Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet mobilya alıcaklar kesinlikle inegöle gitmeli yarı fiyatına alırsınız mobilyalarınızı çünkü üretim yeri inegöl mobilyaların yani bi bursalı olarak diyorum ki inegöle gidin mesela 10 bine alınacak mobilyalarnızı ordan 5 bine alır gelirsiniz karlı yani ve çok alternatif var bissürü fabrika ve mağaza var seçim olanağı çok fazla tabi katologtanda seçtiğin mobilyayı yapıyolar yani birebir hemde
e peki beğenince tekrar üretip mi getiriyorlar? gelmesi çok mu uzun sürüyor ki bi bilgin var mı?bilmiyorumkismile
canım ben inegölde yaşıyorum ve mobilyacıyım
ürünü beğendiğin zaman termin sorarsın mutlaka onlarda size yaklaşık olarak gün vverirler ki
genelde 7-21 gün arasında değişir istisnalar mutlaka olur ama bunu göz önünde bulundurun
birde ne kadarlık ürün alırsanız alın ufak bi kapora verin paranın kalan kısmını ürünü teslim aldığınızda verin ki sorun yaşamayın yerimseniben
canım hazır bi model beğenirsen ertesi gün bile sararlar ben genel olarak söyledim
aldığın firmayla alakalı ama %90 ı arızaları giderir
mesela koltuk alırsın minderinde 3 ay sonra sorun olur söylediğin zaman ilgilenirler
çok ucuza almadıktan sonra sorun yaşayacağını düşünmüyorum ben
canım hazır bi model beğenirsen ertesi gün bile sararlar ben genel olarak söyledim
aldığın firmayla alakalı ama %90 ı arızaları giderir
mesela koltuk alırsın minderinde 3 ay sonra sorun olur söylediğin zaman ilgilenirler
çok ucuza almadıktan sonra sorun yaşayacağını düşünmüyorum ben
ilgilenirler ama aklında olsun
sna sipariş formu verirler onu sakla yanlış gelirse hemen gösterirsin hatta seçtiğin renklerden numune iste
buraya geldiğinizde kime sorsanız gösterir zaten ertuğrulgazi ve osmanbey cd var
ordakileri tavsiye ederim sana
dahada uyguna gelsin dersen o caddelerin ara sokakları var oralara bakabilirsin