Gebeliğe Hazırlık İncir kürü ile hamisim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bu ay kimyasal gebelik yasadim. sen dogal yolla mi hamile kalmistin? benimkisi asilama olmustu. simdi ne yapcagim kararsiz kaldim. rabbim yardimcimiz olsun, insallah saglikli bebeklerimiz olsun bizlerinde.

Merhaba bende 3 aylık evliyim bebek istiyoruz ama adet gecikmelerim oluyor acaba kullansam bende hamile kalır mıyım işe yarar mı ?

Tebrikler canim bende kurlere fazlasiyla inanirim bu ay sogan kuru denedim ve simdi hamisim ilaclarla cok uzub suruyor tedavi ama kurler bir iki aya etki gosteriyor
Soğan kürünü nasıl yaptın bende 3 aylık evliyim adet düzensizliğim olduğu için bende kullanmak istiyorum birde adet düzensiz olduğu için yumurtlamayı nasıl hesaplıycaz

Peki incir kürünü hangı gün başladınız

Benimde ilk hamileliğim kimyasaldı maalesef incir kürünü nasıl uyguladınız regliykenmi yoksa regli öncesimi şimdiden teşekkür ederim

Benimde ilk hamileliğim kimyasaldı maalesef incir kürünü nasıl uyguladınız regliykenmi yoksa regli öncesimi şimdiden teşekkür ederim
Bende incir kürünü yapmak istiyorum çoğu insan incir kürü ile hamile kalmis inslalah bizdede ise yarar adetin kaçıncı günü küre baslicaz ve incirleri kaynattıktan sonra suyunu icicez ya incirleri de yiyelim mi yoksa sadece mi.suyunu icicez arkadaslar

İnşaallah canım ya bende anne olmak çok istiyorum bakalım belki bizde faydasını görürüz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…