uyygaar bişey sorucam
şimdi bn bi kaç deneme yaptım da 3 dk da 100-110 kelime falan yazıyorum bunu üzrine biraz heyecanlandım tabi
sen başvuru yaptım demişsin nasıl yaptın 17 ocakda değil miydi başvurular
bide bu skk müdür,nüfuss müd,kütüphanede falan memurlar oluyo ya onlar nasıl oluyo bu konuda bilgin var mı
herkesın torpili yok dogru ama bana hep torpilliler buldu..
kazanıp atamam yapıldıgı halde ,evraklarım hıcbır sebepsız yere onaylanmadı ..
neden cünkü yerime coktaaaaaaaan birisi gelip oturmuştu bıle..
arastırdıgımızda ıse yapacak bırsey yok dendı..
Allah bin belalarını versın hepsinin hakkımı helal etmıyorum..
iki sene önce oldu bu olay o seneden berı hıcbır sınavına gırmedım adelet bakanlıgının da ,
girmem de ..
ay sinirlerim zıpladı yıne.
canım ben ikmye basvuru yaptım
cok güzel eger yanlışın olmazsa ve mülakttanda gecersen oldu bu iş derim mülakat sorularını netten arstır atatürk ilke ve inkılapları hukuk ve meslekle alakalı birkaç soru ve tabiki genel kültür güncel olaylar birde katiplik için gecen senlerde çıkan metinler var netten bak indir çalış canım bir dene bakalım nasipse olur ama sunu untama yazmıştım ama yine yazayım u sene adelet meslek okullarına ve adelet lisesi çıkışlılara öncelik var
AYRICA HERKESİN TORPİLİ YOK ARKADASLAR TORPİLSİZ GİREN COOOKK KİŞİ BİLİYORUM HATTA TANIYORUM HEMDE 70 PUANLA BAKIRKÖYDE 1 SENELİK MEMUR
yalnız benim ufak bir sorunum var
bilgisayar sertifikası isteniyormuş benm vardı ama kaybettim ne olucak şimdi
üniversitede okurken bilgisayar dersi aldıysan transkriptte onu belirtebilirsin diye biliyorum
evet ama bilgisayar dersini 3. sınıfata alıcaz
nezaman başvurablioruz infaz koruma memurluğuna? tercihlerle aynı andamı?
ben bilgisayar sertifikamı bulamıyorummmm :84::84:
benm başvuru iptal yani
pnr sertifikayı aldığın kurumdan iritibata geçebilirsin yardımcı olabililer belkide katipliğin başvuruları başlamadı henüz zamanın var..
rica ederim cnm inşallah işini halledebilirsin...:79:aaaa evet doğru bi oraya gidip konuşayım o zamn
çook teşekür ederm
Eşim dün infaz koruma memmurluğuna başvurdu. Pek bir umudum yok dayımız yokki yerleşsin.
Silivri cezaevi 100 kişi aldığı için en çok neresi alıyorsa şansımız orda artar diye orayı yazdık. hadi hayırlısı..Ayrıca Bakırköy adalet sarayına mübaşirlik alımı içinde başvuracak..2 yere de başvurabiliyor değil mi? Herkes için hayırlısı olsun.
ben bilgisayar sertifikamı bulamıyorummmm :84::84:
benm başvuru iptal yani