- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Sevketi_Bostan
Günaydın hanımlar :) Aldığımız ürünü kısa bir süre sonra aynı mağazada indirime girmiş görürsek iade edebilme hakkımız oluyor mu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmiyorum.. bence almazlar almamak icinde birsuri bahane surerler... benimde basima gelmisti .. kisacasi kandirilmis oluyoruz
Genelde oyle oluyor ...kandirilan insanlardan zarar gelmezEvet zaten kendimi çok fena kandırılmış hissettim.
Olmaz tabiki böyle bir şey. Ama indirim zamanları vardır, alacağınız zaman o zamanları bekleyin derim.
Ürünü 14 gun icindr iade edip, paranizi alabilirsiniz. Sonrasinda ayni ürünü kasadan tekrar gecebilirsiniz.
Ancak aldiginiz urun eger kozmetikse ürünün ambalajini acmamak kosulu ile iade hakkiniz olur
Genelde ilkbahara doğru her yerde indirim olur.Ama indirim zamanlarını önceden nasıl bileceğiz ki? Giysi olsa tahmin ederiz de elektronik eşyayı bilemiyoruz.
Samsung kullanicisi olarak mesala indirim zamani eylul ekimdir genelde cogu marka sonbaharda indirime girerAma indirim zamanlarını önceden nasıl bileceğiz ki? Giysi olsa tahmin ederiz de elektronik eşyayı bilemiyoruz.
Kullandıysanız iade imkansız, ancak kusurlu ürün olması gerek.Ama kullandım ürünü. Elektrikli süpürgeydi. Kullanmamış olsaydım zaten iade ederdim ama kullanmış olma durumunda kabul edilmesi önemli ve bu da imkansız sanırım diymi?
Malesef değiştirmezler bana da çok olur bu çok kısmetliyimdir![]()
Ama kullandım ürünü. Elektrikli süpürgeydi. Kullanmamış olsaydım zaten iade ederdim ama kullanmış olma durumunda kabul edilmesi önemli ve bu da imkansız sanırım diymi?
Samsung kullanicisi olarak mesala indirim zamani eylul ekimdir genelde cogu marka sonbaharda indirime girer