rica ettim canım umarım gönlüne göre bulursun
bu arada classi mobilya need öznil var oralarada uğra
canım bizde mobilyalarımızı inegölden aldık.ordaki mobilyacıları görünce çok şaşırdım çeşit çok.gezmeside rahat hepsi toplu bir yerde.yatak odası,yemek odası ve 2 koltuk takımımız 6 milyar tuttu.kumaşları beğendik ve istediğimiz gibi yaptırdık.sanırım nakliye ücreti almıyor.istediğin zaman getiriyorlar.benim oturma odama 3 lü koltuk sığmayınca geri alıp 2 li gönderdiler.kaliteli olduğunu düşünüyorum.sonuçta 20 sene aynı mobilyaları kullanmak istemez insan.önemli olan zevkine uygun olması.
canım bende inegölden yaptırmıştım mobilyalarımı hem sağlam hemde uygun fiyatlı olsun diyorsan MOBSa mobilyaya bak üstelik çok şık özellikle yatak odamı gören hayran kalıyor.Bi bak derim aklında olsun.
manikcim aldım ismini .sen ne kadar verdin aldıklarına
ben 3 sene oldu alalı salon+yatak odası+mutfak+portmanto+tv ünitesi 5000 tl ye almıştım.Çokta sağlam çıktılar.Akçaağaç almıştım. MOBSA nın internet siteside vardı bakabilirsin.Birde inegölde sitelerdeki mağazasından almıştım bayağı uygun olmuştu onların tanıdığı bi koltukçuyada koltuklarımı yaptırmıştım onlardan da çok memnunum.ama koltukçunun adını unuttum
mrblar benimde 2 ay sonra düğünüm var bende mobilyalarımı inegölden almayı düşünüyorum acaba türkiyenin herr yerine ücretsiz nakliye hizmetleri varmı?
inegölü önermiyorum kesinlikle kaliteli değil ve modern kesimler yok
tek adres masko bence
biz de mobilyalarımızı inegölden aldık çok çeşit ve uygun fiyat diyebilirim size.
mobilya fuarları sonrası kalite eskisi gibi değil artık daha kaliteli ürünler üretiliyor
biz tolga mobilyadan aldık ürünlerimizi. çok yardımcı oldular ürün seçiminde
bu hafta sonu gelecek mobilyalarımız.. resimlerini çekip eklerim mutlaka
rica ettim canım umarım gönlüne göre bulursun
bu arada classi mobilya need öznil var oralarada uğra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?