Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İnegöl den mobilya almak?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
şöyle söliyim sana heryerde şubeleri olduğu için onu söylemek zorundalar
maddi durumunuzu bilmiyorum ama gelirseniz en fazla 100 lira harcarsınız aklınızda kalmamış olur
hem malum burası mobilya cenneti belki de başka firmadan beğenirsinşz benzer mobilyayı daha uygun fiyata

doğru söylüyorsun belkide gercekten aldıgımız fıyatın altında bır fıyat verıcekler....arastırıyorumda sıkayet varda mesela maskodan bir fırmaydı sımdı hatırlıyamadım ismini bir arkadas 4 bın tl aldıgı urunu ınegolden 2 bın fıyat almıs.... böle kararsız kaldım ....çok tesekkürler ece inşallah bu haftasonu gelelım o zaman belkıde kısmetımızı orda naklıye ucretlımı oluyor pekı bılgı varmı ?

genelde nakliye ücretsiz oluyor
zaten büyük bir firmadan alırsanız nakliye montaj gibi sorununuz olmaz
alırkende konuşursunuz onlara ait olduğunu sipariş formuna yazdırırsınız sıkıntı olmaz

ece bilgi için çok teşşekür ederim .... allahın izni ile cumartesi geliriz inşallah birde nişanlım ile görüşmem gerekli tabiki :).....inş. dediğin gibi bizim içinde farkeder fiyat o bana umut ışığ oldu :)) içimi serinlettin

rica ettim canım
gelirsiniz umarım bi çay ikram etmek isterim müsait olursanız vaktiniz olursa
çünkü size 1000 lira bile indirim yapsa büyük faydası olacak

merhaba canım
inegöl classiden burdan bi arkadaşım aldı
maskodaki fiyattan daha düşüğe aldı
bilgin olsun ama birebir fiyatlarını bilmiyorum

birde burdan bir arakadas aldı dedin ya siteden bir arkadasmı yanı ulaşabılecegım bır arkadasmı onada bır sorsam :):Saruboceq:

canım o arkadaşın pazar günü düğünü oldu 15 gün yok ama gelince ulaşabilirsin istersen

canım o arkadaşın pazar günü düğünü oldu 15 gün yok ama gelince ulaşabilirsin istersen

anladım canım tamam...bizde o günleri göricekmiyiz ya herşey biricek iiki ece ile konusup gitmişim dicekmiyim mobılyalarım ıcıme sınıcekmı inşallah allahım hayırlısı olsun hepimizin hakkında:Saruboceq:

inş allahın izniyle görücez canım
herşey gönlünce olur inş

çok teşekkür ederim ece allahın izni ile inşallah gelicez haftasonu nasıl geliriz falan sımdı yollara bakıyımda ben otobüslemi araba ilemi daha karlı olur bir araştırıyım :) yollarıda bilmediğimiz için

yenikapıdan feribotla mudanyaya ordan da inegöle gelebilirsiniz
ama otobüsle gelirseniz daha uygun olur bence

3-4 saat sürer en fazla maddi olarak otobüs tabii daha uygun ama arabayla gelirseniz daha rahat gezersiniz

ya ne kadar çok soru sordum dimi :)....bilmediğimiz bır yer bılen olunca kusura bakma.....şimdi araba ıle gelıyoruz mesela yenıkapıdan feribota bınıcez mudanyada ınıcez orda inegole gelıcez ....peki feribot ıle mudanya arası cokmu ...mudanyada ınınce ınegole kaç dk yada saat daha gıdıcez ? :))

canım kusur ne demek ya inş yardımcı olabiliyorumdur
ben hiç feribotla gelmedim ama tahmini olarak
ist-mudanya 1,5 saat
ordan inegölde 1,5 saat sürer ki bu en fazla

ben de inegöl e gittim aldım geldim çok şükür mobilyaları gerçekten çok çeşit var ama bazı yerlerde fiyatlar fahiş

ben de inegöl e gittim aldım geldim çok şükür mobilyaları gerçekten çok çeşit var ama bazı yerlerde fiyatlar fahiş
canım nekadara aldın mobilyalarını fahiş derken çok mu uçuk merak ettim de şimdiden teşekkürler

canım nekadara aldın mobilyalarını fahiş derken çok mu uçuk merak ettim de şimdiden teşekkürler

yok cnm ya bazı yerler öle o da başka bi caddede.. ama uygun bi cadde var ertuğrul gazı galiba orası ii ordan bakabilirsin. benim koltuk takımı, köşe takımı, yatak odası, yemek odası 9600 tuttu. umarım sen de gönlüne göre bulursun:teytey:

oldukça uyguna gelmiş bence...hangi mobilyacıdan aldınız mobilyalarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…