infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Sizin aynınızım ben de işte canım ne olsun iyi sayılmam ama zor N süreçteyim

inşallahh bizleree de nasippp olurrr tatlımmmm

o kadar güzel anlatmışsın ki duygularımı

cuma duası ; hayırlar yaz başımıza
iyiler çıkar karşımızaa rabbimmm

bizleri iki cihanda gülenlerden eyleee
herseyinn hayırlısından nasipp eyleee

İnşallahhhh kızlar ya o tek çizgiden yoruldum artık çevredeki herkes sanki bana inat hamile. Öğretmenler odasında tek konu çocuk hamilelik falan filan çünkü birsürü hamile var çok bunaldım anlayamammmmmm çok dardayım kızlar elitinin küçük kızı var hep gündemde hep konu ufffffff kaldıramıyorum artıkkk

aynen cnm ya mübarek bana inat herkes hamıle bende öyle düşünüyorum off off RABBİM bize sabır ver:2:

aynen cnm ya mübarek bana inat herkes hamıle bende öyle düşünüyorum off off RABBİM bize sabır ver:2:

Okulda hiç düşünmeyen arkadaş bi geldi hamilerim diye bir de üzgün gibi hazır değilmiş falan diye ben de ona teselli verdim kaynanamgiller sağ olsun ellimin kızını yere göğe koyamıyorlar hep o anlatılıyor gülünüyor bi de eltim demez mi bn çok doğurganlık ya korunmasam her yıl bir tane yaparım diye benim tabi tansiyonum oynuyo falan ağla ağla ağla.... Allahımmmm lütfen duy bizi yetiştir bizlere de vesilelerini nasip et artıkkkjj

Ah cnm seni okadar ıyı anlıyorum kı benım eltım çocuğunu sevdırmezdı bna kendısıde 4 yıl kalamadı ama benı hıç anlamadı şap şap öptü nıspet yaptı görümcem desen keza öyle ALLAHA havale böyle ınsanlar cnm ALLAH ın ellınde olan bı şeyle nasılda kıbırlenıyorlar

İşte bu durumlar iyiye strese sokuyor bizi bu da etkiliyor tabi hormaonlarımızı insanlar nasıl böyle düşüncesiz olabiliyor anlamıyorum (( Allahım bizi kulların arasında mahcup etme aciz bırakma acizliğimiz bir tek sana olsun sen de gider artık Rabbimmmmmm bize de huzur ver ben okula gitmek istemiyorum mesleğimden soğudum okuldan soğudum hayatım kararıyor okuldan içeri girince nasıl biricik bu dönem bilmiyoummmm

günaydınnnn
esercim 10 tane okudum tamamdır. :=) okuyunca yazarım demiştim DD

canım benim meslektasım üzülme köyde calışıyom her gelen velinin karnı dolu etrafı dolu her sene doğuruyorlar yaşları 40 ı geçenler bile
bir öğrencim 13 kardeşli yiyecek ekmek bulamıyorlar ama mevlam böyle buyurmuş aynen eltilerim mutlu ve çocuklu ama ben yalnızım var rabbimin bir bildiği diyorum sabretmeye çalışıyorum duanı esirgeme kendin için ve bizler için rabbim tez vakitte hepimizi mutlu etsin kucagimizi doldurdursun inşallah

sivilcelerim beni kendime getirdi derken canım
nasıl anladın ki ?? ben klomen kullandıktan sonra çok
sivilcelendim ama şu an geçti benim de sivilcem yok
:18:

cnm sunu demek istedjm hani belkk hamileyimdir diye düşünüyordum fakat yuzumde sivilceler gorundu buda demek oluyor ki adet olacam bebis yok anlamina geliyor her adet oncesi yuzumde sivilce cikiyor cunku :'(

sivilcelerim beni kendime getirdi derken canım
nasıl anladın ki ?? ben klomen kullandıktan sonra çok
sivilcelendim ama şu an geçti benim de sivilcem yok
:18:

klomen yüzümü komplee sivilce ve leke yaptı benim,
hic sivilcem yoktu maleseff,gecmediii deee

günaydınnnn
esercim 10 tane okudum tamamdır. :=) okuyunca yazarım demiştim DD

savha saolasınn cnmm 130 olduu

cnm sunu demek istedjm hani belkk hamileyimdir diye düşünüyordum fakat yuzumde sivilceler gorundu buda demek oluyor ki adet olacam bebis yok anlamina geliyor her adet oncesi yuzumde sivilce cikiyor cunku :'(

beklemek ve dua etmek , hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok

Âmin canım benim inşallahhhhhhhh ben hep ediyorum dua her zamn hep edelimmm bu ay farklı bi tedavi uygulanacak galiba bana doktorumu değiştim bakalım artıkkkkk umudum varır ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…