- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
Hayir canum 10 gun icinde baslanmali.ama en gyzeli adetin bittigi gunun ertesi baslaArkadaşlar soğan suyu ve incir kürünü uygulamak istiyorum ama o kadar bilgi yoğunluğu var ki aklım karıştı.
Saraçoğlunun videolarında soğan suyunu
Kürü adetten 10 gün başlanır diyor. Ama bakıyırum forumda adetten sonra başlayıp hamile kaldım deniliyor.
Bir de havuç kürüne başlamak için adetin öncesi veya sonrasının olmasının bir önemi var mı? Yani ne zaman başlamalıyım.
Tarifini yazar mısın canımMerhaba kızlar ben kimyasal gebelik geçirdim ve cok üzüldüm ondan sonraki 5 ay bebisimiz olmadı incir kürü duydum ve hamile olanlarin hikayelerini okudum denemek istedim 20 gün içtim ve hamileyim bu bir mucize bebek bekleyen tüm herkese tavsiye ediyorum☺
Tarifini yazar mısın canım
Yazdım canım önceki yorumlarda varTarifini yazar mısın canım
Sagol canim sendr hamis olursun insallah gelecek ay
Adetim 5.günü inciri 15 dk haşladim normalde 8 tane falan incir ama ben içmeden 3 incir attım .ve iki tane havucu 20 dk hasladimikisini karıştırıp hergün içtim eşime de 3 tane keçiboynuzunu 5 dk kaynattim aksamlari icirdim keçi boynuzlarinida yedi hatta ama eşim acayip enerji veriodu ilişkiye iki günde bir girmek daha iyi dedi doktor ama eşim dutamiyodu keci biynuzundan dolayi yumurtlama haftama kadar ilişki oldu sonra bıraktım adete son 10 gün ilişkiye girmedim zaten yumurta çatlama dönemi geçti die
HaZir su ile yaptı yarım litreyle yaptın evet aç karnına icemedim çok midem bulandı sabah akşam içtim ikiye böldumCanım bu kürlerin hepsini yarım litre suyla mı haşladın?
İncir ve havuç kürünü sabah aç karına mı içtin canım?
HaZir su ile yaptı yarım litreyle yaptın evet aç karnına icemedim çok midem bulandı sabah akşam içtim ikiye böldum
Hazirladigimi ikiye böldüm canım havuç suyuyla birlikte yapNasıl ikiye böldün canım? Sabah hazırladın yarısını sabah yarısını akşam mı içtin yoksa sabah için ayrı akşam için ayrı mı hazırladın?
Canım bende buay klomene basladım acaba sogan kuru yapsammı bısı olurmu acabaTebrikler canim bende kurlere fazlasiyla inanirim bu ay sogan kuru denedim ve simdi hamisimilaclarla cok uzub suruyor tedavi ama kurler bir iki aya etki gosteriyor
Merhaba canim kuru inciri hasladigin suyu içtin değilmi bide havucu ayrı kaynatın degilmiHaZir su ile yaptı yarım litreyle yaptın evet aç karnına icemedim çok midem bulandı sabah akşam içtim ikiye böldum
Havucu ayrı kaynattim incir suyu ile havuç suyunu birlestirdim içtimMerhaba canim kuru inciri hasladigin suyu içtin değilmi bide havucu ayrı kaynatın degilmi
Olmuyormus canım o zaman kür olmaktan cıkiyomus bu şekilde hemen fayda ediyorİncir kürü yapmak yerine her gün direkt incir yesek? Kuru ya da yaş incir etkisi olmaz mi acaba ????
Teşekkür ederim :)Havucu ayrı kaynattim incir suyu ile havuç suyunu birlestirdim içtim
Bende bunu dusunuyordum ;-)İncir kürü yapmak yerine her gün direkt incir yesek? Kuru ya da yaş incir etkisi olmaz mi acaba ????
Bende bunu dusunuyordum ;-)
Ayneninsan kolayına zahmetsizine gidiyor demi