- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 39
Naçizane önerim al kuzucum:)Çok iyi bence. Ben hastane çıkışı almayacağım. 1 tane 5 li var. Bol bol iç zıbın aldım
Parça olarak alcam daha çok hastane çıkışında çok gereksiz parça var önlüğü şapkası ondanNaçizane önerim al kuzucum:)
10lu da almasan, 5li 8li olanlardan bir iki yedek daha al, lazım oluyor. Ben de kızıma doğuma giderken 1 tane 10lu, 1 tane 5liyi çantama koydum, bol bol da iç zibin koydum. Çünkü minnakken kakalari cisleri öyle oluyor ki sırtlarına kadar cikabiliyor
Yani demem o ki çok lazım oluyor
Tekli sıfır kollu var ya 15 TL olan. Onu mağazadan 6 al 5 ödeden tanesi 8 e mi ne aldım6 Al 5 Öde Beyaz Bodyler | ebebek
Gerçek bir indirim mi bi bakın önceden alanlar biz de alalım mısweetgirlcandy
Bi iç zıbın var e bebekte de vardı ceket gibi giydirmeli ipi var yandan bağlıyorsun üst için ondan 6 tane aldım. Onun altlarını alcam. Bide kruvaze zıbın aldım uzun kollu atmıştım ya 6 tane mi ne ondan aldım.Kızlar bi de bu iç zıbınlardan kaç tane lazım? Yaz bebelerine askılı kaç tane alalım? Kısa kollu zıbından kış için kaç tane alalım? Fikri olan
kanayan yaram Bursa da hiç bir şubede kalmamış F426 almak zorunda kaldım.
Hava nemlendirici almayı düşünen e bebek mağazasını arayıp deerma f301’i ayırtsın hemen.
İki gün önce internetten 399’a aldım diye sevinirken şimdi 299 liraya geliyo, şaka gibi.
.
Kızlar buna bir bakın hele 90*100 büyük galiba bayağı indirimde yorumlar da iyi almadım daha kararsızımZEYPBA 75x100cm Yenidoğan Ekru Müslin 4 Katlı Müslin Battaniye / Yeni Seri %100 Pamuk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ZEYPBA 75x100cm Yenidoğan Ekru Müslin 4 Katlı Müslin Battaniye / Yeni Seri %100 Pamuk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aa ben evelsi günü gittim yoktu öyle bişey eski demekki kuzuKızlarda bimde reflü yatağı 25 TL idi aldık hemenŞimdi mi geldi yoksa eski ürün mü bilemiyorum haberiniz olsun
Aa ben evelsi günü gittim yoktu öyle bişey eski demekki kuzuKızlarda bimde reflü yatağı 25 TL idi aldık hemenŞimdi mi geldi yoksa eski ürün mü bilemiyorum haberiniz olsun
Ay bu çok iyiymiş ya büyük tabiKızlar buna bir bakın hele 90*100 büyük galiba bayağı indirimde yorumlar da iyi almadım daha kararsızımZEYPBA 75x100cm Yenidoğan Ekru Müslin 4 Katlı Müslin Battaniye / Yeni Seri %100 Pamuk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ZEYPBA 75x100cm Yenidoğan Ekru Müslin 4 Katlı Müslin Battaniye / Yeni Seri %100 Pamuk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aa iyimiş fiyatı bakayım bende hemenKızlar ebebekte sallanan anakucagi 399 liraya düşmüş. Boyutu yükselip ayaklanıyor, yatma kademeleri var, tam şekilde de yatıyor. Çok çok güzel, anneannesi aldı bize hediye:) sizin de haberiniz olsun
Eki Görüntüle 2971675 Eki Görüntüle 2971676
Kızlar buna bir bakın hele 90*100 büyük galiba bayağı indirimde yorumlar da iyi almadım daha kararsızımZEYPBA 75x100cm Yenidoğan Ekru Müslin 4 Katlı Müslin Battaniye / Yeni Seri %100 Pamuk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?