• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Çok iyi bence. Ben hastane çıkışı almayacağım. 1 tane 5 li var. Bol bol iç zıbın aldım 🤭
Naçizane önerim al kuzucum:)
10lu da almasan, 5li 8li olanlardan bir iki yedek daha al, lazım oluyor. Ben de kızıma doğuma giderken 1 tane 10lu, 1 tane 5liyi çantama koydum, bol bol da iç zibin koydum. Çünkü minnakken kakalari cisleri öyle oluyor ki sırtlarına kadar cikabiliyor:emir_bebek:

Yani demem o ki çok lazım oluyor🥰

Naçizane önerim al kuzucum:)
10lu da almasan, 5li 8li olanlardan bir iki yedek daha al, lazım oluyor. Ben de kızıma doğuma giderken 1 tane 10lu, 1 tane 5liyi çantama koydum, bol bol da iç zibin koydum. Çünkü minnakken kakalari cisleri öyle oluyor ki sırtlarına kadar cikabiliyor:emir_bebek:

Yani demem o ki çok lazım oluyor🥰
Parça olarak alcam daha çok hastane çıkışında çok gereksiz parça var önlüğü şapkası ondan 🙈😂

Kızlar bi de bu iç zıbınlardan kaç tane lazım? Yaz bebelerine askılı kaç tane alalım? Kısa kollu zıbından kış için kaç tane alalım? Fikri olan🤗🤗🥳🥳🌻🌻🌻
Bi iç zıbın var e bebekte de vardı ceket gibi giydirmeli ipi var yandan bağlıyorsun üst için ondan 6 tane aldım. Onun altlarını alcam. Bide kruvaze zıbın aldım uzun kollu atmıştım ya 6 tane mi ne ondan aldım.

.

Hava nemlendirici almayı düşünen e bebek mağazasını arayıp deerma f301’i ayırtsın hemen. 📣 📣 📣

İki gün önce internetten 399’a aldım diye sevinirken şimdi 299 liraya geliyo, şaka gibi. 😂

.

.

Hava nemlendirici almayı düşünen e bebek mağazasını arayıp deerma f301’i ayırtsın hemen. 📣 📣 📣

İki gün önce internetten 399’a aldım diye sevinirken şimdi 299 liraya geliyo, şaka gibi. 😂

.
kanayan yaram Bursa da hiç bir şubede kalmamış F426 almak zorunda kaldım :(

Kızlar buna bir bakın hele 90*100 büyük galiba bayağı indirimde yorumlar da iyi almadım daha kararsızım

Çok güzelmiş, bu markayı görmüştüm daha önce.

Çok iyiymiş fiyat. 👌🏻

.

Kızlar ebebekte sallanan anakucagi 399 liraya düşmüş. Boyutu yükselip ayaklanıyor, yatma kademeleri var, tam şekilde de yatıyor. Çok çok güzel, anneannesi aldı bize hediye:) sizin de haberiniz olsun🙏
IMG-20211217-WA0002.jpg
IMG-20211217-WA0000.jpg

Kızlar buna bir bakın hele 90*100 büyük galiba bayağı indirimde yorumlar da iyi almadım daha kararsızım

yorumlar da ekledikleri fotolar da bayağı iyiymiş, sepete ekledim bunu✌️😍

Kızımda kullandığım göğüs pompası bu, bu da indirimdeymis ebebekte. Oldukça guzeldir tavsiye ederim. Kısmetse oğlumda da kullanicam🥰🥰

Eklentiler

• Screenshot_20211218-124917_ebebek.jpg
    Screenshot_20211218-124917_ebebek.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 49
Back