İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Çok iyi bence. Ben hastane çıkışı almayacağım. 1 tane 5 li var. Bol bol iç zıbın aldım
Naçizane önerim al kuzucum:)
10lu da almasan, 5li 8li olanlardan bir iki yedek daha al, lazım oluyor. Ben de kızıma doğuma giderken 1 tane 10lu, 1 tane 5liyi çantama koydum, bol bol da iç zibin koydum. Çünkü minnakken kakalari cisleri öyle oluyor ki sırtlarına kadar cikabiliyor

Yani demem o ki çok lazım oluyor

Parça olarak alcam daha çok hastane çıkışında çok gereksiz parça var önlüğü şapkası ondan

Kızlar bi de bu iç zıbınlardan kaç tane lazım? Yaz bebelerine askılı kaç tane alalım? Kısa kollu zıbından kış için kaç tane alalım? Fikri olan
Bi iç zıbın var e bebekte de vardı ceket gibi giydirmeli ipi var yandan bağlıyorsun üst için ondan 6 tane aldım. Onun altlarını alcam. Bide kruvaze zıbın aldım uzun kollu atmıştım ya 6 tane mi ne ondan aldım.

.

Hava nemlendirici almayı düşünen e bebek mağazasını arayıp deerma f301’i ayırtsın hemen.

İki gün önce internetten 399’a aldım diye sevinirken şimdi 299 liraya geliyo, şaka gibi.

.

.

Hava nemlendirici almayı düşünen e bebek mağazasını arayıp deerma f301’i ayırtsın hemen.

İki gün önce internetten 399’a aldım diye sevinirken şimdi 299 liraya geliyo, şaka gibi.

.
kanayan yaram Bursa da hiç bir şubede kalmamış F426 almak zorunda kaldım

Çok güzelmiş, bu markayı görmüştüm daha önce.

Çok iyiymiş fiyat.

.

yorumlar da ekledikleri fotolar da bayağı iyiymiş, sepete ekledim bunu

Günaydın Kızlar. Bugün e bebekte emzirme ürünleri %22 indirimde. Avent pompa1247ye düşüyor. Almayı düşünenler kaçırmasın

Kızımda kullandığım göğüs pompası bu, bu da indirimdeymis ebebekte. Oldukça guzeldir tavsiye ederim. Kısmetse oğlumda da kullanicam

Eklentiler

• Screenshot_20211218-124917_ebebek.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…