infaz koruma memuru ve katiplik için ilan verildi arkadaslar

bu kurs nasıl canım,ücreti ne kadar,,,,bu internetteki ücretsiz online on parmak klavye kullanım programını indirdim ordan çalışıyorum ben...

programın faydası oluyormu?ben klavye değiştirdim tuşları uzun süre inceleyip harfleri aramak çok sinir bozucu :KK50: acaba on parmak kursuna mı gitsem kararsızım kızlar :KK59:

bu kurs nasıl canım,ücreti ne kadar,,,,bu internetteki ücretsiz online on parmak klavye kullanım programını indirdim ordan çalışıyorum ben...

sen hangi şehirdesin heryerde olmuyo çünkü..burda bir ay görücez kurs 150 lira daha ilk haftadayıs ama iyi gidiyo ben memnunum ama ewdede yapılmayacak birşey değil yeterki iste çünkü önceden bende ewde çalışıyodum ama şimdi 3-4 ay kadar var zaman..ben kısa sürede daha çok yazmak için kursa gitmek istedim..yani ben memnunum:KK61:

canım hayırlı olsun çok sevindim bende sana ing kursuna yazıl diyecektim kpdsyede gireriz die hemde 4 yıllık alımlarında gerekli oluyor hemde sansımız daha yükselir en az kpdseden C yani orta halli olsak bile bir adım önde oluruz die bende memlekette gidince hemen dil kursuna yazlıacagım hakkımızda hayırlısı çok sevindim canım öpyorum

vala canım ben bide çalışmaya başladım günde 12 saat çalışıorum haftada birgünüm boş ondda anca aöf ye çalışcam onparmağa bile zor gidiyom:KK50: çok yoğunum..

sen hangi şehirdesin heryerde olmuyo çünkü..burda bir ay görücez kurs 150 lira daha ilk haftadayıs ama iyi gidiyo ben memnunum ama ewdede yapılmayacak birşey değil yeterki iste çünkü önceden bende ewde çalışıyodum ama şimdi 3-4 ay kadar var zaman..ben kısa sürede daha çok yazmak için kursa gitmek istedim..yani ben memnunum:KK61:

istanbuldayım canım ben,muhakkak vardır burda ama bu netteki program gibiyse hiç gerek yok,o bakımdan sordum,senin adına sevindim,inşlhhh hayırlısı olurr canım

vala canım ben bide çalışmaya başladım günde 12 saat çalışıorum haftada birgünüm boş ondda anca aöf ye çalışcam onparmağa bile zor gidiyom:KK50: çok yoğunum..

hayırdır ne işi yaa? maşallah hızlısın
tamam canım onuda seneye yada yaza gidersin şimdilik bu sana yeter bende ancak yaza gidebilrim zaten ahh keşke benimde bir işim olsa ama burda imkansız :KK50: memlekettede eşim izin vermez
neyse sana kolay gelsin canım
hayırlı işler bol güneşler :KK51:

istanbuldayım canım ben,muhakkak vardır burda ama bu netteki program gibiyse hiç gerek yok,o bakımdan sordum,senin adına sevindim,inşlhhh hayırlısı olurr canım

teşekkür ederim:) istanbuldaysan orda şampiyon diye bi kurs duymuştum onu övüyorlar... burayı araştırabilirsin

hayırdır ne işi yaa? maşallah hızlısın
tamam canım onuda seneye yada yaza gidersin şimdilik bu sana yeter bende ancak yaza gidebilrim zaten ahh keşke benimde bir işim olsa ama burda imkansız :KK50: memlekettede eşim izin vermez
neyse sana kolay gelsin canım
hayırlı işler bol güneşler :KK51:

vala benimde aklımda çalışmak yoktuda annemin arkadaşı öncü oldu başladık işte nolucak bakalım:KK61:

programın faydası oluyormu?ben klavye değiştirdim tuşları uzun süre inceleyip harfleri aramak çok sinir bozucu :KK50: acaba on parmak kursuna mı gitsem kararsızım kızlar :KK59:

valla bende yeni başladım,3. dersteyim ,iyi gidiyor,işe yarıyor sanki ,,,,

teşekkür ederim:) istanbuldaysan orda şampiyon diye bi kurs duymuştum onu övüyorlar... burayı araştırabilirsin

tamam canım bi araştırayım,yani bu netteki ücretsiz program gibi mi orda eline pc verip çalıştırıyorlar mı,nasıl oluyor merak ettim,,,,

kazandım ama 10parmak yazamıyorum pratik olmam lazım :18:

anladım canım,evde çalışıyorum şimdilik ama kursuda araştırayım belki giderim bende

bende yarın gideceğim kızlar, evraklarımı tamamlayıp
sicile gerek varmıydı ya, ilanda yazmıyor sanırım
diploman gerekiyor, katiplik için bilgisayar sertfikası, bir de başvuru formunu doldurup götürüyorsun.
ilçedeki adliyeye de başvurabilityorsunuz
sadece aps ücretini veriyorsunuz onlar il merkezine gönderiyor
ve sınava da il merkezinde giriyorsunuz

ayrıca adalet bakanlığı da zabıt katibi alıyor, katip olmak isteyenler baksınlar
17 27 ocak başvuru tarihi...
Canım katip olabildin mi

X