infertiliteyi yendim hamileeeyiiimmmm!!

Sevgili bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar, konuyu denk gelip okudum. Sizden ricam konu sahibi hocaya gitmiş çocuğu olmuş diye sizin de aynı yanlıştan medet ummamanızdır. İnanın çok iyi anlıyorum, insan çaresizlik anlarında her şeyden medet umar. Ama lütfen bilimin dışına çıkmayalım. Bu arkadaşta iyi etki yapan bir şey allah korusun sizi ölüme bile götürebilir, hatta bulursam böyle bir kadın vardı linkini de göndereceğim sizlere. Çok rica ediyorum beni dikkate alın olur mu? Bu insanlar işi ticarete dökmüşler artık. Lütfen doktorunuza gidin ve sakın ha onun söylediğinin dışında hareket etmeyin. Düşünsenize, bir şeker hastasına gözümüze en zararsız gözüken dondurma bile zarar veriyor, babaannem hastanelik oldu ölümden döndü bir kaşık dondurmayla. Ve siz ne olduğu belli olmayan"hoca"nın içinde ne olduğu belli olmayan kapsüllerinden mi içeceksiniz? Yapmayın lütfen, bebeğiniz olması için önce sizin sağlıklı olmanız lazım. Sağlığınızdan olabilirsiniz.

:KK9::KK9::KK9::KK9:

İnsanları bilinçlendirmemiz lazım bence, üstelik site yöneticilerinin de durumu dikkate alması gerektiğini düşünüyorum bu tip konularda. Resmen konu sahibi hacı hoca numarası dağıtıyor burada. Birinden biri bu kapsüllerle ölse etse ne olacak kim verecek hesabını. Gerçekten cahiliyetten arınmamız gerek. Ama konu sahibinden numara isteyenleri de anlıyorum çaresizlik insana her şeyi düşündürüyor. Benim kızdığım bu çaresizliği kullanan kendine hoca diyen şarlatanlar. Çok sinirlendim ya:KK47:

aradım canım telefonda durumu anlattım pcoluyum edetim ilaçla oluyorum aşılama tüp bebek yaptırdım aşılamma tuttu ama düştü falan die bana 2 aylık kürden bahsetti 6 kutuymuş 2 ay içicen zaten 1. aydan itibaren gelişmelir görürsün dedi 2 ay arasın ilacın bitimine doğru dedi ona göre 1 kür daha deneriz zaten bu dönemde oldu oldu gibisinden konuştu 129 tl kapıda ödemeli kargoya evericek buğun...
Mrb msjlarni yeni gordum.cnm benm 5 yasnda bi kizim var.2.5 yil once adetten kesldm dr lar menopoza girdgmi bi daha asla cock sahibi olamiyacagmi soylediler.tek sans kibrsta yumurta donoru diyen de oldu.adet olmam icin ilac verdler sadece o da ise yaramiyordu artk tamamen kesilmistm.bi tanidgm bahsetti pek inancm yoktu hem eli şifalı hem okumuş dedi bitkiler uzerne.kaybedeck bisey yok dedm gittim.gordgm an sifanin allah tarafndan ondan gelecegine inandm bana muthis bi guven verdi.kapsul haline getrdgi bitkileri duzenli kullandm beş aydr gormedgm adeti onbes gun sonra gordum.ust uste adet oldum.fsh düştü. .iki ay sonra da hamile kaldm.fakat düşük yaptm.simdi yine basladm bir aydan fazladr.adet oluyorm yine.c tesi adet günüm. Insallh olmam:) numarasni ozelden yolluyorm insallh sana da sifa olur...
Numarasını banada atın Allah rızası için

Slm arkadaslar uzun zamndr bu forumdayim arkadaslarn sevncini huznunu paylasrken hayalim birgun boyle bi baslik atip size umut olmakti...ben 26 yasndaym iki yil once erken menopoz teshisi kondu bana.adetim kesildi.hangi dr a gitsem olmaz diyip yolluyodlar yuzume bakan pek cikmadi vajinal muayenemde 50 yasndaki bi kadinin yumurtasina sahip oldgm soylendi tek sans kibrista donordur diyen de oldu.en olumlu konusan yuzde bir olur demisti.her sefernde psikolojm bozuluyodu ilacla adet olurken bi muddet sonra ilacla bile adet olmamaya basladm.fsh 72...tip bisey yapamiyodu alternatf yollar denedm hekim kadinlara gittm kac kez rahmin kaymis hava almiyo ondan calsmiyo dedi duzeltti bi kac kez tek gittim acikcasi pek inancm yoktu ama bu yontemlerle cewremde hamile kalan da coktu...bes aydr adet olmamistm yaklasik iki bucuk ay once bi hekim daha onerdiler acikcasi bikmistm ama sifa nerden gelir bilnmez dedim gittim.okumus hekimdi gittgm.gayet modern giyimli bir beydi dbakir ucra bir koyunde...ustelk tiklim tiklimdi faydasni goren coktu bizzat gordgm yuruyemeyen bi kadin muayeneden gayet rahat cikti gidp sordum bel fitigmdan yuruyemiyordm hocam ne yaptysa cok iyiym dedi.sasirmstm cunku hala onyargiliydm.neyse uzatmiyim durumumu anlattm bana bitkisel ilac verdi kendi yaptgi iki ay kullan gel dedi normalde iki ayda sonuc verir ama olmadi yine gel dedi.ilaclari kullnmaya basladm bes aydr adet olmayan ben onbes gun sonra adet oldum onbes gun sonra tekrar...yirmi gun sonra bi daha...resmn adet olmaktan bikmistm bu ay olmadm yirmi gun oldu bir ay ....tik yok eyvah dedim artk bu ilacta fayda etmiyor yine adet olamadm.normal adet dongusunden iki gun gecince kan testi yaptm beta 3, 46 cikti iki gun sonra 4.46 yok dedim tutmicak cok dusuk.dr tekrar et dedi ve dun yaptrdgm sonuc 602 cikti.....sok oldu....dr hamilesin dedi.hala inanamiyorm keseyi gormeden rahat etmicem iki gun sonra ultrasona gidcm umarm gorunur...size umut olsun diye yazdm yilmayin umutszlga kaplmayn...dr lara da cok kulak asmayin onlar hep en kotusunu soyler genelde.ama yok karnim ciksin dikilecem o kibrisa git asla hamile kalamzsn diyen dr un karsisina...sifanin pesinden kosun bana lokman hekikim vesile oldu en iyi dr lara gittm sifayi bi koyde buldum...allah ol derse olur birilerini de vesile eder....
Merhaba canım gözün aydın Allah bizede nasip eder inşallah

X