Hangi ilacti senin ki bende bir kere ınofolic combiyle hamile kaldim o da dis gebelik oldu tupum patladi sag tupum yok artıkSoğan kürü yaptım ama faydası olmadı. Ben iki defa ilaçla hamile kaldım biliyorsun.her ne kadar kaybetsemde ilacın faydası oldu bana
İnsallah hayırlı sonuçlar alırız . Sen suan adetmisin canimTamam canim sagol deneyeyim bakalim
Evet canim bugun 2.gunİnsallah hayırlı sonuçlar alırız . Sen suan adetmisin canim
Adetin 2 yada 3. Gunu estradiol zaten 50 alti olmasi gerekmiyormu?1ay duzenlı kullandıysan korkma o dengeye getırmıstır. Bende hamıle kalmadan once adetımın ucuncu gunu estradıolum 30cıkmıstı dr yumurta tembellıgı var dedı ama o ay hamıle kalmısım. Kuzenımınde 30cıktı ama hamıle kalamıyo bı turlu denemedıgı sey kalmadı bırazda nasıp bu ısler hıc ummadıgın anda da olabılıyo yanı
Femara. Biliyorum konuşuyorduk seninle bir topikte. Ben 5 eylülde hamile olduğumu öğrendim. Benim dış gebelik erken öğrendiğim için bana zarar vermedi. Çok şükürHangi ilacti senin ki bende bir kere ınofolic combiyle hamile kaldim o da dis gebelik oldu tupum patladi sag tupum yok artık
Bende erken ogrenmistim ama bilmiyorum niye boyle oldum baya psikolojim bozuldu sonrasında sonucta bi ureme organim alininca kendimi eksik hissettimFemara. Biliyorum konuşuyorduk seninle bir topikte. Ben 5 eylülde hamile olduğumu öğrendim. Benim dış gebelik erken öğrendiğim için bana zarar vermedi. Çok şükür
Canim sen ogutulmemis corek otu dedin nette baktim biraz herkes ogutulmus olmali yazmisİnsallah hayırlı sonuçlar alırız . Sen suan adetmisin canim
Hayırlısı olsun . En azından biri var diye düşün. Bende bebeğimi kaybettiğimden beri iyi değilimBende erken ogrenmistim ama bilmiyorum niye boyle oldum baya psikolojim bozuldu sonrasında sonucta bi ureme organim alininca kendimi eksik hissettim
Seninki daha zor canim ben kalbini falan duymadim ama atiyodu belkide bilmiyorum 8 haftalikti cunkuHayırlısı olsun . En azından biri var diye düşün. Bende bebeğimi kaybettiğimden beri iyi değilimeksk değil paramparçayım
Ağızda ogutmek daha faydalı diye okudum aktardan alırken saticiyada sordum öğütülmüş olanın yağı falan cikiyo dedi agzinda ogut daha faydalı olur demişti ama o şekilde yapanda olmustur canim istersen o şekilde yapCanim sen ogutulmemis corek otu dedin nette baktim biraz herkes ogutulmus olmali yazmis
Suan hazirliyorum senin dedigin gibiAğızda ogutmek daha faydalı diye okudum aktardan alırken saticiyada sordum öğütülmüş olanın yağı falan cikiyo dedi agzinda ogut daha faydalı olur demişti ama o şekilde yapanda olmustur canim istersen o şekilde yap
Bende suan çiğniyorum :)))) bak sana küre başlamama vesile olan mesajı atıyorum :)Suan hazirliyorum senin dedigin gibi
Yarim olcu yapiyorum yiyemezsem ziyan olmasinBende suan çiğniyorum :)))) bak sana küre başlamama vesile olan mesajı atıyorum :)
Aynen devam edersen yaparsın devamını ben ilk gün çok kötü oldum midem yandı hep . Daha da yemem dedim ama Suan 4. Yiyisim iyi gidiyor fena değil :)Yarim olcu yapiyorum yiyemezsem ziyan olmasin
Yalnız bak e2 hormonun kaç ona bak 40 50 lerdeyse sakin yeme kist yapiyo hormon tahlilin var mi hiçYarim olcu yapiyorum yiyemezsem ziyan olmasin
Boyle olduAynen devam edersen yaparsın devamını ben ilk gün çok kötü oldum midem yandı hep . Daha da yemem dedim ama Suan 4. Yiyisim iyi gidiyor fena değil :)
En son 10dan azdiYalnız bak e2 hormonun kaç ona bak 40 50 lerdeyse sakin yeme kist yapiyo hormon tahlilin var mi hiç
Tamam karışım böyle oluyo benimkide öyle :) tamam o zaman kessin kullan bunu :) benimki 22 olduğu halde yap dediler bana dusuk dedilerEn son 10dan azdi
Simdi gece yatarken ve sabah kalkinca 1 tatli kasigi mi yicemTamam karışım böyle oluyo benimkide öyle :) tamam o zaman kessin kullan bunu :) benimki 22 olduğu halde yap dediler bana dusuk dediler
Atıyordur yaSeninki daha zor canim ben kalbini falan duymadim ama atiyodu belkide bilmiyorum 8 haftalikti cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?