- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Sevketi_Bostan
Öyle şey olur mu? Faturanızdaki tarihte fiyat neyse o size iade edilir. Yani verdiğiniz parayı geri alırsınız. Defalarca indirim öncesi alınmış hediye vs. Urun degistirdim çoğu oğluma alınmış şeylerdi. O anda yarı fiyatına inmiş olmasına rağmen ben alan kişi kac para ödediyse onu iade aldim
Kafam karıştı bak şimdi. Müşteri hizmetlerini arayıp sorayım ama
Fazla uyanık gördüm sizi :) ürün ne bilmiyorum ama kullanılmış her ürün iade edilmiyor
İade şartları faturanızda yazar yada mağazaya gidip şansınızı deneyin.
Elektronik yada küçük ev aleti alacaksanız zaten internette her zaman indirimli hali ile satış yapanları bulabilirsiniz.
Bazı alışveriş siteleri ilk alışverişe %10 vs hediye verip daha da ucuza geliyor.
Büyük alışveriş siteleri kayıtlı Üyelere zaman zaman belli yüzdelerde indirim veriyor vs..
İndirim oranı ne bilmiyorum ama kullandığım ürünü iade etmeye yüzüm olmazdı açıkçası...
İnternetten alış veriş yapmıyorum daha önce de yazdım. Sizde ne kadar yüz varsa bende deo kadar var hanımefendi, biraz terbiyeli olsanız. Ben de kullanılmıç ürünü bozuk değilse iade etmek istemem, benim sorum farklı yani zaten alıntı yaptığınız cümlemde de belirtmişim kullanılmamış ürünün iade alındığını zaten biliyorum zaten, bi cayma hakkım var, ben indirimden faydalanabilir miyim diye sordum.