Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İnegöl den mobilya almak?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

TUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
2.117
8
116
Kızlar merhaba ben yakında evleneceğim ve mobilyalarımı inegöl den bakmak istiyorum ama orda mobilyacılar nasıl kaliteli mi uygun mu? önereceğiniz yerler var mı? gidenler bi fikir verirse çok sevinirimolumunekankayizsmile

ben gitmedim ama gidenlerden duymuştu daha uygun ve çeşit çokmuş bitmek bilmed demişlerdi kısmetse bizde oraya bakmayı düşünüyoz

öle duydum ben de ama nakliye ücreti alıyorlar mı ki ? bi de ucuz ama kaliteli değil diolar doru mu ki gitmeye değer mi acaba die düşünüyorum

ınegöl de önerebileceğiniz mobilyacılar var mı? yardımlarınızı bekliyorummmmmmmm

ben ınegolu oneırım sıze bı cok sehırdısından ınsan gelıyo zevkınıze ve butcenıze gore mutlaka bulurusunuz
burda sanayı bolgesı var sıra sırada magzalar bı ısım vermek guz gelıp gezın en kotu ıhtımal oglende ınegol koftemızı yersınız:)
kestane sekerımzıız yersınız varsa vaktınız oylata yada uludaga cıkarsınz
cok bunaldı dersenız dıbımzı denız:) buyurun gelın yanı

tşk ederim:) siz de oradan mı aldınız mobilyalarınızı

evet mobilya alıcaklar kesinlikle inegöle gitmeli yarı fiyatına alırsınız mobilyalarınızı çünkü üretim yeri inegöl mobilyaların yani bi bursalı olarak diyorum ki inegöle gidin mesela 10 bine alınacak mobilyalarnızı ordan 5 bine alır gelirsiniz karlı yani ve çok alternatif var bissürü fabrika ve mağaza var seçim olanağı çok fazla tabi katologtanda seçtiğin mobilyayı yapıyolar yani birebir hemde

e peki beğenince tekrar üretip mi getiriyorlar? gelmesi çok mu uzun sürüyor ki bi bilgin var mı?bilmiyorumkismile

e peki beğenince tekrar üretip mi getiriyorlar? gelmesi çok mu uzun sürüyor ki bi bilgin var mı?bilmiyorumkismile

evet o seçtiğini üretiyolar işte katologtan seçersen eğer onun aynısını yapıp adresine getiriyolar biz iki yıl önce bi oturma grubu almıştık bir aydan kısa bi sürede getirmişlerdi ama tam emin değilim işte kaç günde geldiğinin fisfisfis

canım ben inegölde yaşıyorum ve mobilyacıyım

ürünü beğendiğin zaman termin sorarsın mutlaka onlarda size yaklaşık olarak gün vverirler ki
genelde 7-21 gün arasında değişir istisnalar mutlaka olur ama bunu göz önünde bulundurun
birde ne kadarlık ürün alırsanız alın ufak bi kapora verin paranın kalan kısmını ürünü teslim aldığınızda verin ki sorun yaşamayın yerimseniben

hmm baya sürüomuş o zaman. peki mesela kırık filan geldi mobilya değiştriolar mı aksilik çıkarsa çok uzun mu sürüo benim 1.5 ayım var çünkü de

canım hazır bi model beğenirsen ertesi gün bile sararlar ben genel olarak söyledim

aldığın firmayla alakalı ama %90 ı arızaları giderir
mesela koltuk alırsın minderinde 3 ay sonra sorun olur söylediğin zaman ilgilenirler
çok ucuza almadıktan sonra sorun yaşayacağını düşünmüyorum ben

ay inş. 3 ay filan sonra değil nakliyat sırasında bi sorun ya da stediğim model ya da renkte gelmesse.. o tür sorunlarda ilgilenirler heralde:uhm:

bi de orda nerelere gidiim hiç bilmiyorum tanıdık da yok. mobilyacı olarak nereler iyidir

ilgilenirler ama aklında olsun
sna sipariş formu verirler onu sakla yanlış gelirse hemen gösterirsin hatta seçtiğin renklerden numune iste

ilgilenirler ama aklında olsun
sna sipariş formu verirler onu sakla yanlış gelirse hemen gösterirsin hatta seçtiğin renklerden numune iste

hmm evet iyi fikir tşk ederim canım benim. ben de napıcağımı bilmiyordum. oralara hiç gitmedim anladığım kadarıyla da baya bi mobilyacı varmış. durduk yere kazıklanmayalım yerimseniben

buraya geldiğinizde kime sorsanız gösterir zaten ertuğrulgazi ve osmanbey cd var
ordakileri tavsiye ederim sana
dahada uyguna gelsin dersen o caddelerin ara sokakları var oralara bakabilirsin

buraya geldiğinizde kime sorsanız gösterir zaten ertuğrulgazi ve osmanbey cd var
ordakileri tavsiye ederim sana
dahada uyguna gelsin dersen o caddelerin ara sokakları var oralara bakabilirsin

hmm anladım.. peki duydugun bi mobilyacı var mı isim olarak. mobilyacıyım demiştin galiba sana geliimolumunekankayizsmile

canım saloni mobi vira mob şanlı mob bm mobilya polox
ilk aklıma bunlar geldi
çay içmeye beklerim canım buraya geldiğinizde
ama kendi firma adımı vermiyim sonra reklam yapıo diyolar

özelden atabilirsen sevinirim uğrarım inşallah . çok tşk ederim yardımcı oluduğun içinnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…