- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 39
-
- Konu Sahibi farrahdiba
senin adina cokvsevindim canim ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin.... sormak istedigim bazi seyler var::: telefonla arayinca ucret talep ediyormu? Ben izmirde yasiyor gitmem mumkun degil 4 yillik evliyim hic korunmadik bir kere kimyasal gebelik gecirdim sebepsiz infertilite diyorlar banada yardimci olurmu ...tahlil istiyormu .arayinca ne dicez ismi falan???
senin adina cokvsevindim canim ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin.... sormak istedigim bazi seyler var::: telefonla arayinca ucret talep ediyormu? Ben izmirde yasiyor gitmem mumkun degil 4 yillik evliyim hic korunmadik bir kere kimyasal gebelik gecirdim sebepsiz infertilite diyorlar banada yardimci olurmu ...tahlil istiyormu .arayinca ne dicez ismi falan???
Tesekkurler cnm darisi basina.tlfonla gorusmeye ucret istemiyor sadece durumunuzu sorununuzu anlatn size uygun bitki ilacini yollar.ilac parasi odersinz.ismi sadik izol...ins tez zamanda bebisine kawusrsun...
amın canım ınsaALLAH pekı dolandırılmayız dıme sonucta bana ılacı parayı almadan gondermez....parayı alıpta ılac gelmezse????
Tesekkurler cnm darisi basina.tlfonla gorusmeye ucret istemiyor sadece durumunuzu sorununuzu anlatn size uygun bitki ilacini yollar.ilac parasi odersinz.ismi sadik izol...ins tez zamanda bebisine kawusrsun...
günaydın yol arkadiaşım farradiba ,,,,,,
Gunaydin yol arkadasm...adet oldun mu ne zaman gidecen? Artk senden guzel hbrler beklyorm....
bekliyorummmm adet olmayı,,bilmiyorum birazda aklımda izol var , gitsem onuda kullansam diyorum,,ne bileyim,,biraz gerginimmm,
Canım yazmış olduğun numarayı aradım ben ama tel çalmadan kapanıyo acaba yanlış mı ????:26::26:
Tamam canim saglKontrol ettm yok numara bu.sabah 9 10 gibi aramn gerek.yarin sabah bi daha ara istersen.tekrar yazyim
cnm telı varsa yada ısmı cok kısı bu hastalıktan muzdarıp bende dıyarbakırlıyım ve ccovugum olmuyorSlm arkadaslar uzun zamndr bu forumdayim arkadaslarn sevncini huznunu paylasrken hayalim birgun boyle bi baslik atip size umut olmakti...ben 26 yasndaym iki yil once erken menopoz teshisi kondu bana.adetim kesildi.hangi dr a gitsem olmaz diyip yolluyodlar yuzume bakan pek cikmadi vajinal muayenemde 50 yasndaki bi kadinin yumurtasina sahip oldgm soylendi tek sans kibrista donordur diyen de oldu.en olumlu konusan yuzde bir olur demisti.her sefernde psikolojm bozuluyodu ilacla adet olurken bi muddet sonra ilacla bile adet olmamaya basladm.fsh 72...tip bisey yapamiyodu alternatf yollar denedm hekim kadinlara gittm kac kez rahmin kaymis hava almiyo ondan calsmiyo dedi duzeltti bi kac kez tek gittim acikcasi pek inancm yoktu ama bu yontemlerle cewremde hamile kalan da coktu...bes aydr adet olmamistm yaklasik iki bucuk ay once bi hekim daha onerdiler acikcasi bikmistm ama sifa nerden gelir bilnmez dedim gittim.okumus hekimdi gittgm.gayet modern giyimli bir beydi dbakir ucra bir koyunde...ustelk tiklim tiklimdi faydasni goren coktu bizzat gordgm yuruyemeyen bi kadin muayeneden gayet rahat cikti gidp sordum bel fitigmdan yuruyemiyordm hocam ne yaptysa cok iyiym dedi.sasirmstm cunku hala onyargiliydm.neyse uzatmiyim durumumu anlattm bana bitkisel ilac verdi kendi yaptgi iki ay kullan gel dedi normalde iki ayda sonuc verir ama olmadi yine gel dedi.ilaclari kullnmaya basladm bes aydr adet olmayan ben onbes gun sonra adet oldum onbes gun sonra tekrar...yirmi gun sonra bi daha...resmn adet olmaktan bikmistm bu ay olmadm yirmi gun oldu bir ay ....tik yok eyvah dedim artk bu ilacta fayda etmiyor yine adet olamadm.normal adet dongusunden iki gun gecince kan testi yaptm beta 3, 46 cikti iki gun sonra 4.46 yok dedim tutmicak cok dusuk.dr tekrar et dedi ve dun yaptrdgm sonuc 602 cikti.....sok oldu....dr hamilesin dedi.hala inanamiyorm keseyi gormeden rahat etmicem iki gun sonra ultrasona gidcm umarm gorunur...size umut olsun diye yazdm yilmayin umutszlga kaplmayn...dr lara da cok kulak asmayin onlar hep en kotusunu soyler genelde.ama yok karnim ciksin dikilecem o kibrisa git asla hamile kalamzsn diyen dr un karsisina...sifanin pesinden kosun bana lokman hekikim vesile oldu en iyi dr lara gittm sifayi bi koyde buldum...allah ol derse olur birilerini de vesile eder....
merhabalar arkadaşım
alllah tamamına erdirsin inşallah
ne kadarlık hamilesiniz şuan?
benim arkadaşımda jasmin kullanarak adet oluyor
sizin gibi yani onada söyleyeceğim de başka nedenle hamile kalamayanlarada söylesemmi bende istiyorum ki herkes bebek sahibi olsun
peki kısır erkek için de birşeyler duydunuzzmu?
Merhabalr...alti haftaligim henuz.ewet istedginize soyleyin tabi belki onlara da sifa olur insallh.belli olmaz dermaninin kimde oldugu...erkek icin de gittigimde tabelada gozume carpmisti sanki tam emin deilm ama istersenz bi gorusun...
arkadasım gözün aydın allah kucagına almayı nasıp etsın int baktıgımda sayfasıda var aynı kişidir heralde değil mi?
Tesekkurler arkadasm..evet ayni kisi