infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ebuğra sanada maşallahh jett gibisinn hacııı
maşallahh süphanallahhhhhhh

Ünaydın kızlarrr inşallah bu mübarek günde Raabbim hepimizin dualarını kabul eder Salih evlatlar nasip eder hepimize aminnnnnn

Rabbimm şuu Cuma günü hürmetinee,bizleri evlatsız koymaaa amiiinnnnn

Arkadaşlar ben daha yeni sayılırım forumda yaklaşık bir yıldır çocuk için uğraşıyorum artık aşılama yolundayım galiba 29 yaşındayım yumurtalarım biraz yaşıma göre iyi değilmiş doktor dedi bi de fsh azıcık yüksek. Lütfen sizler de serüveninizi yazın ki umut olsun dost olsun birbirine benim gibi olanlar gidiş yolu ne mesela bilenler söylesin çıkmam lazım şimdi ama okacakmış lütfen yardım

Sadecim gelmiş hoşgelmiş günaydın nasılsın canım bugün

insallah allahim duy sesimizi ay agliyorum :'( ama bu ayda husran olacak biliyorum

aglamak yok Canım biz çok güçlüyüz bak neler neler yasıyoruz ama dimdik ayaktayız

Allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş..

Biz şuan sınavdayız ve yakın zamanda o sınav kagıdını teslim edip pekiyi ile gececiz...

mrb arkadaşlar şuan bu satırları yazarken ağlıyorum az önce test yaptım evde tek çizgi (( gene olmadı

sadecim test için erken değil mi çatlatma iğnesiden sonra 14.günden önce belli olmazmış sen adet oldun mu ? ne durumdasın haberdar et ben bende 14.gün geçsin diye bekliyorum.erken değil miydi test için canım benim ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum
gözyaşlarımı tutamıyorum bende sabırsızlıklı ile bekliyorum ama içimde bir his var olmadı diye .......

insallah cnm ama soylemekle olmuyor ki yazarkwn bile gozlerim doluyor

canlarim test yapmadan ben de biliyorum ki bu ayda olmadi bende gozyaslarima hakim olamiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…