İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Kızlar e bebek mağaza indirimi devam ediyomu haberi olan varmı
Canım etmiyor bugün annemi yolladım telsiz için 410₺ olmuş geri. Dün 340a düşmüştü. Kız da demiş dün vardı bugün indirim bitti. Ama kendi çapında başka ürünlerde varsa bilmiyorum

Bu topic yeni goruyorum. Guzel olmus, bol bol bilgilenelim. E bebekteki bez indirimi bitti ama bugun bi arkadasin tavsiyesiyle getir buyukten bebek bezi siparisi verdim. Getirin belirli miktara indirimi oluyor, bez alinca avantajli oluyor. Bakmanizi tavsiye ederim.

Benim de bez kaldı. Henüz almadım. Getir büyük te göremedim kampanyasını. Hangi marka aldınız?

Benim de bez kaldı. Henüz almadım. Getir büyük te göremedim kampanyasını. Hangi marka aldınız?
Kampanya olarak degil de 160liralik alisverise 40 lira indirim veriyordu. Prima premium care 2 numara 120tlydi. Sepete 40lira daha koymam gerekiyordu. Sebze ve meyvede indirim vardi. Onlari da ekleyince 160tuttu. 40lira indirimi dusunce de toplamda hepsine 120 odemis oldum. Getirin sebze meyvesi cok taze oluyor.

Evet sebze meyveleri gayet güzel geliyor. Neredeyse her gün getirden sipariş verdiğim için benim kampanya 440 a 40 indirim şeklinde var:)

Evet sebze meyveleri gayet güzel geliyor. Neredeyse her gün getirden sipariş verdiğim için benim kampanya 440 a 40 indirim şeklinde var:)
Esinizden bakin birde :) getir bana pahali geldiginden migros hemeni daha cok kullaniyorum. Sanirim kendine cekmek icin indirim verdi hatta simdi baktim 200e 40 olarak indirim sunuyor. Dijital pazarlamacilik iste ilkten goz boyayip alisveris yaptikca limiti yukseltiyolar. Ama 2 paket daha alirim. Boylelikle 1 paketi 100liraya gelmis olmus. Normalde suan en uygun 60'li 2 numara 125lira

Çok mantıklı
Ama getir gerçekten hayat kurtarıyor. Toplu alışveriş yapmadığımız için hemen ihtiyaç anında hızlı bir şekilde gelmiş oluyor.
Migrosu hiç denemedim. Hepsiexpress, trendyol market bunları da kullanıyorum. Migrosu da indireyim

Ben de prima nın 1 numarasını mı alsam 2 sini mi bilemedim. 1 numarasını ne kadar süre kullanabilir acaba, 2 yeni doğana olur mu ki?

Migros hemenin fiyatlari getire gore daha makul tavsiye ederim. Onun da sebze meyvesi guzel oluyor.
Bez numarasina gelince esim biraz arastirdi yeni doganlar gunde 7-10 kere degistirebilirmis. 3 kilo dogsa, ilk ay 1 beden sonraki ay 2 beden diye dusunduk ama iste insan emin olamiyor. Ya 1 beden 2-3 haftalik oldugunda sıkarsa rahatsiz ederse. Sonucta 2 beden 4-8 kilo diyor. O yuzden 1 beden sadece 2 paket aldim icinde 70 tane var. Bizi 2bucuk hafta kadar idare eder. 3 paket 2 beden aldim. Baktik zayif dogdu kilo alimi iyi degil o zaman 1 beden yine aliriz. Bu tarz seyleri kestirmek cok zor..

Kızlar bebek bezini çevremde çoğu tanıdığım 1 numara alma dedi daha çok 2-3-4 yani stoklamayı düşünenler aklınızda bulunsun 1 sıkabiliyomuş bi süre sonra
Bence cok stoklamayin kızlar ya çünkü prima bile pişik yapan bebek duydum ben, duruma göre almak daha mantıklı

Evet oda doğru bak slpeey diyo herkes ama hem uygun hem güzel diye yine de bebekten bebeğe değişir sanırım
Bencede cnm bende sleepy aldım ama duruma göre devam ederim ıslak mendil de bez de birer paket aldım, he kimisi alıyor, kullanmazsa satıyor oda olabilir

Güzel düşünmüşsünüz. Ben de o zaman öyle alayım. Hastane çantasında bir o eksik kaldı:) atarım içine kapatırım o meseleyi de

Selam aleyküm hayırlı akşamlar herkese benim kızımdan kalan puset var biraz yıpranmış gibi ama sağlam bunu gördüm sizce alıp böyle degerlendirsem nasıl olur https://ty.gl/u4ucz7v19a
Benimde oğlumdan kalma var bende bunlardan alicam..üçlü takım olanlarından içinde lastikli çarşafı da var temiz temiz kullanırım

Selam aleyküm hayırlı akşamlar herkese benim kızımdan kalan puset var biraz yıpranmış gibi ama sağlam bunu gördüm sizce alıp böyle degerlendirsem nasıl olur https://ty.gl/u4ucz7v19a
Bence çok mantıklı. Ama bana pahalı geldi. Ben bundan almıştım 189 du sanırım emin değilim. Benim pusete uymadı pusetimiz biraz büyük o yüzden iade edeceğim. Fazla siyah geldi gözüme kapalıyken ama pusetiniz standart boysa her yerini kapatıyor

Evet getiri biz de çok kullanıyoruz hep indirim oluyor. Migros hemen ve migros sanal market de iyi bazen çok indirim oluyor dün prima aqua pure ıslak mendil ebebekten bile çok çok daha ucuza aldım. Hatta bence bütün sanal alışverişleri eşinize de kendinize de yükleyip sürekli indirimli alabilirsiniz tonlarca sanal market çıktı bana bi trendyol falan da var hepsi indirim yapıyor Bu arada getir çarşı mükemmel bir şey manav mandıra kasap herşey var hepsini market ürünü almak zorunda da kalmıyorum

Ben de dun migrostan primanin aqua islak mendilini aldim, 12 liraydi. 3 tane de sleepy islak mendil ekledim. Onu da islatarak kullanirim diye dusundum. Bir de e bebekten dikdortgen pamuklardan aldim. Suyla islatip temizlemek daha saglikli diyolar.
Dijital pazarlama cidden cok iyi, su an vaktim var , evden calisiyorum ve uygulamalari didik didik ediyorum ama cocuk dogunca ve dogum izni bitince bunlara vaktim olacak mi sanmiyorum Ben burayi hamile oldugumu ogrenince kesfettim. Iyiki de kesfetmisim. Buradaki herkesten bir cok sey ogrendim. Dogumum nisanda ama dovizin gidisati, herseye zam gelmesi sebebiyle burada okuduklarimla gaza gelip alisverisimi tamamladim sayilir. Dogumdan sonrada buradan ayrilmayalim. Indirimleri haber verelim lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…