Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben mübaşirlik için başvurdum.benden;
1 tane vesikalık fotoğraf
1 tane diploma fotokopisi
1 tane başvuru formu(doldurulmuş)
1 tane kilik fotokopisi
1 tane de Kpss sonuç belgesi(bilgisayar çıktısı)
istediler.bakalım hayırlısı
zabıt katipliği içinde şansınızı deneyin arkadaşlar, illaki on parmak yazman gerekmiyor ki, hızlı yazmanızda yeterli, hayırlısı olsun hakkınızda
ben zabıt katipliğine başvurmuştum o yüzden dedim çok fotoğraf olsun diye ama mübaşirlik için bilemicem tabii doğrudur öyle hayırlısı olsun:)
kızlar ben ikm için basvurmustum ağrı adliyesine ilk 5teyim inş olur şimdi sıra boy/kilo mülakatım var onlarda hayli hayli oluyor geriye sözlü mülakat kaldı çalıştım onuda yaparım bakalım haber vereyim dedim
inşallah hakkında hayırlısı olur.
giresun'a bayan infaz koruma memuru alınmayacakmış
o yüzden başvuramadım
ha öyle mi ya
ben de diyorum benden arşiv araştırma falan istemediler.
neyse artık hayırlısı hepimiz için.
3 kişinin içine girmem de zor galiba
hımm üzüldüm ama bu sene yine alım olur yaz gibi felan belki kadro verilir o zaman olur inş sende zabıt katipliğine basvurmuşsun olur inş aslında bende bir ara düşündüm ama o kadar hızlı yazamıyorum bakalım nasip
kızlar ben ikm için basvurmustum ağrı adliyesine ilk 5teyim inş olur şimdi sıra boy/kilo mülakatım var onlarda hayli hayli oluyor geriye sözlü mülakat kaldı çalıştım onuda yaparım bakalım haber vereyim dedim
slm canım,hayırlı olsun öncelikle,inşlhh girersin yaa,senin adına çok sdeevindim,senin kpss puanın kaçtı canım,benim 74 tü,bende sadece mübaşirliğe başvurdum,7 kişi alınacak bakalım hayırsı hiç umudum yok ama,,,,,,,
83 küsür bugün boy kilo mülakatıda vardı onu da gectim benden öncekiler gelmedi sanırım sansım daha yüksek sözlü mülakat haftaya önemli olanda o kendime güveniyorum, inş rabbim herkesin gönlüne göre verir
hadi bakalım inşallah Allahın izniyle olur
saol canım inş tek umudum bu kaldı tercihte yapcagım ama ondan pek umudum yok kadrolar malum pek iç açıcı deil
kadrolar mı hangi kadrolar
şu ösymin açıkladığı lise mezunları için 600 kişi diye belirlediği
kaç bin düz lise mezunu için bir elin parmakları geçmicek kadar ayırdığı kadrolar mı
şans değil mucize lazım
Allahım isyan ettirme yarabbim sabırrrrr
hakkımızda hayırlısı canım
umut işte canım umut fakirin ekmeğidir yer yer doymazmış ben önlisansım ama çok az alımlar kendi bölümümden 6 7 yer ve istegim sehir sadce onları yazdım bir kaç tanede 3001den yazdım bakalım o olmasa ikm var hayırlısını nasip eder allah inş