infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

CNM aynen bende bir öğretmen adayıyım ücretli bile şuanlık çalışmıyorum moral bozukluğundan kpss yede hazırlanamıyorum okadar çocuğu görüyorsunve etkılenıyorsun halıyle ALLAH yardımcımız olsun tatlm ya ne dıyım

sivilcelerim beni kendime getirdi derken canım
nasıl anladın ki ?? ben klomen kullandıktan sonra çok
sivilcelendim ama şu an geçti benim de sivilcem yok
:18:

klomen yüzümü komplee sivilce ve leke yaptı benim,
hic sivilcem yoktu maleseff,gecmediii deee

savha saolasınn cnmm 130 olduu

Sizlerdeki sivilce sebebi klomen benim ise adet belirtisi :18: :18: :18: :18: :18: :18:

sivilcelerim beni kendime getirdi derken canım
nasıl anladın ki ?? ben klomen kullandıktan sonra çok
sivilcelendim ama şu an geçti benim de sivilcem yok
:18:

:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

Sana bişey söyleyim mi iyi ki de çalışmıyorsun bu süreçte çok zor çalışmak ben rapor almayı bile düşünüyorum çünkü okul daha çok strese sokuyor gördükçe çevredekileri insanlar da sağ olsun çok düşüncesizler patır patır konuşuyorlar her şeyi o yüzden evimde oturmak daha sağlıklı benim için

Kızlar çok moralim bozuk eşim hastalandı. Biz iki günü değerlendirebildik. İnşallah olmuştur. Antibiyotik iğne vurulacak bugün nasip artık....

Geçn ay ben klomen tedavisi olduğum halde yine olmamıştı çünkü tam yumurtlama günlrimde eşim hastalandı hastahanede yattı. Deliricem artıkkkk Neyse en azından bu sefer 2 gün değerlendirdik.

Eşim asker ben öğretmenim her gün yorgun argın eve geiyoruz. Bir de kayınvalide faktörü var o beni bitiriyo ya bitiriyoooo. offf off geçsin şu günler artıkkkkkk

cnm sunu demek istedjm hani belkk hamileyimdir diye düşünüyordum fakat yuzumde sivilceler gorundu buda demek oluyor ki adet olacam bebis yok anlamina geliyor her adet oncesi yuzumde sivilce cikiyor cunku :'(
ben oğluma hamile kaldığımda yanağımda kocaman bi sivilce çıktı hiç belli olmaz o na yorma tatlım onu ve ilerleyen aylardada omuzlarımı basmıştı sivilceler sivilcelenmek te aslında bir belirti bence hem adet hem gebelik üzülme bunun için sakın hiçç belli olmaz..

canim cok saol :18: ayy bana ne oldu yaa bugun okudugum herseye gozlerim doluyor agliyorum :18: :18: insallah dedigin gibi olur canmcmm

okuyamadımki cnm 30dan baska

libran ayetel kürsi canımmm

Benden de 35 cok degil :18:

insallahhhh olurrr canımm yaaaa

evt cnm ya içimıze kapanmamıza sebeb oluyorlar işte tamam gebe kalıyorsun mutlusun mutlu ol bi diyceğimiz yok ama karşındakının olmadığını bıle bıle nasıl böbürlenıyorsun kendını pof pofluyorsun bukonuda nasıl bır vıcdan yaa ALLAH ıslah etsın ne dıyım

Arkadaşlar bu mübarek cuma günü yine yeniden ellerimizi semaya açalım ve Yüce ALLAH a yalvaralım Rabbim biliriz ki senın vereceğın hıç bi şey sana ağır gelmez bılırsın kı çaresilzlıkten peygamber ağlatan bir imtıhana tabiyiz.Kurtuluşa erenlerden eyle ya RABBİM yuvalarımızı bebek sesleriyle doldur ısteyen hıç bır kadının kucağını boş bırakma evlat kokusunu içimize çekmeyı bızlerede nasıp et katından salıh elı ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasıp eyle AMIN ECMAİN...

amin amin amin allah'ım sen kabul etduy sesımızı yarabbım..

Aminnnn hele bir tansi 2. Ye hamile bi görsen sanki ilk çocuğu yıllardır olmuyo da onun havalarında diğeri 7 aylık hamile ben ikna ettim biliyo musun düşün diye istemiyordu yoksa aynı anda oluruz falan dedim sözde kız karar verdi ve o ay hamile kaldı 2 ay sonra doğurursak ben hala bunalımlada tık yok. Rabb'inden hayırlısı inşallahhhhh bizim için en hayırlı olanı en kısa zamanda versin. Bu süreçler de kefaret olsun inş...

Canım hiç üzülme Rabbim kestiyse minikinin gününü o günlerde olmasa bile olur inşallahhhh doğmuştur anneciğinde Allahım ol demiştir inşallahhh hepimiz için üzümden kendini stres yapma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…