• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İndirime giren ürün

Sevketi_Bostan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
4.519
4.897
133
Günaydın hanımlar :) Aldığımız ürünü kısa bir süre sonra aynı mağazada indirime girmiş görürsek iade edebilme hakkımız oluyor mu acaba?

Netten aldığım ürünlerde birkaç kez aynı şeyi yaşadım. Ürün görsem de değişim ve iaede sorun yaşanmadığı için netten alıyorum genelde. Sorgusuz sualsiz iade edebiliyorum. İade edp indirimli fiyattan yenisini aldım.

Bu arada normalde iade hakkımız var ama sorun çıkartıyorlar.

Ürünü 14 gun icindr iade edip, paranizi alabilirsiniz. Sonrasinda ayni ürünü kasadan tekrar gecebilirsiniz.

Ancak aldiginiz urun eger kozmetikse ürünün ambalajini acmamak kosulu ile iade hakkiniz olur

Ama kullandım ürünü. Elektrikli süpürgeydi. Kullanmamış olsaydım zaten iade ederdim ama kullanmış olma durumunda kabul edilmesi önemli ve bu da imkansız sanırım diymi?

Ama kullandım ürünü. Elektrikli süpürgeydi. Kullanmamış olsaydım zaten iade ederdim ama kullanmış olma durumunda kabul edilmesi önemli ve bu da imkansız sanırım diymi?

elektronik esyalarin iadesi ancak mal ayipliysa olabiliyor. Ustelik kullanmissiniz. Şöyle anlatayim magazadan aldiginiz elektronik ürünü iade etmek istediginizde malin ayipli olmasi gerekir. Urun servise gider, raporlanir ayni arizayi belli sayida atiyorim 1 senede 3 kez vermesi durumunda iade hakkiniz oluyor.

İnternet uzerinden satin aldiysaniz prosedur daha farkli isliyor.

Bunun sebebide elektronik esyalarin ithal edilmesi ve kur dalgalanmalari.

Yapabileceginiz birsey yok su an.

Bak sana ornek vereyim yeni cikan telefonlar mesela hepsi sonbaharda yeni model cikariyor.. ben ilk buzdolabini aldigimdada samsung yetkilisi yilsonunu bekleyin cunki yeni urinler yilsonu geliyornoyizden eski modeller indirime girer dedi bende hep oyle yapiyorum ekimden sonra alicaksam beyaz esya mesela. O vakitlerde cok uygun oluyor

Yoo gayette 14 günü geçmediyse gider iade edip yeni indirimli fiyatından alırsın.ben aldığım şeylerin etiketini giyene kadar sökmem belki indirime girer diye :D

Back
X