- 2 Ağustos 2013
- 35.499
- 108.863
- 798
Ay bana bildirim gelmemiş bi giriyim dedim gördümAa ben evelsi günü gittim yoktu öyle bişey eski demekki kuzu
Olabilir çünkü baya uyguna aldım bende normalde o kadar değildi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bana bildirim gelmemiş bi giriyim dedim gördümAa ben evelsi günü gittim yoktu öyle bişey eski demekki kuzu
Mesajınızı yeni gördüm. Şimdi evde değilim almadan orda çekmiştimFotoğraf atabilir misin çok iyi fiyata almışsın güle güle kullanın
Merhaba genellikle herkes depend külot öneriyor. Hastanede kullanılıyor diyorlar sadeceSelam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar bunu
baby mom Lohusa Pedi Büyük Boy 10 Adet sizce gerekiyormu kullanan oldumu kızımda hastanede bı kaç tane vermişlerdi eve gelene kadar gerek kalmamıştı sanki öyle hatırlıyorum ama eminde olamadım
Biberon avent biberon öneriyor herkes. Bi tane yetiyor mu acaba emzik de hiç bakmadım milyonlarca emzik çıkıyor yazıncaKızlar e bebekte biberon ve emziklerde indirim var bugün. Daha başka şeylerde var
Ben yeğenimden aldım aventi sadece başlığını değiştirecem. Biz memnunduk onda. Zaten emerse gerek kalmayacak 1 tane yeter ama cam alacaksan yedek olması iyidir kırılırsa falan diyeBiberon avent biberon öneriyor herkes. Bi tane yetiyor mu acaba emzik de hiç bakmadım milyonlarca emzik çıkıyor yazınca
Pompadan bi tane biberon çıkıyormuş olmazsa bi tane de yedek alayım dediğin gibi. Sağ ol canımBen yeğenimden aldım aventi sadece başlığını değiştirecem. Biz memnunduk onda. Zaten emerse gerek kalmayacak 1 tane yeter ama cam alacaksan yedek olması iyidir kırılırsa falan diye
Ben öyle yapcam pp 1 tane yedek alcamPompadan bi tane biberon çıkıyormuş olmazsa bi tane de yedek alayım dediğin gibi. Sağ ol canım
Canisi arkadaşım biri attın linkteki pijama çok güzel demiş doğum için mi aldınız link atabilir misin bulamadım favorilerime eklediklerim geçen ay bu ay iki katı olmuş fiyatı ne girduysek hemen almak lazım Bunu anladımCanım etmiyor bugün annemi yolladım telsiz için 410₺ olmuş geri. Dün 340a düşmüştü. Kız da demiş dün vardı bugün indirim bitti. Ama kendi çapında başka ürünlerde varsa bilmiyorum
Canım şimdi baktım da bedenleri kalmamış pentiden almıştık ama pentiyi takip et kesin indirim oluyo Başka modelleri beğenirsin belkiCanisi arkadaşım biri attın linkteki pijama çok güzel demiş doğum için mi aldınız link atabilir misin bulamadım favorilerime eklediklerim geçen ay bu ay iki katı olmuş fiyatı ne girduysek hemen almak lazım Bunu anladım
Pentinin kendi magzasindanmi aldın yoksa Trendyol yada hepsi buradaki magzasindnamiCanım şimdi baktım da bedenleri kalmamış pentiden almıştık ama pentiyi takip et kesin indirim oluyo Başka modelleri beğenirsin belki
Canım ben trendyoldan aldım. Ama şöyle oluyor bazen trendyol kendi indirim yapıyor öyle zamanlarda penti de kendi sitesinde aynı indirimi yapıyor hep öyle gördüm. Yine de link ekleyim belki mağazasında falan vardır. https://ty.gl/wcfniclenxPentinin kendi magzasindanmi aldın yoksa Trendyol yada hepsi buradaki magzasindnami
Çok güzelmiş iç gosteriyormu peki kısa kollu bide üstüne sabahlık alırım olmadı hastaneye lazım zatenCanım ben trendyoldan aldım. Ama şöyle oluyor bazen trendyol kendi indirim yapıyor öyle zamanlarda penti de kendi sitesinde aynı indirimi yapıyor hep öyle gördüm. Yine de link ekleyim belki mağazasında falan vardır. https://ty.gl/wcfniclenx
İnceliği beni rahatsız etmedi canım pamuklu kumaş zaten en fazla bu kadar kalın olur. Daha kalın istiyorsan koyu renk bak istersen aslında Konya’da milyonlarca seçenek vardır dışarı çıkmıyorum demişsin gördüm öteki topikte. Birkaç gün çıkıp baksan haledersin aslındaÇok güzelmiş iç gosteriyormu peki kısa kollu bide üstüne sabahlık alırım olmadı hastaneye lazım zaten
Yok yıl başından sonraki hafta kontrolüm ayın 7 si büyük gün geçen kayın babama müjde veriyordum rüyamda erkek olunca onun adını koyacaktim onu diyordum bı seviniyorduİnceliği beni rahatsız etmedi canım pamuklu kumaş zaten en fazla bu kadar kalın olur. Daha kalın istiyorsan koyu renk bak istersen aslında Konya’da milyonlarca seçenek vardır dışarı çıkmıyorum demişsin gördüm öteki topikte. Birkaç gün çıkıp baksan haledersin aslında
Ya cinsiyet belli oldu mu senin kaçırdım?? Kız olursa Asya koycam demiştin ama tam belli oldu mu
Konya'da çok gerçekten eşimi bekliyorum o gelince bakarım olmadı az dışarı çıksam sancım oluyor hemen hava buz burdaİnceliği beni rahatsız etmedi canım pamuklu kumaş zaten en fazla bu kadar kalın olur. Daha kalın istiyorsan koyu renk bak istersen aslında Konya’da milyonlarca seçenek vardır dışarı çıkmıyorum demişsin gördüm öteki topikte. Birkaç gün çıkıp baksan haledersin aslında
Ya cinsiyet belli oldu mu senin kaçırdım?? Kız olursa Asya koycam demiştin ama tam belli oldu mu
Kızlar pentide trendyolda sepette ek %25 indirim var bir bakın, düşmüş gerçekten
Süper Ben de senin attığın pembiş çiçekli atletlerden aldım çok güzeldi şimdi denk geldiÇok teşekkür ederim kuşum, geçen bi gecelik sabahlık beğenmiştim. İndirim mesajını görünce hemen aldım.
.