Gebeliğe Hazırlık İncir kürü ile hamisim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen :KK49:
Bende hormon testlerimi yaptirttim sikinti yokmus bu ay bende incir kürü yapcam bakalim ne olur :dondurma:

Bayram tatiline memlekete geldik kayinvalidemlerin yanına. Bu ay boşa gitti anlayacağın benim. Eylüldeki adette ben de hormon testi ve rahim filmi cekinecegim.
Belki film sonrası doğal yoldan olur, olmazsa yılbaşına doğru tedaviye baslar herhalde doktor. İnsallah doğal yoldan gebe kalır , saglıkla kucağımıza alir, uzuuun yıllar bebislerimizle mutlu mesut yaşarız.
:dua:

Okul açılsa da işe başlasam.. boş kalınca insan elinde telefon sürekli bir seyler okuyor internette. Aklına takmasan bile bi şekilde düşünüyorsun ya da hamile kalma yöntemlerini kürleri , insanlarin tecrübelerini okuyorsun. Okul başlarsa vakit bulamam şimdiki kadar. :KK70: bu söylediğim icin kışın pişman olacağım. İşten yorulunca. :kızgın:Ama olsun.

Keske markete gidip bir seyler almak gibi kolay olsa her şey. Evlenince 1 sene korundum( ilaç vs kullanmadım). 1bucuk senedir de her ay bebek bekliyorum. Ah önceden uyaran olsaydi 1 sene korunur muydum? Hep bu Türk filmleri yüzünden .. ceketi üstüne atsa kadın hemen hamile kalıyor. :110::KK43:

canım hayırlı olsun bende suan kimyasal düşük geçiriyorum 1 yıldır korunmuyorum 6 yasında bir kızım var hamile kalmak istiyorum ama kalamıyorum ne yapsam bilemedim yardım lütfen!!!:bicak:
Ben kimyasal gebelik yaşadım bir ay geçti diğer ay hamile kaldım oda kimyasal oldu bir ay gecti tekrar hamile kaldım suan iyi inşallah .doktora gittim iki tane doktora ikiside bole şeyler olabiliyor çoğu kadında düşmesine üzülme kromozom anormal oluo o yüzden düşüyor çocuklar düşsün daha ii yoksa down sendromlu çocuklar doğuyor dedi ama tabiiki kez olunca çok üzüldüm yada Sperm kalitesiz oluyormuş o yüzden de düşüyMuş bende keçiboynuzu yaptım spermi kaliteli olsun die

Bayram tatiline memlekete geldik kayinvalidemlerin yanına. Bu ay boşa gitti anlayacağın benim. Eylüldeki adette ben de hormon testi ve rahim filmi cekinecegim.
Belki film sonrası doğal yoldan olur, olmazsa yılbaşına doğru tedaviye baslar herhalde doktor. İnsallah doğal yoldan gebe kalır , saglıkla kucağımıza alir, uzuuun yıllar bebislerimizle mutlu mesut yaşarız.
:dua:

Okul açılsa da işe başlasam.. boş kalınca insan elinde telefon sürekli bir seyler okuyor internette. Aklına takmasan bile bi şekilde düşünüyorsun ya da hamile kalma yöntemlerini kürleri , insanlarin tecrübelerini okuyorsun. Okul başlarsa vakit bulamam şimdiki kadar. :KK70: bu söylediğim icin kışın pişman olacağım. İşten yorulunca. :kızgın:Ama olsun.

Keske markete gidip bir seyler almak gibi kolay olsa her şey. Evlenince 1 sene korundum( ilaç vs kullanmadım). 1bucuk senedir de her ay bebek bekliyorum. Ah önceden uyaran olsaydi 1 sene korunur muydum? Hep bu Türk filmleri yüzünden .. ceketi üstüne atsa kadın hemen hamile kalıyor. :110::KK43:
:KK48: beni cok uyaran olmuştu ilaç kullanirken :lülülü: ama dinleyen kim... İlk gebelik klomenle oldu nasip tabi.. şimdilik bir sorun yok bakalim.. rabbim hayirlisiyla saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere de:KK200:

:KK48: beni cok uyaran olmuştu ilaç kullanirken :lülülü: ama dinleyen kim... İlk gebelik klomenle oldu nasip tabi.. şimdilik bir sorun yok bakalim.. rabbim hayirlisiyla saglikli sıhhatli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere de:KK200:
Amin. Amin. Tez zamanda hayırlısıyla saglıkla.

Arkadaşlar bu kürleri uygulamadan önce hormon durumunuzu bilip ona göre uygulayın yoksa normal olan hormonlarınızınyğkselmesine sebep olup yine hamileliği engelliyor, diyeceğim şu ki havuç kürü prolaktin hormonunu yükseltiyor sizin bu hormonunuz zaten yüksekse daha da yükseliyor, şahsen bende öyle olmustu. Ben de aslanpençesi, hayıt tohum çayını denedim onları kullandığım ay hamile kalmıştım, aslanpençesi ve hayıt tohumu hormonlarınızı istenilen seviyeye getiriyor diyeceğim o ki, öncelikle e2, fsh, lh, prolaktin gibi hormonlarınızın değerlerini öğrenip ona göre kürlere başlayın, inşallah tez vakitte güzel haberler alırsınız güzel bir duygu

İncir kürü baş ağrısı yapar mı bir haftadır uyguluyorum bir haftadır süreklibaşım ağrıyor
Merhaba benim ikinci ayim incir ve havuç kuru uygulamam ama benim başım hiç ağrımadı sadece kasık ağrısı oluyordu benimde bugün üçüncü günün ilk ay adet döngüm 32 oldu bakalım ikinci ay nasıl olacak

Merhaba kızlar ben kimyasal gebelik geçirdim ve cok üzüldüm ondan sonraki 5 ay bebisimiz olmadı incir kürü duydum ve hamile olanlarin hikayelerini okudum denemek istedim 20 gün içtim ve hamileyim bu bir mucize bebek bekleyen tüm herkese tavsiye ediyorum☺
Bende bal çörek otu tarçın kürünü yaptım ill ayda hamile kaldım ama birde kist oldu maalesef kür kistte yapıyormuş

Yumurta Çatlatıcı ve Hamile Kalmayı Kolaylaştırıcı Kuru İncir Kürü

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.

2x25U+7A

25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Dikkat:
Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir. İncir kürünü; kisti olan kişilerin yapması uygun değildir. Özellikle erken menopoz belirtisi bulunan kişilerin bu kürü uygulamaları sakıncalıdır.

Bugün bıraktım kürü ama ağrıyor sürekli başım arada belim ve kasıklarımda ağrı oluyor bir de çok gazlıyım enteresan şekilde ama adetim 6 gün var hamilelik belirtisine de yoramıyorum

X