infertiliteyi yendim hamileeeyiiimmmm!!

ben yeni üyeyim farrahdiba arkadaşım sen bu adamın bitkileriyle nasıl hamile kaldın anlatırmısın şuan durumun ne nosunu banada özelden atarmısın benim fsh yüksek çok üzülüyorum

Son düzenleme:
ben senin sayende tedaviye başladım canm amh çok kötü çıktı hep sormak istemiştim senn amh kaçtı benm 0.13 çıktı geçen hafta yükselme gibi durumu yok diye biliyorum bilgin var mı bu konu da

Mrb benim de amh 0.13 cikti.Dr. yüzde 10-15 ihtimal tüp bebek için dedi. Basladik tedaviye 5 gün iğne kullandim yumurtam olusmadi.tedaviyi biraktik. Dr. 2 ay dinlen tekrar baslayalim dedi. Simdi hayit suyu iciyorum. Meryem ana otu nu üzerime taktim. 70 bin "lem yelid" tesbihi cekiyorum. Bakalim hayirlisi. Bol bol dua etmek gerekiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin hikayeni merak ettim senin hiçmi çocugun yok benim bir kızımm var sen bukişiyi nerden tanıdın ve gercekten ona gittikten sonramı hamile kaldın şimdi tekrarmı gidiceksin bu insan güvenilirmi benim oraya gitme sansım yok sana neye bakarak bitki verdi canıım

bu arada ferrahdiba arkadaşım benim özelden msj gelmiyo yeni oldugum iiçin sanırım sana burdan yazıyorum bu sorular sanaydı hikayeni merak ettim ve bu insanı buluşunu

Slm arkadaslar uzun zamndr bu forumdayim arkadaslarn sevncini huznunu paylasrken hayalim birgun boyle bi baslik atip size umut olmakti...ben 26 yasndaym iki yil once erken menopoz teshisi kondu bana.adetim kesildi.hangi dr a gitsem olmaz diyip yolluyodlar yuzume bakan pek cikmadi vajinal muayenemde 50 yasndaki bi kadinin yumurtasina sahip oldgm soylendi tek sans kibrista donordur diyen de oldu.en olumlu konusan yuzde bir olur demisti.her sefernde psikolojm bozuluyodu ilacla adet olurken bi muddet sonra ilacla bile adet olmamaya basladm.fsh 72...tip bisey yapamiyodu alternatf yollar denedm hekim kadinlara gittm kac kez rahmin kaymis hava almiyo ondan calsmiyo dedi duzeltti bi kac kez tek gittim acikcasi pek inancm yoktu ama bu yontemlerle cewremde hamile kalan da coktu...bes aydr adet olmamistm yaklasik iki bucuk ay once bi hekim daha onerdiler acikcasi bikmistm ama sifa nerden gelir bilnmez dedim gittim.okumus hekimdi gittgm.gayet modern giyimli bir beydi dbakir ucra bir koyunde...ustelk tiklim tiklimdi faydasni goren coktu bizzat gordgm yuruyemeyen bi kadin muayeneden gayet rahat cikti gidp sordum bel fitigmdan yuruyemiyordm hocam ne yaptysa cok iyiym dedi.sasirmstm cunku hala onyargiliydm.neyse uzatmiyim durumumu anlattm bana bitkisel ilac verdi kendi yaptgi iki ay kullan gel dedi normalde iki ayda sonuc verir ama olmadi yine gel dedi.ilaclari kullnmaya basladm bes aydr adet olmayan ben onbes gun sonra adet oldum onbes gun sonra tekrar...yirmi gun sonra bi daha...resmn adet olmaktan bikmistm bu ay olmadm yirmi gun oldu bir ay ....tik yok eyvah dedim artk bu ilacta fayda etmiyor yine adet olamadm.normal adet dongusunden iki gun gecince kan testi yaptm beta 3, 46 cikti iki gun sonra 4.46 yok dedim tutmicak cok dusuk.dr tekrar et dedi ve dun yaptrdgm sonuc 602 cikti.....sok oldu....dr hamilesin dedi.hala inanamiyorm keseyi gormeden rahat etmicem iki gun sonra ultrasona gidcm umarm gorunur...size umut olsun diye yazdm yilmayin umutszlga kaplmayn...dr lara da cok kulak asmayin onlar hep en kotusunu soyler genelde.ama yok karnim ciksin dikilecem o kibrisa git asla hamile kalamzsn diyen dr un karsisina...sifanin pesinden kosun bana lokman hekikim vesile oldu en iyi dr lara gittm sifayi bi koyde buldum...allah ol derse olur birilerini de vesile eder....
aktif olduğun için yazmak istediim canım daha önceden konuşmuştum senin le bana telefon vermiştin defalarca aradım ama ulaşamadım:KK43:

mrb ererse sendemi benim gibisin ferrahdibadan aldınmı tel numarası aradınmı o söylediği yeri canım benide bilgilendirirmisin

senin hikayeni merak ettim senin hiçmi çocugun yok benim bir kızımm var sen bukişiyi nerden tanıdın ve gercekten ona gittikten sonramı hamile kaldın şimdi tekrarmı gidiceksin bu insan güvenilirmi benim oraya gitme sansım yok sana neye bakarak bitki verdi canıım

bu arada ferrahdiba arkadaşım benim özelden msj gelmiyo yeni oldugum iiçin sanırım sana burdan yazıyorum bu sorular sanaydı hikayeni merak ettim ve bu insanı buluşunu

Mrb msjlarni yeni gordum.cnm benm 5 yasnda bi kizim var.2.5 yil once adetten kesldm dr lar menopoza girdgmi bi daha asla cock sahibi olamiyacagmi soylediler.tek sans kibrsta yumurta donoru diyen de oldu.adet olmam icin ilac verdler sadece o da ise yaramiyordu artk tamamen kesilmistm.bi tanidgm bahsetti pek inancm yoktu hem eli şifalı hem okumuş dedi bitkiler uzerne.kaybedeck bisey yok dedm gittim.gordgm an sifanin allah tarafndan ondan gelecegine inandm bana muthis bi guven verdi.kapsul haline getrdgi bitkileri duzenli kullandm beş aydr gormedgm adeti onbes gun sonra gordum.ust uste adet oldum.fsh düştü. .iki ay sonra da hamile kaldm.fakat düşük yaptm.simdi yine basladm bir aydan fazladr.adet oluyorm yine.c tesi adet günüm. Insallh olmam:) numarasni ozelden yolluyorm insallh sana da sifa olur...

kızlar inş bi umut olur bizim için bi arkadaş yazmış inş umut taciri değillerdir die inş diorum...hayırlı haberleri veririm olursa tabi:)

mrb canım aradın ne dediler yazarmısın aldınmı

aradım canım telefonda durumu anlattım pcoluyum edetim ilaçla oluyorum aşılama tüp bebek yaptırdım aşılamma tuttu ama düştü falan die bana 2 aylık kürden bahsetti 6 kutuymuş 2 ay içicen zaten 1. aydan itibaren gelişmelir görürsün dedi 2 ay arasın ilacın bitimine doğru dedi ona göre 1 kür daha deneriz zaten bu dönemde oldu oldu gibisinden konuştu 129 tl kapıda ödemeli kargoya evericek buğun...

aradım canım telefonda durumu anlattım pcoluyum edetim ilaçla oluyorum aşılama tüp bebek yaptırdım aşılamma tuttu ama düştü falan die bana 2 aylık kürden bahsetti 6 kutuymuş 2 ay içicen zaten 1. aydan itibaren gelişmelir görürsün dedi 2 ay arasın ilacın bitimine doğru dedi ona göre 1 kür daha deneriz zaten bu dönemde oldu oldu gibisinden konuştu 129 tl kapıda ödemeli kargoya evericek buğun...
Kizlar banada ozelden atin bu noyu lutfen nasil biri.anlayisli mi

bende kullanırım ozaman şu anda ben bitki içiyorum 3 ay kullanıcam olmazsa bunu denerim canım ama sende ozamana kadar belli olur banada haber verirsin allah yardımcımız olsun gönlümüze göre versin buarada ezgi ben yeni üyeyim özelden msj atamıyorum

bende kullanırım ozaman şu anda ben bitki içiyorum 3 ay kullanıcam olmazsa bunu denerim canım ama sende ozamana kadar belli olur banada haber verirsin allah yardımcımız olsun gönlümüze göre versin buarada ezgi ben yeni üyeyim özelden msj atamıyorum

bende bu ay başlamıcam aşılam yaptırcam artık regl olmama 6 gün falan var aşılama ile başlayımmı dedim yok dedi bnce bunu kullan belki aşılmaaya gerek bile kalmaz dedi ama artık ilaç içtim vakit geçsin istemiyorum aşılmayı yaptırıp olmazsa ilaca öyle başlıcam aldım ama ...

arkadaşım mrb. bana da numarasını verebilir misin

bitkilerin geldimi canım aşılaman inşallah tutarda gerek kalmaz kullanmana hayırlı haberlerini bekliyorum

canım geldi ama içemiyorum bu ay aşılamam var buğun yarın başlıcam fakat eşimde içmemi istemedi güvenemedi duruyor öyle aşılama olsunda bi sonra bakarım gelişmelerdden haberdar ederim...

X