- 23 Mayıs 2007
- 8.603
- 583
- 39
başvuru yapan arkadaşlar bilgi verebilirmii??
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. açıkçacı infaz koruma memurları ne iş yapar ne şartlarda çalışır bilmeyince işim olsun da ne olursa olsun havasında yazmak istiyordum. bilmeyince her iş kolay geliyor çalışana sormak gerek tabi.. bende o kadar dertlinin arasında çalışamam heralde. Ocak ayındaki alımlarda olmaz kesin artık 2. alımlara bakıcam. bilgin avrmı canım ne zaman ikinci almlar?
senin puanında çok güzel 2.veya 3. alımlarda sende gidersin inşallah.Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
canım dün basvurumu yaptım adalet bakanlığı sitesinden ek formun çıktısını aldım kpss sonuç belgemin çıktısını aldım gecici mezuniyet belgemin fotokobisini cektirdim diplomayı alamadım daha sonra nüfüs cüzdanı fotokobisi sonrada adliyeye gittim adli sicil kaydı aldım memur olmak için diyorsunuz zaten ne için olduğunu söylerseniz yardımcı oluyorlar 2 dkda verdiler sonra sicil kaydını imzalatıp 2 adet resim verdim gerekli görevli evraklarıma bakıp okey verdi 21 ocakta mülakata cagrılıp cagrılmayacagımı internetten öğerenebilirsin dediler bu kadar arkadaslar zor bişi yok
valla canım ne bileyim emin olamıyorum ki bir öyle aklım bir böyle ya yerleşemezsem diyorum ama pek öyle iyi puan duymadım cevremden benden yüksegi sensin önlisans olarak cevre olaraak yani 85 ile 80 arası yığılma çok bakalım hayırlısı ise olur yoksa tercih yaparım birde ilk alımları görelim bakalım puanlar nasıl eger tahminim tutarsa geven seneye göre 2 3 puan düşer alımlar yani şöyle bir yer 86 ile kapatmışsa bu 83 84 e düşer diye düşünüyorum bilemeiyorum herkes ayrı konusuyor bakalım görecegiz artık
68-69 alan biri eğer diğer şartları uyuyorsa başvurabilir mi
ya ben yeni fark ettim mübaşirlik içinde alımlar var ve bildiğim kadarıyla bayanlarda alınıyor adliyey gidince basvuru yapmaya onuda sorun Başvuru tarihi: Başvurular 17 Ocak 2011 Pazartesi günü başlayıp, 27 Ocak 2011 Perşembe günü mesai saati bitiminde sona erecekmiş ben bunada basvurmayı düşünüyorum bidahki gitmeme de buna basvuruu yapayım eger ikmye cagrırlarsa o olmazsa bu olur düşünenlere duyrulur
ya ben yeni fark ettim mübaşirlik içinde alımlar var ve bildiğim kadarıyla bayanlarda alınıyor adliyey gidince basvuru yapmaya onuda sorun Başvuru tarihi: Başvurular 17 Ocak 2011 Pazartesi günü başlayıp, 27 Ocak 2011 Perşembe günü mesai saati bitiminde sona erecekmiş ben bunada basvurmayı düşünüyorum bidahki gitmeme de buna basvuruu yapayım eger ikmye cagrırlarsa o olmazsa bu olur düşünenlere duyrulur