur. Bunların sonucunda Rabbimin izniyle olur inşallah bu şekilde olan arkadaşlar var yani kesin. İnşallllaaaaahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…