Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İnegöl den mobilya almak?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
iyi günlerde kullan cnaım umarım memnun kalmışsındr
hangi firmadan aldını

daha gelmedi ma umarım güsel olmuştur. mns ve rendi den

ece'cim biz de cascade'den aldık salon( koltuk takımı+orta sehpa+lcd ünitesi+yemek masası+6 sandalye,konsol+ayna ve yatak odası takımı 18.000 lira. pazarlıkla bu fiyata aldık canım üstelik. cascade de inegöl mobilyası bilirsin. kayseri'deki şubeden aldık tabi. sence inegöl'den daha ucuza alabilir miydik? aldığımız yer imkansız, hiçbir şubemiz böyle uygun fiyat vermez dedi ama... ne diyosun?

günaydın bayanlar tuya iyi günlerde kullan canım memnun kalacağını düşünüyorum

ecoş geçmiş sayfalarda firma isimleri verdim onlara bi bak istersn

clementine iyi günlerde kullan canım cascadenin fiyatları pahalıdır yani burayada gelseniz aşırı fark olmazdı için rahat olsun yani

clementine iyi günlerde kullan canım cascadenin fiyatları pahalıdır yani burayada gelseniz aşırı fark olmazdı için rahat olsun yani

teşekkürler ece'cim, içime su serptin. opuyorumnanaktan

teşekkürler ece'cim, içime su serptin. opuyorumnanaktan

canım çok saol umarım bi aksilk çıkmadan gelir.
clementine o marka orada da pahalıydı merak etme:)

ben de mobilyalarımı inegölden aldım. çok avkit olamdğı için yine buradan araştırarak ve bir kaç mağazaya girerek mobilya alışverişini tamamladım.
*** yatak oadamı üçel mobilyadan aldım. dediklerine göre aldığım modeli artık doğtaş'a fason olarak üretecekler. doğtaşın da fiyatlarının uçuk olduğu aşikar. ben şifoniyer hariç nakit 2500'e aldım.
*** salon için koltuk yakımını salonisden aldım gerçekten zevkime tam olarak hitap eden bir yer. durumunuz varsa doğrudan saloniye gidin başka yere uğramayın derim. kalitesi uzaktan dahi belli oluyor. 3+2+1+puf olarak nakit 2500'e aldım.
*** yemek odasında gümüşlük istemedim standart masa+6 sandalye+konsol+tv sehpası olaraka ndesign.dan kampanyalı fiyatı nakit 900'e aldım.
çok kullanma fırsatım olmadı ama şu an memnunum.kalite açıısndan sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

1 ay önce gittim ben inegöle ama öyle söylendiği kadar ucuz gelmedi bana 11-12 bin civarı yemek odası içinde gümüşlük falan yok, koltuk takımı ve yatak odası nakit fiyatı. hangi cadde olduğunu bilmiyorum geniş bir yoldu ve iki tarafındada mobilyacılar vardı boydan boya...

ben de mobilyalarını inegölden alanlardanım iki takım koltuk tam takım yemek odası yatak odası 10900liraya aldık üçel mobilyadan çok modern ve çok şık ürünleri var bi göz atmanızı tavsiye ederim

koltuklarim inegolden geldi. tasinirken ufak bir delik olustu koltukta hemen koltugu aldilar tekrar yaptirip gonderdiler bi hafta icinde. inegolun esnaflarini cok begendim. hepsini degil tabi ama ozellikle rendi ve mns

hayırlı olsun canım çok sevindim
iyi günlerde kullan inş

Mobilya ihtiyacı olanlar kesinlikle mobilyaminegölden.com'u gezmeli ve görmeliler. Çok güzel ve ekonomik ürünler var. Söylenenlere göre toptan fiyatlara perakende satış yapıyorlarmış. Ve güveninlir bir firmaymış.

mobilyaminegölden.com
Mobilya ihtiyacı olanlar kesinlikle mobilyaminegölden.com'u gezmeli ve görmeliler. Çok güzel ve ekonomik ürünler var. Söylenenlere göre toptan fiyatlara perakende satış yapıyorlarmış. Ve güveninlir bir firmaymış.

şanlı mobilya ve avecci mobilya çok güzel bence....9 sene evvel almıştım mobilyalarımı şanlı mobilyadan...koltuk takımı hariç. koltuklar eşimin bekarlık koltuklarıydı. 8 ev değiştirdim şimdiye kadar ciddi bir problemle karşılaşmadım...bende yeni değiştirdim mobilyalarımı istikbalden aldım bu sefer...koltuklarım kırılınca bende yemek odası takımını koltuklar alınırken değiştirdim...

koltuklarim inegolden geldi. tasinirken ufak bir delik olustu koltukta hemen koltugu aldilar tekrar yaptirip gonderdiler bi hafta icinde. inegolun esnaflarini cok begendim. hepsini degil tabi ama ozellikle rendi ve mns

selam arkadaşım. mns mobilyadan mobilya almışsın. ben de senin sayende internetten araştırdım. istediğim mobilyanın orada da olduğunu gördüm. eğer cevap verirsen birkaç şey sormak istiyorum.

pazarlık yapabildin mi mobilyalarda. mesela kaç dediler kaça aldın?

sonra, kaliteleri nasıl, ben beyaz almak istiyorum sıkıntı yaşar mıyım, lakeleri kolay atar mı, mdf mi sağlam mı? :)))))

bir de eğer çok olmazsam mobilya resimlerini göremez miyim?

yardımcı olursan çok sevinirim. çünkü senin dediklerine göre inegöle gidip gitmemeye karar vericem :)))

Arkadaşlar bilgilerini aktaran herkese çok teşekkürler.Sayenizde İnegöl'e gidince ilk uğrayacağım firmaları belirlemiş oldum.Mns mobilya ve Avecci'nin ürünlerini özelikle çok beğendim.

Son düzenleme:
rendi mobilya ya da bakın koltukları çok güsel.aysima özel den yazdım

Rendi de güzelmiş evet.Bende çok güzel köşe takımları olan bir yer buldum dolaşırken Yavuzlar Mobilyadan Norm Living bölümüde.

Back
X