- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Ay çok iyi biri daha indirimlerden faydalanınca seviniyorum resmen Benim ikiz gebelik olduğu için erkenden herşeyi aldım erken doğum riskinden dolayı iyi ki de almışım hem çok daha uygun oldu şuan kur yüzünden herşey o kadar arttı ki indirimler bile benim aldığım fiyatlara gelmiyor hem de bundan sonra yatmam gerekicekmiş maalesef rahim ağzım kısalmış biraz. Sen de çok iyi yapmışsın bir bakkal vitrine yazmış ya fiyatlarımız dünden pahalı olabilir ama yarından ucuzdur diye o kadar haklı ki ağlancak halimize güler olduk inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın aldıklarını da mutlu mutlu kullanırsın ben de o pamuklardan almıştım ama heryerde kullanılmaz diye ıslak mendil de alayım dedim daha sağlıklıymış cidden. Dediğin gibi doğumdan sonra bunlarla uğraşmak çok zor olacak eşime devredicem o işleri ama buradan paylaşırız illa kiBen de dun migrostan primanin aqua islak mendilini aldim, 12 liraydi. 3 tane de sleepy islak mendil ekledim. Onu da islatarak kullanirim diye dusundum. Bir de e bebekten dikdortgen pamuklardan aldim. Suyla islatip temizlemek daha saglikli diyolar.
Dijital pazarlama cidden cok iyi, su an vaktim var , evden calisiyorum ve uygulamalari didik didik ediyorum ama cocuk dogunca ve dogum izni bitince bunlara vaktim olacak mi sanmiyorum Ben burayi hamile oldugumu ogrenince kesfettim. Iyiki de kesfetmisim. Buradaki herkesten bir cok sey ogrendim. Dogumum nisanda ama dovizin gidisati, herseye zam gelmesi sebebiyle burada okuduklarimla gaza gelip alisverisimi tamamladim sayilir. Dogumdan sonrada buradan ayrilmayalim. Indirimleri haber verelim lutfen