infertiliteyi yendim hamileeeyiiimmmm!!

Canım bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..mesajla telefonunu yazabilir misin bana..

.farrahdiba hayirli olsun canm allah kucagina almayi nasip etsin ins.
bende seninle ayni durumdayim yani erken menopoz su numarayi banada
ginderirmisin canm .

Canim bna telini verirmisin

Arkadaslar foruma numara yazamiyormuşuz.bunun icin ceza aldim :) isteyenlere özelden atarm saglkla kalin..

Bende aynı durumdayım lütfen banada telefon numarasını özelden yollarmısın

Son düzenleme:

Bende aynı durumdayım lütfen banada telefon numarasını özelden yollarmısın

Arkadaslar foruma numara yazamiyormuşuz.bunun icin ceza aldim :) isteyenlere özelden atarm saglkla kalin..

Arkadaşım bende aynı durumdayım banada özelden tel numarasını atarmısın

Slm canım öncelikle senin adına cok sevindim insalh bizede nasip eder benim durumumda aynı bana tel numarasını özelden atarmısın lütfen şimdiden teşekkür ederim

allah hayırlı etsin inşallah canım yazali bayaa olmuş inşallah hersey yolundadir bı aksilik yoktur. Allah yardımcımız olsun. Benimde yumurtalarım büyümüyordum reg olunca gel ilaç başlıcası dedi doktor. Senin hersey yolunda demi inşallah

Mrb tesekkurler inşallah allah her isteyene versin saglikla.bi sıkıntı yok hersey yolunda.allh sana da yardm etsin umarm tedavin sonuc verir

Mrb tesekkurler inşallah allah her isteyene versin saglikla.bi sıkıntı yok hersey yolunda.allh sana da yardm etsin umarm tedavin sonuc verir
Allsh hayirli ugurlu etsin gozun aydin olsun canim ben de diyarbakirliyim daha once duymamistim bugun gectim ordan keske bikseydim tam olarak koyun adi neydi izo mus soyadi siverekli mi telefonunu gonderebilir misin 5 yillik evliyim tekrarlayan kimyasal gebelik ve 1 tane de 7 haftalik bebeğim kalbi durdu simdi de gebe kalamıyorum sebebim tam belli degil kan pıhtılaşması denildi ama bazi dr lar önemli değil diyorlar cok üzülüyorum ama rabbimden de umudimi kesmiyorum insallah isteyen herkesin bebegi olur seninkini de kucagina almayi nasip etsin

arkadaşlar numarayı alıp ulaşanlar özelden banada mail atsın lütfen sebeplenelim allah rızası için neolur

Arkadaslar verdgm numara arizalanmis herhalde bazi arkadslar ulasamdklarini yazmis.baska bi nosunu buldum isteyene özelden atar yardmci olurum...

Arkadaslar maalesef düşük yaptm.mutluluk çok kisa sürdü ayaklarim kesilmisken yerden birden dusuverdim.hepnize iyi dileklrrnz icin tesekkur ederm.ama yilmak yok yola devam güzel haberleri inşallah birbirmize verirz...

Arkadaslar maalesef düşük yaptm.mutluluk çok kisa sürdü ayaklarim kesilmisken yerden birden dusuverdim.hepnize iyi dileklrrnz icin tesekkur ederm.ama yilmak yok yola devam güzel haberleri inşallah birbirmize verirz...

canm çok büyük geçmiş olsun tabi ki yıkılmak yok hiç ümit yokken bile oluyorsa daha da sağlıklı olması içinçabalayacağız hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…