infaz koruma memuru ve katiplik için ilan verildi arkadaslar

infaz koruma başvurusu için adliyeye mi gideceğiz

bakırköy'e başvuru yapacağım
bakırköy adliyesine gidil sicil kağıdını da oradan mı alacağım

daha önce hiç başvurmadım da böyle şeylere:)

bende yarın gideceğim kızlar, evraklarımı tamamlayıp
sicile gerek varmıydı ya, ilanda yazmıyor sanırım
diploman gerekiyor, katiplik için bilgisayar sertfikası, bir de başvuru formunu doldurup götürüyorsun.
ilçedeki adliyeye de başvurabilityorsunuz
sadece aps ücretini veriyorsunuz onlar il merkezine gönderiyor
ve sınava da il merkezinde giriyorsunuz

ayrıca adalet bakanlığı da zabıt katibi alıyor, katip olmak isteyenler baksınlar
17 27 ocak başvuru tarihi...

ayyyyyyy çok sinir oldummm:KK4:
ilçede almadılar evraklarımı, burada oyalanır, kalır, gönderilmez en iyisi sen kendin götür dedilerrr:KK4:
yarın bir de ile gideceğim
ya son gün gitmiş olsaydım
lanet olsun, nefret ediyorum ilçemdennnEn Büyük KK

Arkadaşlar merhaba bişey sorcam benim eşim 10 ağustos 1980 doğumlu şartlardada 30 yaşını bitirmemiş olması gerekiyor şimdi biz başvurmalımıyız kafam karıştı.....

Arkadaşlar merhaba bişey sorcam benim eşim 10 ağustos 1980 doğumlu şartlardada 30 yaşını bitirmemiş olması gerekiyor şimdi biz başvurmalımıyız kafam karıştı.....
canım sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olması gerekiyor diyor bildiride..

arkadaslar, benim merak ettiğim ve bu sebple basvuruyu ertelediğim. Aydın da 2 komisyon kuruluyo biri Aydın merkez, diğeri Söke. ben sınava Aydın Merkezde girsem Sökedeki boş kadroyu tercih edebilirmiyim ? Sonucta sökede aydının bir ilçesi. beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim…

kızlar bir şey soracağım;
yarın adliye'ye gideceğim de yanımda diploma fotokopisi,kimlik fotokopisi,bilgisayar belgesi fotokopisi,başvuru formu,2 adet fotoğraf götüreceğim değil mi?
bazı yerlerde arşiv araştırma formu,sabıka kaydı falan yazmışlar.
ben yarın ne götüreceğim başvuru yaparken bana bilgi verebilcek olan var mı acaba?:26:

kızlar bir şey soracağım;
yarın adliye'ye gideceğim de yanımda diploma fotokopisi,kimlik fotokopisi,bilgisayar belgesi fotokopisi,başvuru formu,2 adet fotoğraf götüreceğim değil mi?
bazı yerlerde arşiv araştırma formu,sabıka kaydı falan yazmışlar.
ben yarın ne götüreceğim başvuru yaparken bana bilgi verebilcek olan var mı acaba?:26:

evet arşiv araştırması formu istediler bendende. bende böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ama orda verdiler ve bilgisayarda doldurup çıktı aldık ben 8 tane çıktı aldığım için tabi onada 8 tane resim yapıştırdık aklınızda olsun yanınnızda çok fotoğraf götürün

evet arşiv araştırması formu istediler bendende. bende böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ama orda verdiler ve bilgisayarda doldurup çıktı aldık ben 8 tane çıktı aldığım için tabi onada 8 tane resim yapıştırdık aklınızda olsun yanınnızda çok fotoğraf götürün

ben mübaşirlik için başvurdum.benden;
1 tane vesikalık fotoğraf
1 tane diploma fotokopisi
1 tane başvuru formu(doldurulmuş)
1 tane kilik fotokopisi
1 tane de Kpss sonuç belgesi(bilgisayar çıktısı)
istediler.bakalım hayırlısı

mübaşirlik bu kapıda davalı ..... davacı ...... diye bağıran kişi demi
bnde başvuru yapmayı düşünüyorum
şartları ne ki

Son düzenleme:
mübaşirlik bu kapıda davalı ..... davacı ...... diye bağıran kişi demi
bnde başvuru yapmayı düşünüyorum
şartları ne ki

mübaşirlik zor bir meslek, tv lerde kolay gibi görünse de, bayanlar için zor iş, hem bağıracaksın, hem katiplerin-müdürün verdiği her işi yapacaksın, hem dosyaları-evrakları-klasörleri ne varsa sen taşıyacaksın. arşiv düzeninden sorumlu olacaksın

mübaşirlik zor bir meslek, tv lerde kolay gibi görünse de, bayanlar için zor iş, hem bağıracaksın, hem katiplerin-müdürün verdiği her işi yapacaksın, hem dosyaları-evrakları-klasörleri ne varsa sen taşıyacaksın. arşiv düzeninden sorumlu olacaksın

pnrarsln arkadasım aynen öyle en yorucusu bu adliyede calışanlar için

X