infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızcelerimmm su cuma hürmetinee topikte cocuksuz kalmasınnnnn
hemdeee ikizzz ikizzzzzz ollsunnn emiiiiiiiii amiiinnnnnnnn

Sadecim gelmiş hoşgelmiş günaydın nasılsın canım bugün

canım brownim dün akşam dayanamadım test yaptım negatif çıktı gece baya ağladım ağladım ama açıldım biraz iyi oldu :)

Şiş gözlerle işyerindeyim :)

beklemeye devam sen nasılsın?

canım brownim dün akşam dayanamadım test yaptım negatif çıktı gece baya ağladım ağladım ama açıldım biraz iyi oldu :)

Şiş gözlerle işyerindeyim :)

beklemeye devam sen nasılsın?

Ben iyiydim canım ama senin umutsuz ağlamaklı yazını görünce üzüldüm kızdım hatta sana...

Hadi gül biraz,ben ıkı gün önce ikimiz için test yapmıstım hiçte ağlamadım çünkü varsada cıkmaz ki: ))

Hem daha umudumuzu yok edecek bıseyler gelmediki daha umutlanmak umutla beklemek için koskoca 2 günümüz var.

Allah büyük sadecim,adet olursak gelir burda birlikte ağlarız ama yine toparlanırız.

Şimdiden günleri zehir etmeyelim kendimize..

Üzülme demiycem çok saçma kolaysa sen üzülme diyceksin haklısında.

Ama biz eninde sonunda birgün bebeklerimize kavusacagız..enazından doktorlar ımkansız demiyor.

Olacak ama nezaman olacak sabredın dıyorlar.Allaha şükür sağlıgımız yerinde,ölüm kalım savası vermıyoruz.

Canımızın derdine derman aramıyoruz.Canımızdan can istiyoruz...

canlarim test yapmadan ben de biliyorum ki bu ayda olmadi bende gozyaslarima hakim olamiyorum..

canım benim bende hamilelik hissine kapılıyorum sonra diyorum değilsin işte değilsin gene ağlamalar
bekleyeceğim genede test yapmayacağım hemen.........rabbim hayırlı vakitte bizleri de annelik duygusu ile tanıştırsın
inşallah .

Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...Hayırlı Cumalar

Yaradan Rabbim hepimiz dualarını kabul etsin...

(amin)

canımmmm duanaaa amiiinnn tümm kalbimleeee

Kızlar bi toparlanın lütfen ama hepimiz aynı durumdayız..

karamsarlığa kapılmak ağlamak bize bişey getırmıyor,bugüne kadar hergün ağladık neoldu.

Kendimize zarar veriyoruz..İnanın bende aklımın iplerini zor tutuyorum şu koskoca evde eşimde gidince

aksama kadar ruh gibi tek basıma dolanmaktan hamile insanların yerinde olmak için can atmaktan.

Bebek reklamlarını bile görüp ağlamaktan,geceleri uyuyamamaktan,tedavilerden negatıf sonuc almaktan bıktım usandım.

Mutlumuyum hayır,mutsuzluktan geberiyorum hatta ,beynimin içinde sürekli aynı sorular aynı umut aynı hüsran...

Sessiz çığlıklarım var içimi acıtan...

Ama bisekılde bastırmazsam biliyorum ki ruhen cok kötü durumlara gelicem..

Aklımın iplerini elimde sıkıca tutuyorum az gevsetsem inanın bazen hayattan kopma derecesıne gelıyorum.

er ya da geç belkide hiçbizaman olmayacak bilmiyoruz.

Bizlerin galiba bu durumu kabullenıp böylede mutlu yaşamaya calısmamız gerekıyor.

Allahın hazınesınde hersey bol,biz aciz kulları olarak elbette zaman zaman isyana gidiyoruz.

İnanıyorum ki bi gün gülümseyerek okuyacagız bu yazdıklarımızı vay be neler yasamısız nekadar güçlüymüsüz aslında diycez.

Hayırlı Cumalar Canım,amin inşallah..

hayırlı cumalar amin inşallah

mrb canım yazını o kadar çok beğendim ki çok teşekkür ederim rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkartmaz ben baya bi kapıldım bu ay pozitif olacak diye en azından bu bana diğer ihtimalinde olduğunu hatırlatması açısından iyi oldu ağladım rahatladım çünkü

canm cok hos seyler yazmışsın ne bilim ama sabahtandir bir duygusallik bir çöküntü var ben de bir gun gulerek okuyacagiz yazmissjn onda bile agladim yaw off silkelenip kendime gelmem lazim..

Tamam rahatlamışsın enazından,

ama sen güçlüsün bunu unutma ve sen olmazsan hiç bişey olmaz.

bu yüzden sana seni iyi hissettirecek seylere yönel...

mesela ben 36 aydır her ay hamileyim

şaka gibi kendimle dalga geciyorum artık..2 gün sonra belki buraya teselliye ihtiyacım olarak gelicem.

Ama bügün iyi olmam lazım o günü kaldırabilmek için.

Ben de biraz kapılir gibi oldum ama sivilcelerim benj kendime getirdi. .

canm cok hos seyler yazmışsın ne bilim ama sabahtandir bir duygusallik bir çöküntü var ben de bir gun gulerek okuyacagiz yazmissjn onda bile agladim yaw off silkelenip kendime gelmem lazim..

hadi kendine bi kahve yap gel otur mis gibi iç hatta bizlerde yapalım birlikte içelim..

Çok iyi anlıyorum hepinizi,

birimizin toparlaması lazım duygusallıga kapılıp üzgün olanları oyuzden acizene düşüncelerimi yazıyorum

kendinizi iyi hissetmeniz adına..

cok dogru diyosun tatlim benim bata daha var ama hissediyorum negatif :-( bakalim daha ne kadar beklicez dediğin gibi her ay halime oluyoruz..bulanti siskinlik gaz bas donmesi vs.vs. bunlari dort gozle bekledigimiz icin vucudumuzda buna inaniyor sanki..ama her ay husran tek cizgi hatta kanda 0.1 degerler offff

sacma gelecek ama hem erkek hem de kiz isimlerine bakmaktan alikoyamiyorum kendimi.her gun bi isimle esimi ariyorum aa bak bu isim guzelmis anlami buymus falan diye. .

Son düzenleme:

Kolay değil yaşadıklarımız,İnsanlar 9 ay hamılelık yasıyor biz uzun yıllardır hamıleyız..

elimizden gelen bişey yok napalım olmuyor...

Bilsem ki aylarca ağlayınca olacak hiç durmadan ağlayabilirim.

Bizim düşmanımız stres ayrıca,sonra bak adet olmakta güzel enazından saglık habercisi..

Ben ilacsız adet olamadıgım için ınan ilk şoku atlattıktan sonra neyse brownim enazından adet olabildin diyorum.
mesela adet günüm pazar,negatif cıkma ihtımalı cok yuksek o günü atlatmak ıcın sımdıden hazırlanıyorum.

pazar adet olursam aklımı dagıtmak için sınemaya gidip gülerken aglıycam belki ama zaman gecırıcem.

Kendimizi cok dinliyoruz bütün bu dibe vurmaların sebebi bu aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…