- 3 Nisan 2014
- 12
- 0
- Konu Sahibi farrahdiba
evet canım insan tereddüt ediyo bende kullananlardan gelişmeleri alıp öyle kullanmayı düşünüyorum ama ferrahdiba faydasını gördüğünü söylüyo ama işte genede acaba diyo insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geldi ama içemiyorum bu ay aşılamam var buğun yarın başlıcam fakat eşimde içmemi istemedi güvenemedi duruyor öyle aşılama olsunda bi sonra bakarım gelişmelerdden haberdar ederim...
evet canım insan tereddüt ediyo bende kullananlardan gelişmeleri alıp öyle kullanmayı düşünüyorum ama ferrahdiba faydasını gördüğünü söylüyo ama işte genede acaba diyo insan
Merhaba rica etsm banada tel isim ve adres bilgilerini ozelden yollar misn? 2 yildir bebegimiz olmuyor( Allah bebegini saglikli bir sekilde almayi nasip etsin inan cok sevindimSlm arkadaslar uzun zamndr bu forumdayim arkadaslarn sevncini huznunu paylasrken hayalim birgun boyle bi baslik atip size umut olmakti...ben 26 yasndaym iki yil once erken menopoz teshisi kondu bana.adetim kesildi.hangi dr a gitsem olmaz diyip yolluyodlar yuzume bakan pek cikmadi vajinal muayenemde 50 yasndaki bi kadinin yumurtasina sahip oldgm soylendi tek sans kibrista donordur diyen de oldu.en olumlu konusan yuzde bir olur demisti.her sefernde psikolojm bozuluyodu ilacla adet olurken bi muddet sonra ilacla bile adet olmamaya basladm.fsh 72...tip bisey yapamiyodu alternatf yollar denedm hekim kadinlara gittm kac kez rahmin kaymis hava almiyo ondan calsmiyo dedi duzeltti bi kac kez tek gittim acikcasi pek inancm yoktu ama bu yontemlerle cewremde hamile kalan da coktu...bes aydr adet olmamistm yaklasik iki bucuk ay once bi hekim daha onerdiler acikcasi bikmistm ama sifa nerden gelir bilnmez dedim gittim.okumus hekimdi gittgm.gayet modern giyimli bir beydi dbakir ucra bir koyunde...ustelk tiklim tiklimdi faydasni goren coktu bizzat gordgm yuruyemeyen bi kadin muayeneden gayet rahat cikti gidp sordum bel fitigmdan yuruyemiyordm hocam ne yaptysa cok iyiym dedi.sasirmstm cunku hala onyargiliydm.neyse uzatmiyim durumumu anlattm bana bitkisel ilac verdi kendi yaptgi iki ay kullan gel dedi normalde iki ayda sonuc verir ama olmadi yine gel dedi.ilaclari kullnmaya basladm bes aydr adet olmayan ben onbes gun sonra adet oldum onbes gun sonra tekrar...yirmi gun sonra bi daha...resmn adet olmaktan bikmistm bu ay olmadm yirmi gun oldu bir ay ....tik yok eyvah dedim artk bu ilacta fayda etmiyor yine adet olamadm.normal adet dongusunden iki gun gecince kan testi yaptm beta 3, 46 cikti iki gun sonra 4.46 yok dedim tutmicak cok dusuk.dr tekrar et dedi ve dun yaptrdgm sonuc 602 cikti.....sok oldu....dr hamilesin dedi.hala inanamiyorm keseyi gormeden rahat etmicem iki gun sonra ultrasona gidcm umarm gorunur...size umut olsun diye yazdm yilmayin umutszlga kaplmayn...dr lara da cok kulak asmayin onlar hep en kotusunu soyler genelde.ama yok karnim ciksin dikilecem o kibrisa git asla hamile kalamzsn diyen dr un karsisina...sifanin pesinden kosun bana lokman hekikim vesile oldu en iyi dr lara gittm sifayi bi koyde buldum...allah ol derse olur birilerini de vesile eder....
Merhaba rica etsm banada tel isim ve adres bilgilerini ozelden yollar misn? 2 yildir bebegimiz olmuyor( Allah bebegini saglikli bir sekilde almayi nasip etsin inan cok sevindim.
Merhaba rica etsm banada tel isim ve adres bilgilerini ozelden yollar misn? 2 yildir bebegimiz olmuyor( Allah bebegini saglikli bir sekilde almayi nasip etsin inan cok sevindim
Slm arkadaslar uzun zamndr bu forumdayim arkadaslarn sevncini huznunu paylasrken hayalim birgun boyle bi baslik atip size umut olmakti...ben 26 yasndaym iki yil once erken menopoz teshisi kondu bana.adetim kesildi.hangi dr a gitsem olmaz diyip yolluyodlar yuzume bakan pek cikmadi vajinal muayenemde 50 yasndaki bi kadinin yumurtasina sahip oldgm soylendi tek sans kibrista donordur diyen de oldu.en olumlu konusan yuzde bir olur demisti.her sefernde psikolojm bozuluyodu ilacla adet olurken bi muddet sonra ilacla bile adet olmamaya basladm.fsh 72...tip bisey yapamiyodu alternatf yollar denedm hekim kadinlara gittm kac kez rahmin kaymis hava almiyo ondan calsmiyo dedi duzeltti bi kac kez tek gittim acikcasi pek inancm yoktu ama bu yontemlerle cewremde hamile kalan da coktu...bes aydr adet olmamistm yaklasik iki bucuk ay once bi hekim daha onerdiler acikcasi bikmistm ama sifa nerden gelir bilnmez dedim gittim.okumus hekimdi gittgm.gayet modern giyimli bir beydi dbakir ucra bir koyunde...ustelk tiklim tiklimdi faydasni goren coktu bizzat gordgm yuruyemeyen bi kadin muayeneden gayet rahat cikti gidp sordum bel fitigmdan yuruyemiyordm hocam ne yaptysa cok iyiym dedi.sasirmstm cunku hala onyargiliydm.neyse uzatmiyim durumumu anlattm bana bitkisel ilac verdi kendi yaptgi iki ay kullan gel dedi normalde iki ayda sonuc verir ama olmadi yine gel dedi.ilaclari kullnmaya basladm bes aydr adet olmayan ben onbes gun sonra adet oldum onbes gun sonra tekrar...yirmi gun sonra bi daha...resmn adet olmaktan bikmistm bu ay olmadm yirmi gun oldu bir ay ....tik yok eyvah dedim artk bu ilacta fayda etmiyor yine adet olamadm.normal adet dongusunden iki gun gecince kan testi yaptm beta 3, 46 cikti iki gun sonra 4.46 yok dedim tutmicak cok dusuk.dr tekrar et dedi ve dun yaptrdgm sonuc 602 cikti.....sok oldu....dr hamilesin dedi.hala inanamiyorm keseyi gormeden rahat etmicem iki gun sonra ultrasona gidcm umarm gorunur...size umut olsun diye yazdm yilmayin umutszlga kaplmayn...dr lara da cok kulak asmayin onlar hep en kotusunu soyler genelde.ama yok karnim ciksin dikilecem o kibrisa git asla hamile kalamzsn diyen dr un karsisina...sifanin pesinden kosun bana lokman hekikim vesile oldu en iyi dr lara gittm sifayi bi koyde buldum...allah ol derse olur birilerini de vesile eder....
Uzulme insaallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin ve Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder. Hepimiz el aciyoruz dua ediyoruz Allahta evlat isteyen herkesin kucagini saglikli ve hayirli evlatlarla doldursun tez zamanda insaallah...Arkadaslar maalesef düşük yaptm.mutluluk çok kisa sürdü ayaklarim kesilmisken yerden birden dusuverdim.hepnize iyi dileklrrnz icin tesekkur ederm.ama yilmak yok yola devam güzel haberleri inşallah birbirmize verirz...
Arkadaslar bu bahsettiğiniz bitki ne bitkisi öğrenebilir miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adacayi aslan pencesi isirgan otu enginar hayitotu civanpercemi karismli kurler var.probleminize göre uygun kurler veriliyor.
Bu yazdklarmdan yollayacaktr muhtemelen.Anladim canim yalniz benim sebepsiz infertilite ne veriliyor bunun icin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm arkadaslar uzun zamndr bu forumdayim arkadaslarn sevncini huznunu paylasrken hayalim birgun boyle bi baslik atip size umut olmakti...ben 26 yasndaym iki yil once erken menopoz teshisi kondu bana.adetim kesildi.hangi dr a gitsem olmaz diyip yolluyodlar yuzume bakan pek cikmadi vajinal muayenemde 50 yasndaki bi kadinin yumurtasina sahip oldgm soylendi tek sans kibrista donordur diyen de oldu.en olumlu konusan yuzde bir olur demisti.her sefernde psikolojm bozuluyodu ilacla adet olurken bi muddet sonra ilacla bile adet olmamaya basladm.fsh 72...tip bisey yapamiyodu alternatf yollar denedm hekim kadinlara gittm kac kez rahmin kaymis hava almiyo ondan calsmiyo dedi duzeltti bi kac kez tek gittim acikcasi pek inancm yoktu ama bu yontemlerle cewremde hamile kalan da coktu...bes aydr adet olmamistm yaklasik iki bucuk ay once bi hekim daha onerdiler acikcasi bikmistm ama sifa nerden gelir bilnmez dedim gittim.okumus hekimdi gittgm.gayet modern giyimli bir beydi dbakir ucra bir koyunde...ustelk tiklim tiklimdi faydasni goren coktu bizzat gordgm yuruyemeyen bi kadin muayeneden gayet rahat cikti gidp sordum bel fitigmdan yuruyemiyordm hocam ne yaptysa cok iyiym dedi.sasirmstm cunku hala onyargiliydm.neyse uzatmiyim durumumu anlattm bana bitkisel ilac verdi kendi yaptgi iki ay kullan gel dedi normalde iki ayda sonuc verir ama olmadi yine gel dedi.ilaclari kullnmaya basladm bes aydr adet olmayan ben onbes gun sonra adet oldum onbes gun sonra tekrar...yirmi gun sonra bi daha...resmn adet olmaktan bikmistm bu ay olmadm yirmi gun oldu bir ay ....tik yok eyvah dedim artk bu ilacta fayda etmiyor yine adet olamadm.normal adet dongusunden iki gun gecince kan testi yaptm beta 3, 46 cikti iki gun sonra 4.46 yok dedim tutmicak cok dusuk.dr tekrar et dedi ve dun yaptrdgm sonuc 602 cikti.....sok oldu....dr hamilesin dedi.hala inanamiyorm keseyi gormeden rahat etmicem iki gun sonra ultrasona gidcm umarm gorunur...size umut olsun diye yazdm yilmayin umutszlga kaplmayn...dr lara da cok kulak asmayin onlar hep en kotusunu soyler genelde.ama yok karnim ciksin dikilecem o kibrisa git asla hamile kalamzsn diyen dr un karsisina...sifanin pesinden kosun bana lokman hekikim vesile oldu en iyi dr lara gittm sifayi bi koyde buldum...allah ol derse olur birilerini de vesile eder....
Arkadaslar foruma numara yazamiyormuşuz.bunun icin ceza aldim :) isteyenlere özelden atarm saglkla kalin..