• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Bu arada hastane çıkışı için instagramdan bı sayfa yazmıştım adı diğer gruplardan gördüğüm kadarıyla madre bebekten de yaptıran çok var alanlar memnun ve diğer yerlere göre daha uygun

Pentide emzirme sütyeni Hamile külotlarında 2 al 1 öde var.
Alan var mı bu kategorilerden kumaşı nasıl çıktı?

Trendyolda pentide 2.ürün 19 tl kampanyası var. Farklı iki ürünü de alabiliyorsunuz.

Emzirme sütyeni alacaksanız bilginiz olsun ben aşağıda linkini attığımdan 2 tane almıştım çok rahat esnek ve yumuşaktı. Siyahı da var. M/L beden kalmamış ama esnek olduğu için beden aralığı baya geniş arkası da 4 kademeli.

https://ty.gl/yuk9996pfz

Pentide emzirme sütyeni Hamile külotlarında 2 al 1 öde var.
Alan var mı bu kategorilerden kumaşı nasıl çıktı?
Ben dün bu üsttekini paylaşmıştım canım. Rahatlık arıyorsan tavsiye ederim. Öyle çok kalıplı bir şey değil rahatsız etmiyor esnek. Senin indirim daha iyiymiş nerede bu?

Ben dün bu üsttekini paylaşmıştım canım. Rahatlık arıyorsan tavsiye ederim. Öyle çok kalıplı bir şey değil rahatsız etmiyor esnek. Senin indirim daha iyiymiş nerede bu?
A evet görmüştüm senin paylaştığını da. Ben bi emzirme atleti bi Hamile külotu aldım şimdi diyorum niye numunelik birer tane aldıysam😕 tekrar almam lazım da penti bi tık ucuz iyi mi acaba alan biri yorum yapsa🙈 Hamile olmayan külotlarını sevmiyordum hemen bırakıyor kendini 60’ta yıkanmıyor
Pentinin kendi sitesinde gördüm 2 al 1 öde yazıyor bazı ürünlerde baya uygun

A evet görmüştüm senin paylaştığını da. Ben bi emzirme atleti bi Hamile külotu aldım şimdi diyorum niye numunelik birer tane aldıysam😕 tekrar almam lazım da penti bi tık ucuz iyi mi acaba alan biri yorum yapsa🙈 Hamile olmayan külotlarını sevmiyordum hemen bırakıyor kendini 60’ta yıkanmıyor
Pentinin kendi sitesinde gördüm 2 al 1 öde yazıyor bazı ürünlerde baya uygun
Hamile kilodu almadım oradan genelde ürünleri güzel oluyor ama onu bilemedim canım. Bakayım ben de çok sağ ol ☺️

Mecbur beklicem bi indirim😁 stok gelir mi acaba şu an tükendi diyor👀
Gerçekten büyük indirim oluyor mu Kizlar? Pompa ve anne yanı için falan beklemek lazım mi yoksa önce artırıp sonra düşürecekler mi👀👀
Onu bilemiyorum. Ama bence indirim olur gibi geliyor gerçekten 🙊

Mağazasında vardır belki yok mu sizin orda e bebek

Kızlar e bebek mağaza indirimi devam ediyomu haberi olan varmı
Aynı indirim mi bilmiyorum ama geçen mağazaya gidince Perşembeden Pazara indirim yazıyordu.
Ama internette hiç indirim yok gibi. Sepete attığım ürünler artıp duruyor😂

Mecbur beklicem bi indirim😁 stok gelir mi acaba şu an tükendi diyor👀
Gerçekten büyük indirim oluyor mu Kizlar? Pompa ve anne yanı için falan beklemek lazım mi yoksa önce artırıp sonra düşürecekler mi👀👀
Ay ben de hep bunu düşünüyorum bazı şeyler cidden iniyor da bazıları dediğin gibi. Mesela ben 3 ay önce falan maclaren atom bebek arabası, puset ve adaptörü aldım ikişer tane çok daha ucuzdu şimdi baya arttırmışlar ve indirim günlerinden birinde maclaren ürünlerinde diyor ama dedikleri indirimi yapsalar bile ben daha uyguna almış oluyorum. Dolar arttı diye mi böyle oldu diye de düşündüm. 🤷🏼‍♀️
Acemiyim ben budur muhtemelen😂
Ben de acemiyim valla oradan buradan duyduklarımız işte canım normal 😂

Kızlar böyle kıza erkeğe gidicek uyku seti alan bilen varsa öneri alırım isimli yaptırmayacagim çünkü Özdilek Pierre Cardin vs de olanlar gibi kenarlikli falan bakıyorum bej Beyaz cinsiyet kız ama ilerdede kullanayım
Ay bende ondan arıyorum yaa

Back