Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen
Bende hormon testlerimi yaptirttim sikinti yokmus bu ay bende incir kürü yapcam bakalim ne olur
Ben kimyasal gebelik yaşadım bir ay geçti diğer ay hamile kaldım oda kimyasal oldu bir ay gecti tekrar hamile kaldım suan iyi inşallah .doktora gittim iki tane doktora ikiside bole şeyler olabiliyor çoğu kadında düşmesine üzülme kromozom anormal oluo o yüzden düşüyor çocuklar düşsün daha ii yoksa down sendromlu çocuklar doğuyor dedi ama tabiiki kez olunca çok üzüldüm yada Sperm kalitesiz oluyormuş o yüzden de düşüyMuş bende keçiboynuzu yaptım spermi kaliteli olsun diecanım hayırlı olsun bende suan kimyasal düşük geçiriyorum 1 yıldır korunmuyorum 6 yasında bir kızım var hamile kalmak istiyorum ama kalamıyorum ne yapsam bilemedim yardım lütfen!!!
beni cok uyaran olmuştu ilaç kullanirken ama dinleyen kim... İlk gebelik klomenle oldu nasip tabi.. şimdilik bir sorun yok bakalim.. rabbim hayirlisiyla saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere deBayram tatiline memlekete geldik kayinvalidemlerin yanına. Bu ay boşa gitti anlayacağın benim. Eylüldeki adette ben de hormon testi ve rahim filmi cekinecegim.
Belki film sonrası doğal yoldan olur, olmazsa yılbaşına doğru tedaviye baslar herhalde doktor. İnsallah doğal yoldan gebe kalır , saglıkla kucağımıza alir, uzuuun yıllar bebislerimizle mutlu mesut yaşarız.
Okul açılsa da işe başlasam.. boş kalınca insan elinde telefon sürekli bir seyler okuyor internette. Aklına takmasan bile bi şekilde düşünüyorsun ya da hamile kalma yöntemlerini kürleri , insanlarin tecrübelerini okuyorsun. Okul başlarsa vakit bulamam şimdiki kadar. bu söylediğim icin kışın pişman olacağım. İşten yorulunca. Ama olsun.
Keske markete gidip bir seyler almak gibi kolay olsa her şey. Evlenince 1 sene korundum( ilaç vs kullanmadım). 1bucuk senedir de her ay bebek bekliyorum. Ah önceden uyaran olsaydi 1 sene korunur muydum? Hep bu Türk filmleri yüzünden .. ceketi üstüne atsa kadın hemen hamile kalıyor.
Amin. Amin. Tez zamanda hayırlısıyla saglıkla.beni cok uyaran olmuştu ilaç kullanirken ama dinleyen kim... İlk gebelik klomenle oldu nasip tabi.. şimdilik bir sorun yok bakalim.. rabbim hayirlisiyla saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere de
Merhaba benim ikinci ayim incir ve havuç kuru uygulamam ama benim başım hiç ağrımadı sadece kasık ağrısı oluyordu benimde bugün üçüncü günün ilk ay adet döngüm 32 oldu bakalım ikinci ay nasıl olacakİncir kürü baş ağrısı yapar mı bir haftadır uyguluyorum bir haftadır süreklibaşım ağrıyor
Bende bal çörek otu tarçın kürünü yaptım ill ayda hamile kaldım ama birde kist oldu maalesef kür kistte yapıyormuşMerhaba kızlar ben kimyasal gebelik geçirdim ve cok üzüldüm ondan sonraki 5 ay bebisimiz olmadı incir kürü duydum ve hamile olanlarin hikayelerini okudum denemek istedim 20 gün içtim ve hamileyim bu bir mucize bebek bekleyen tüm herkese tavsiye ediyorum☺
Nasıl yaptınız ben şimdi incir ve havuc kuru uyguluyorum ikinci ayimdayimBende bal çörek otu tarçın kürünü yaptım ill ayda hamile kaldım ama birde kist oldu maalesef kür kistte yapıyormuş
Adetin ikinci gününde başladım 10 gün dewam ettim hepsini macun gibi karışım yaptım sabah ve akşam aç karnına yedimNasıl yaptınız ben şimdi incir ve havuc kuru uyguluyorum ikinci ayimdayim
Gelecek ay bende yapacam inşallah hamile kalirimAdetin ikinci gününde başladım 10 gün dewam ettim hepsini macun gibi karışım yaptım sabah ve akşam aç karnına yedim
İnşallah güzel haberler verirsinGelecek ay bende yapacam inşallah hamile kalirim
İnşallah güzel haberler verirsin[/QUOT sorduğum sorulara cevap verdiğiniz için teşekkür ederim adetim 13 kasım da bakalım ne olacak
Inşallah sorduğum sorulara cevap verdiğiniz için tessekkür ederim benim adetim 13 kasımda bakalım o günü sabirsizlikla bekliyorumİnşallah güzel haberler verirsin