Kimse yokmu ......yarın son başvuru tarihimi .....
canım sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olması gerekiyor diyor bildiride..Arkadaşlar merhaba bişey sorcam benim eşim 10 ağustos 1980 doğumlu şartlardada 30 yaşını bitirmemiş olması gerekiyor şimdi biz başvurmalımıyız kafam karıştı.....
evet canım, zaten başvuru formunda da fotoğraf için yer bırakılmış..kızlar mübaşirlik için fotoğraf gerekiyormu
kızlar bir şey soracağım;
yarın adliye'ye gideceğim de yanımda diploma fotokopisi,kimlik fotokopisi,bilgisayar belgesi fotokopisi,başvuru formu,2 adet fotoğraf götüreceğim değil mi?
bazı yerlerde arşiv araştırma formu,sabıka kaydı falan yazmışlar.
ben yarın ne götüreceğim başvuru yaparken bana bilgi verebilcek olan var mı acaba?:26:
evet arşiv araştırması formu istediler bendende. bende böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ama orda verdiler ve bilgisayarda doldurup çıktı aldık ben 8 tane çıktı aldığım için tabi onada 8 tane resim yapıştırdık aklınızda olsun yanınnızda çok fotoğraf götürün
mübaşirlik bu kapıda davalı ..... davacı ...... diye bağıran kişi demi
bnde başvuru yapmayı düşünüyorum
şartları ne ki
mübaşirlik zor bir meslek, tv lerde kolay gibi görünse de, bayanlar için zor iş, hem bağıracaksın, hem katiplerin-müdürün verdiği her işi yapacaksın, hem dosyaları-evrakları-klasörleri ne varsa sen taşıyacaksın. arşiv düzeninden sorumlu olacaksın