- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 1
- 4.796
- 133
İzotonik Sulu Mendil Ferah Temizlik 3x60 Adetİzotonik sulu dediğin hangisi mesela canım? Ben aldım artık ama aklımda bulunsun
Molfix İzotonik Sulu Mendil Ferah Temizlik 3x60 Adet
Bunu buldum ebebekte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzotonik Sulu Mendil Ferah Temizlik 3x60 Adetİzotonik sulu dediğin hangisi mesela canım? Ben aldım artık ama aklımda bulunsun
Evet bu yıkama yerine kullanılabiliyor. Fiyatı uçtu amaBebek temizleme pamuğu da zaten makyaj temizleme pamuklarına çok benziyor aradaki fark ne bilmiyorum onu söyledi heralde canım
Benim dediklerim bu bak:
Eki Görüntüle 2968708
Şimdi anladım benim prima aqua pure da yüzde 99 su diyor heralde benzer şekilde bu da O iyi gelmezse bir de bunu denerim çok sağ olİzotonik Sulu Mendil Ferah Temizlik 3x60 Adet
Bunu buldum ebebekte
Trendyolda pentide 2.ürün 19 tl kampanyası var. Farklı iki ürünü de alabiliyorsunuz.
Emzirme sütyeni alacaksanız bilginiz olsun ben aşağıda linkini attığımdan 2 tane almıştım çok rahat esnek ve yumuşaktı. Siyahı da var. M/L beden kalmamış ama esnek olduğu için beden aralığı baya geniş arkası da 4 kademeli.
https://ty.gl/yuk9996pfz
Ben dün bu üsttekini paylaşmıştım canım. Rahatlık arıyorsan tavsiye ederim. Öyle çok kalıplı bir şey değil rahatsız etmiyor esnek. Senin indirim daha iyiymiş nerede bu?Pentide emzirme sütyeni Hamile külotlarında 2 al 1 öde var.
Alan var mı bu kategorilerden kumaşı nasıl çıktı?
A evet görmüştüm senin paylaştığını da. Ben bi emzirme atleti bi Hamile külotu aldım şimdi diyorum niye numunelik birer tane aldıysam tekrar almam lazım da penti bi tık ucuz iyi mi acaba alan biri yorum yapsa Hamile olmayan külotlarını sevmiyordum hemen bırakıyor kendini 60’ta yıkanmıyorBen dün bu üsttekini paylaşmıştım canım. Rahatlık arıyorsan tavsiye ederim. Öyle çok kalıplı bir şey değil rahatsız etmiyor esnek. Senin indirim daha iyiymiş nerede bu?
Hamile kilodu almadım oradan genelde ürünleri güzel oluyor ama onu bilemedim canım. Bakayım ben de çok sağ olA evet görmüştüm senin paylaştığını da. Ben bi emzirme atleti bi Hamile külotu aldım şimdi diyorum niye numunelik birer tane aldıysam tekrar almam lazım da penti bi tık ucuz iyi mi acaba alan biri yorum yapsa Hamile olmayan külotlarını sevmiyordum hemen bırakıyor kendini 60’ta yıkanmıyor
Pentinin kendi sitesinde gördüm 2 al 1 öde yazıyor bazı ürünlerde baya uygun
Yaa kötü olmuş. Neyse e bebek in şubat indirimini bekle benceYa uff dün bakmıştık aybaşında alalım dedim 400₺ di. E bebek indirim yapınca 340 a düşmüş tükenmiş diğer satıcılarda 500den başlıyor aynısı. Nerelere gideyimmmmmmmmmmm
Mecbur beklicem bi indirim stok gelir mi acaba şu an tükendi diyorYaa kötü olmuş. Neyse e bebek in şubat indirimini bekle bence
Onu bilemiyorum. Ama bence indirim olur gibi geliyor gerçektenMecbur beklicem bi indirim stok gelir mi acaba şu an tükendi diyor
Gerçekten büyük indirim oluyor mu Kizlar? Pompa ve anne yanı için falan beklemek lazım mi yoksa önce artırıp sonra düşürecekler mi
Bizim burda lcw bile yok ama iyi fikir annemlere söyleyim baksınlar. TeşekkürlerOnu bilemiyorum. Ama bence indirim olur gibi geliyor gerçekten
Mağazasında vardır belki yok mu sizin orda e bebek
Acemiyim ben budur muhtemelenBebek temizleme pamuğu da zaten makyaj temizleme pamuklarına çok benziyor aradaki fark ne bilmiyorum onu söyledi heralde canım
Benim dediklerim bu bak:
Eki Görüntüle 2968708
İyice bi araştıralım bakalım kuzuİzotonik Sulu Mendil Ferah Temizlik 3x60 Adet
Bunu buldum ebebekte
Hee ilçedeydinBizim burda lcw bile yok ama iyi fikir annemlere söyleyim baksınlar. Teşekkürler
Aynı indirim mi bilmiyorum ama geçen mağazaya gidince Perşembeden Pazara indirim yazıyordu.Kızlar e bebek mağaza indirimi devam ediyomu haberi olan varmı
Ay ben de hep bunu düşünüyorum bazı şeyler cidden iniyor da bazıları dediğin gibi. Mesela ben 3 ay önce falan maclaren atom bebek arabası, puset ve adaptörü aldım ikişer tane çok daha ucuzdu şimdi baya arttırmışlar ve indirim günlerinden birinde maclaren ürünlerinde diyor ama dedikleri indirimi yapsalar bile ben daha uyguna almış oluyorum. Dolar arttı diye mi böyle oldu diye de düşündüm.Mecbur beklicem bi indirim stok gelir mi acaba şu an tükendi diyor
Gerçekten büyük indirim oluyor mu Kizlar? Pompa ve anne yanı için falan beklemek lazım mi yoksa önce artırıp sonra düşürecekler mi
Ben de acemiyim valla oradan buradan duyduklarımız işte canım normalAcemiyim ben budur muhtemelen
Ay bende ondan arıyorum yaaKızlar böyle kıza erkeğe gidicek uyku seti alan bilen varsa öneri alırım isimli yaptırmayacagim çünkü Özdilek Pierre Cardin vs de olanlar gibi kenarlikli falan bakıyorum bej Beyaz cinsiyet kız ama ilerdede kullanayım