İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Ay çok iyi biri daha indirimlerden faydalanınca seviniyorum resmen Benim ikiz gebelik olduğu için erkenden herşeyi aldım erken doğum riskinden dolayı iyi ki de almışım hem çok daha uygun oldu şuan kur yüzünden herşey o kadar arttı ki indirimler bile benim aldığım fiyatlara gelmiyor hem de bundan sonra yatmam gerekicekmiş maalesef rahim ağzım kısalmış biraz. Sen de çok iyi yapmışsın bir bakkal vitrine yazmış ya fiyatlarımız dünden pahalı olabilir ama yarından ucuzdur diye o kadar haklı ki ağlancak halimize güler olduk inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın aldıklarını da mutlu mutlu kullanırsın ben de o pamuklardan almıştım ama heryerde kullanılmaz diye ıslak mendil de alayım dedim daha sağlıklıymış cidden. Dediğin gibi doğumdan sonra bunlarla uğraşmak çok zor olacak eşime devredicem o işleri ama buradan paylaşırız illa ki

Amin tum hamileler sag salim kucahimiza alalim insallah. Ben de mutlu oluyorum nisan anneleri grubunda kasim indirimlerinde kizlarla cok seri haberlesip hepsi buradanin indirim haftasinda cilginlar gibi alisveris yaptik. Ve cidden aldiklarimin suanki fiyatlarina bakip sasiriyorum. Ekteki battaniyeden 2 farkli renk 160 liraya almistim. Su an 155 liraya 1 tane battaniye satiyolar. Alali 1 ay olmadi ya. Saka gibi.
Bu arada rahim agzi kisalmasi derken plesantanin rahime yakinligindan bahsediyorsun? Cunku benim de boyle bi sorunum var. En son kontrolde epey yukari cikmisti ama ilerleyen aylarda yine inebilirmis.

Eklentiler

• Screenshot_20211213-181405_Samsung Internet.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 42
Kesinlikle burayı unutmayalım

Yok plesantanın aşağıda olması ayrı bir şey kuzum bu serviks uzunluğu olarak da geçiyor doğum yaklaştıkça kısalır normalde benim biraz erken kısaldığı için erken doğum riskim oluyor maalesef. Senin plesanta yakınlığıysa o sonradan yukarı çıkabiliyor cidden geri inmiyor diye biliyorum ama inşallah çıkar battaniyeye bayıldım bu arada geçen ben de beğendiğim müslin yorganı yarı fiyatına aldım çok mutlu oldum

Umarim vaktinde yavrularina kavusursun canim. Kuzenimin ikiz bebekleri cok erken dogmalarina ragmen o kadar sagliklilar ki. Su an 3 yasina girdiler cok sukur hicbir sorunlari yok. Bende en kotu ihtimal biraz erken dogumla sezeryan olurum diyip moralimi bozmuyorum. Sukur tip ilerledi, doktorlarimiza da guvenelim. Gerisi takdiri ilahi.

Evet evet çok şükür doktoruma güveniyorum pozitif olmamız lazım zaten sen de moralini bozma hiç

E bebekte havlu bornoz battaniyelerde %18 indirim var uyguna çoğu e bebek uygulamasından bakıyorum bilginiz olsun hanımlar

Kızlar triko takım arıyorum alıp memnun kaldığınız var mı kazak pantolon triko takım

Kızlar triko takım arıyorum alıp memnun kaldığınız var mı kazak pantolon triko takım
Canim triko takım bilmiyorum ama ben waikiiden bol para triko pantolon aldım aldığından beri başka birşey diyemiyorum yıkanınca bile napcagimi şaşırıyorum takıma ekstra olarak bakabilirsin inanılmaz rahat ve vücuda oturması güzel ben tabi mağazada denerken buldum da etiketen sitedeki yerini de ekledim
Pantolon - LC WAIKIKI - 89,99 TL

Eklentiler

• IMG_20211214_132712.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 31
Bu arada influenser kitlesinden hamileler bunu çok paylaşmıştı bende fava ekledim ama kendim kullaadim onlar renklam için mi ovduler emin değilim yorumlarda çok kötü değil değerlendirilebilir

Hemen bakuyorum buna da Tenku

Bugün pazardan 35'er liraya 2 tane 5'li, 150 liraya 1 tane 11'li hastane çıkışı aldım.iki tane uzun kollu zıbına 30, bir tane 3 lü takıma 50, normal alt üst 2 takıma 25'er, 1 tane orta halli tuluma 35 lira verdim. ağız mendili 6 adet 10 lira, 6 adet normal mendil 5 liraya aldım. Uygun aldığımı düşünüyorum malları çok iyi değil ama kötü de değil zaten birkaç ay anca kullanılacak.

Aldığımız müslinler geldi ama ben ancak açabildim

Boyut olarak üste örtmelik, banyo sonrası kurulamalık ama kundak olmaz. Kalitesi de gayet güzel bence. 26 TL ye aldık düşünce alınabilir 34 e çıkmış Müslin maceram burda sona eriyor sadece 2 tane büyük teyzem dikecek baya da oldu

Çok iyi bence. Ben hastane çıkışı almayacağım. 1 tane 5 li var. Bol bol iç zıbın aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…