sacma gelecek ama hem erkek hem de kiz isimlerine bakmaktan alikoyamiyorum kendimi.her gun bi isimle esimi ariyorum aa bak bu isim guzelmis anlami buymus falan diye. .
sacma gelecek ama hem erkek hem de kiz isimlerine bakmaktan alikoyamiyorum kendimi.her gun bi isimle esimi ariyorum aa bak bu isim guzelmis anlami buymus falan diye. .
Kolay değil yaşadıklarımız,İnsanlar 9 ay hamılelık yasıyor biz uzun yıllardır hamıleyız..
elimizden gelen bişey yok napalım olmuyor...
Bilsem ki aylarca ağlayınca olacak hiç durmadan ağlayabilirim.
Bizim düşmanımız stres ayrıca,sonra bak adet olmakta güzel enazından saglık habercisi..
Ben ilacsız adet olamadıgım için ınan ilk şoku atlattıktan sonra neyse brownim enazından adet olabildin diyorum.
mesela adet günüm pazar,negatif cıkma ihtımalı cok yuksek o günü atlatmak ıcın sımdıden hazırlanıyorum.
pazar adet olursam aklımı dagıtmak için sınemaya gidip gülerken aglıycam belki ama zaman gecırıcem.
Kendimizi cok dinliyoruz bütün bu dibe vurmaların sebebi bu aslında.
yok yok sacma değil,hayeller olmadan yaşayamaz insan..
olmayan cocugumuza isim aramak bile içimizdeki umudu gösteriyor..
Biz tartısıyoruz bile yok o isim olurmu yok bu daha güzel değilmi falan diye
sende iyiki varsın Canım..
evt tatlim cok dinliyoruz normalde 10-12gunjm var adetime sancim var sivilcem var negatif diyorum..
Bencede iyiki varsiniz ama evim okadar daginik ki kamyon gelse gotururteli birakip evi topluyamiyorum..
Çok var daha bi sürü gün umudun var :)
sadecimle benşm 2 günümüz kaldı siz güçlü olun bizi teselli edeceksiniz daha
Bi temizlik arası verelim bencede,bende hem evi topladım hem pcye kostum bi yandan: ))
temizlikte yapmak lazım bugün benim eve
Bak buna güldüm istekorler sagirlar birbirini agirlar durumu oldu
aynen öyle Canım
Bencede hadi cikalim evi topluyalom
senden naberr tatlımmmm